kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Kapcsolat   /   Valentin2014   /  

Pénztárcakímélő meglepetések férfiaknak a szerelmesek ünnepére

Pénztárcakímélő meglepetések férfiaknak a szerelmesek ünnepére

Nem kell ezreket költened ahhoz, hogy örömet szerezz! Egyszerű tippjeinkkel is sikert arathatsz.

Szerző: Gricman Kata
Forrás: Femina.hu

A Valentin-nap ugyan már begyűrűzött a köztudatba, ám nem biztos, hogy karácsony után ezreket tudsz költeni hatalmas ajándékokra, tehát légy kreatív! Az apró figyelmességek és meglepetések éppoly boldoggá tudják tenni a pasidat, mint téged egy csokor virág.

Hasznos tárgyak

Vásárlásnál két dolog közül válassz, ha a párodnak keresel valamit. Vagy ehető legyen, vagy használati tárgy. A pasik - értéktől függetlenül - azokat az ajándékokat értékelik igazán, amikre szükségük van. Tudod, hogy nincs saját bögréje a munkahelyén? Lepd meg egyel, ami tükrözi az ízlését, netán válassz olyat, amin a neve áll.

Mindent elfelejt, és nem tudja összeegyeztetni a találkozókat? Akkor esetleg vehetsz neki egy határidőnaplót. Csak gondold át, mi az az apróság, amit régóta szeretne, de nincs kedve beszerezni, és lepd meg azzal!

Főzz vacsorát!

Kevés embernek van kedve egy fárasztó munkanap után ünnepelni, ezért ne ródd fel párodnak, ha szeretne otthon maradni. Inkább lepd meg egy finom vacsorával! Nem kell drága különlegességekkel és időpazarló ínyencségekkel készülni. Elég körbenézned a receptek között, egy kis felkészüléssel másfél óra alatt akár egy komplett menüt is összedobhatsz kettőtöknek, és a gőzölgő vacsora biztos siker lesz.

Szíves meglepetés

A férfi szívéhez a hasán át vezet az út, ezért, ha stílusos akarsz lenni, akkor ruházz be egy szív alakú sütőformába, amit már néhány száz forintért megvásárolhatsz. Nem feltétlenül kell igazi tortával fáradnod, egy kevert tésztát fél óra alatt meg is tudsz sütni, és ha nincs időd a díszítéssel vesződni, csak öntsd le némi olvasztott csokival. Így máris olyan, mintha igazi torta lenne. Ha több időd van, a tetejére még tehetsz szíves marcipánt - amit készen is megvásárolhatsz -, vagy fújhatsz rá tejszínhabot. Esetleg kirakhatod a neveteket, hogy lássa, ez rólatok szól.

Vágyfokozó ételek a forró szexért
Vágyfokozó ételek a forró szexért
10 illat, ami meghozza a szexhez a kedvet10 izgalmas szexhelyszín a lakásbanVérforraló fehérneműk hideg estékre15 szerelemébresztő női praktika11 tűzforró kellék a tökéletes éjszakáhozA mozitörténet 18 legbujább filmjeÍgy tüzeld fel a pasit, hogy csak téged akarjon15 jel, hogy elmúlt a szerelem10 árulkodó jel, hogy a férfi szerelmesÍgy csald ágyba a pasit

Ragadj tollat!

Verset írni nem könnyű, de ennél személyesebbet nem is adhatnál a kedvesednek. Kezdetnek írd fel a nevét, vagy azt a néhány tulajdonságot, amit szeretsz benne, innentől kezdve pedig már csak a rímekre és a töltelékszövegre kell figyelned. Akkor se csüggedj, ha a költői éned nem bújik elő, ebben az esetben írd le egy szép levélpapírra, hogy mit is érzel iránta, és miért örülsz, hogy ott van neked. Egy ilyen levél többet mond minden klasszikus sms-nél és versnél, mert a szívedből fakad, és ezt ő is tudja.

Kuponfüzet

Kreativitásodnak semmi sem szabhat gátat, ha ajándékról van szó? Vegyél egy szép - lehetőleg borítóval rendelkező - jegyzettömböt. Írj fel a lapjaira egy-egy lehetőséget, mintha csak egy kuponról lenne szó, amit nálad válthat be. Például: egy órát masszírozod, megnézel vele egy meccset, vagy beülsz vele a moziba egy pasis filmre. De olyan cetliket is gyárthatsz, amelyeket a hálószobában használhat fel. Mindemellett azonban a legfontosabb, hogy lássa, tiszteletben tartod a barátait - rejts el egy-két extra kupont, amin kimenőt kap, hogy a haverokkal lógjon.

Te mivel leped meg a párod Valentin-napon?

Még nincs hozzászólás

A legszebb Valentin-napi szerelmes sms-ek

Lepd meg a párod Valentin-nap alkalmából egy romantikus szerelmes üzenettel, és mondd el neki, hogy mennyire szereted őt!
Valentin2014

5 Valentin-napi ajándék, amitől a pasi kiborul

A Valentin-napi szívecskés, tündibündi csecsebecséktől a pasit még a víz is kiveri. Tégy hát érte, hogy az idei ajándékát nagyra értékelje!
Valentin2014
Szerelmes idézetek

Blog.hu ajánló

    hirdetés
    hirdetés
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.