kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Kapcsolat   /  

Szexpóz csikló kényezetetése

3 csiklókényeztető szexpóz, amit imádni fogtok: a párod is odalesz értük

Euforikus orgazmust élhetsz át, ha kipróbáljátok.

Szerző: Kis Angéla
Forrás: Femina.hu

Rengeteg nő nem képes csupán hüvelyi behatolás által eljutni az orgazmusig, ahhoz a csikló egyidejű kényeztetésére is szüksége van. Ezt néhány, kifejezetten a csikló izgatását is biztosító szexpózzal el lehet érni.

Nem kell nagy ördöngösségre gondolni, a legismertebb, már-már klasszikus szexpózokban, kis változtatással a klitorisz is kaphat kitüntetett figyelmet.

Misszionárius póz zárt lábbal

Az egyik legkedveltebb és legismertebb póz egy kis csavarral fantasztikus kényeztetésben részesíti a csiklót. Mindössze annyi a titok, hogy a nő összezárt lábbal helyezkedik el háton fekve, a férfi pedig lábait a nő lábain kívülre téve helyezkedik el felette. A zárt lábak miatt a csikló sokkal intenzívebb stimulációban részesül, és a férfi számára is extra élvezetet jelent a szűkebb útvonalon történő bejutás. Az eredmény két pazar orgazmus.

Lovagló póz előredőlve

A lovagló póz is egyike a lehetséges csiklókényeztető pózoknak, még ha sokan nem is gondolnák. Arra kell csupán figyelni, hogy a nő ne 90 fokban helyezkedjen a férfira, hanem kissé előredőlve. Akár alkaron is megtámaszkodhat a férfi felsőteste mellett, kétoldalt az ágyon, de ha úgy kényelmesebb, tenyerét a férfi vállára is helyezheti. Ezzel a dőléssel a csikló is kap némi plusz kényeztetést. Fantasztikus orgazmuscsalogató póz!

Ennyit változott a szexideál az évszázadok alatt
Ennyit változott a szexideál az évszázadok alatt
16 buja színésznő, aki mindent megmutatottAz erotika története képekben (18+)11 tűzforró kellék a tökéletes éjszakáhozAz elmúlt század legszebb erotikus filmjei, melyeket látnod kellA 15 legforróbb férfi szexfantázia Így csald ágyba a pasit11 dolog, amit izgatónak talál a férfi15 szexi hancúrkellék, amivel tűzbe hozhatod a pasid15 szexre csábító hely a világbanA 15 legszexibb ruhadarab

Misszionárius, arccal lefelé

Kis jóindulattal rendhagyó misszionárius póznak nevezhetjük ezt is, hiszen mind a nő, mind a férfi fekszik, és a férfi a nő fölé helyezkedik, ám ebben az esetben a nő is arccal lefelé, tehát hason fekszik. A férfi így hátulról közelíti meg a hüvelybemenetet, de miközben behatol, könnyedén hozzáfér kezével a nő csiklójához. Azt kényeztetve a nő számára euforikus élmény lehet a szex, a férfinak pedig a hátulról való megközelítés miatt még nagyszerűbb az élmény.

Még nincs hozzászólás

Orgazmus hatása a testre

Bár rendszeresen átélheted az orgazmust, hatásáról ezeket talán még sohasem hallottad.
Kapcsolat

Intim izmok edzése

Még jobb lehet a szex, valószínűbb az orgazmus, és általánosan javul az intim részek izomtónusa.
Kapcsolat
Szerelmes idézetek
  hirdetés
  hirdetés
  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.
  18
  Kedves olvasónk!

  Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

  Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves