kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Kapcsolat   /  

Szexi női arc

Íme, az arc, amibe minden férfi beleszeret - Tudat alatt ehhez vonzódnak a legtöbben

A szexi és vonzó női arc tulajdonságait mutatjuk képeken.

Forrás: Femina.hu

A szépség szubjektív dolog, ahogyan annak megítélése is, ki számít szexinek, és ki nem. Sok múlik a kisugárzáson, de bizonyos külső jegyek hozzájárulhatnak a szexi összhatáshoz. Arra voltunk kíváncsiak, a férfi szemében milyen női arc bizonyulhat ellenállhatatlannak. Az elmúlt száz év szexszimbólumait alapul véve összeszedtük a szexi női arc tulajdonságait, melybe menthetetlenül beleszeret a férfi.

A képen látható fiatal nő Florence Colgate, akinek arcarányai mérési adatok szerint matematikailag tökéletesek: a pupillái közti távolság fele a fülei közti távolságnak, a szája és a szeme közti távolság pedig egyharmada a hajvonala és az álla közötti távolságnak. Florence egy brit tévéműsor felfedezettje, akit sok jelentkezőből szűrt ki egy arcarányokat vizsgáló számítógépes program. De vajon a matematikán túl miben rejlik szexisége neki és más női arcoknak?

Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
1 / 5

Milyen a férfi farmerja?

A farmer mindennapos viselet, így az ember  megfontoltan választja, személyiségéhez illően. Nincs ez másképp a férfiakkal sem, így nadrágjuk stílusa beszédes a személyiségüket illetően. Kattints, és elemezd a választottad!

Még nincs hozzászólás

Elégedetlenség külsővel

Ha elégedetlen vagy magadon valamivel, most megkönnyebbülsz.
Kapcsolat
Szerelmes idézetek

Blog.hu ajánló

    hirdetés
    hirdetés
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.