kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Kapcsolat   /  

Szexet akar a férfi

Csak a szex miatt van veled a pasi! 3 tudatalatti mozdulat, amiből kiderítheted

Amit a tudatalattija vezérel, azt nem tudja leplezni.

Forrás: Femina.hu

Van úgy, hogy valaki csak laza, inkább szexuális természetű kapcsolatra vágyik, mint szerelemre, és ha egy férfi és egy nő azonos elvárásokkal találkozik, esetük szerencsés. Van azonban olyan is, hogy az egyik fél komolyabb kapcsolatot szeretne a másiknál, aki viszont szexre hajt. Ez utóbbi helyzet csalódásveszélyes.

Jó esetben a testi kapcsolatot kereső fél erről felvilágosítja partnerét, ám nagyon sok esetben nem ilyen etikus, és kihasználva a másik jóhiszeműségét, valós szándékait leplezni próbálja, és komolyabbakat mutat, hogy kialakuljon egy olyan helyzet, ahol saját elvárásai kielégítésre kerülnek.

A kihasznált felet sajnos keserű csalódás várhatja, ezért jó, ha idejében kiszúrja az ember az árulkodó jeleket, melyek készséges tolmácsa a testbeszéd.

 

Jelek, hogy a férfi csak szexet akar

Nőként a következő hat jelből tudhatod, hogy a férfi csak szexre hajt.

1. Árulkodó tekintet

Amennyiben a szemei szinte levetkőztetnek, és leginkább a melledre, a popsidra szegeződnek, az vészjósló jel.

Ha a férfi a tekintetét alulról felfelé emeli, kisfiús báj mögé próbálhatja bújtatni valódi szándékát. Ha kerüli a szemkontaktust, az is rejtegetnivalóra utalhat, ami akár az is lehet, hogy igazából a szexre hajt.

A hazugság 12 leggyakoribb jele
A hazugság 12 leggyakoribb jele
Erről árulkodik a testbeszéded az első találkozáskor15 árulkodó jel, hogy tetszel a férfinakÍgy kelts jó benyomást 5 perc alattA legrosszabb helyszínek az első randihozEzek a legvonzóbb dolgok a nőben a férfi szerint13 dolog, amit tegyél meg, ha boldog kapcsolatra vágysz12 férfi, akivel semmiképpen se randizz10 jel, hogy manipulálnakAnyai veszélyek? Így védd a kapcsolatod!15 jel, hogy elmúlt a szerelem

2. Az aurádban mozog

Még csak ismerkedtek, de máris túl intim közelségben van? Szinte rád simul, amikor veled beszélget? Nemcsak egy-egy lopott érintése van például a karodon, a válladon, hanem folyton rajtad, például a derekadon felejti a kezét? Rossz hírünk van: a férfi szexet akar.

3. Túl merész

Egy szuper randi végén nemcsak csók csattan el, de a férfi keze is rögtön délre vándorol? Az, hogy máris a popsidat markolássza, legyen egy vészjósló jel. A férfi valószínűleg azért ilyen rámenős, mert hamar vízszintesben szeretne tudni.

Még nincs hozzászólás

Szex egy év után

Amilyen viccesek, olyan igazak lehetnek a képek a legtöbb párra: egy év után sok minden más lesz.
Kapcsolat

Lábfej szex pont

A lábadon több pontot is találsz, melyet érdemes megkeresni.
Kapcsolat
Anya és gyerek

Blog.hu ajánló

hirdetés
hirdetés
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.