kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Nő és férfi   /  

Tetszel neki jelek

Kiszemelt magának a férfi? Képeken 15 apró jel

15 jele is lehet, de ha nem veszed észre őket, bizonytalan maradhatsz, tetszel-e neki, vagy sem.

Forrás: Femina.hu

Az ismerkedés izgalmas, ám néha kissé bosszantó is, hiszen annak ellenére, hogy kérdések százai merülhetnek fel, töredékük talál válaszra adott pillanatban, a többi csupán idővel. A türelem ilyenkor nehezére esik az embernek, főleg, ha olyan kulcsfontosságú dologról van szó, hogy tetszik-e a kiszemeltjének, vagy sem.

Szerencsére a nem csupán baráti szimpátiának vannak bizonyos jelei, melyeket most összefoglaltunk galériánkban. Noha sokan átsiklanak felettük, kis figyelemmel tetten érhetőek. Nézd meg, melyek ezek!

15 árulkodó jel, hogy tetszel a férfinak
15 árulkodó jel, hogy tetszel a férfinak
Ezek a legvonzóbb dolgok a nőben a férfi szerint12 dolog, ami nélkül nem lesz hosszú a kapcsolatod13 dolog, amit tegyél meg, ha boldog kapcsolatra vágysz15 szerelemébresztő női praktikaErről árulkodik a testbeszéded az első találkozáskorA hazugság 12 leggyakoribb jeleÍgy kelts jó benyomást 5 perc alatt15 tipp, amivel elcsábíthatod a pasit14 randiszabály, amit ismerned kell10 árulkodó jel, hogy a férfi szerelmes
Mit néznek meg legelőször a pasik a nőn?

A vizualitás kétségtelenül fontos a férfiak számára. Videónkból megtudhatod, mely női testrészeket tartják a legcsábítóbbnak, így te is hangsúlyozhatod őket, ha szeretnél behálózni valakit!

Még nincs hozzászólás

Hosszú kapcsolat

A boldog és hosszan tartó kapcsolat csak ezekkel együtt létezhet.
Nő és férfi
Szerelmes idézetek
    hirdetés
    hirdetés
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.