kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Kapcsolat   /  

Szex memória kapcsolat

Még egy ok a minél több szexre: arra is hat, amire senki sem gondolt volna

Az összefüggés, melyre a kutatók a szexszel kapcsolatban rájöttek, egy másik feltételezést is alátámaszt.

Forrás: Femina.hu

A Manchesteri Egyetem kutatói érdekes összefüggésre mutattak rá, melyből - bár senki sem gondolta volna, hogy ilyen kapcsolat létezhet - kiderült, újabb nyomós érv szól a még több szex, valamint a minél tovább tartó aktív szexuális élet mellett.

A kutatók rámutattak ugyanis, hogy a szex jótékony hatással van a memóriára. Vizsgálatukat, melyből levonták a következtetést, közel kétezres létszámú csoporton belül végezték, eredményeik pedig e megállapításon felül egy másik feltételezésre is bizonyítékul szolgáltak.

A kutatás részletei

A Manchesteri Egyetem kutatásában 1700 fő vett részt, mindegyikük 58 és 98 év közötti volt. Felmérve agyi képességeiket, illetve azt, hogy melyikük él még aktív szexuális életet, a kutatók arra a konklúzióra jutottak, hogy minél aktívabb valaki szexuálisan ebben a korban, annál jobb az agyi teljesítménye.

Érdemes tehát minél gyakrabban ágyba bújni, megelőzendő a memória romlását, és minél tovább aktív maradni szexuálisan, ezzel is védekezve az időskori demencia ellen.

Ez nem az első olyan irányú kutatás, mely rámutatott, a szex az agy egészségére is jótékony hatással van. Egy másik, 2010-ben végzett kutatás, melyet a Marylandi Egyetem végzett, ugyancsak azt az eredményt hozta, hogy a szex az agynak azon a területén gyarapítja a sejtek számát, mely a hosszú távú memóriáért felelős.

10 dolog, ami feltüzeli a férfit
10 dolog, ami feltüzeli a férfit
15 izgató tipp, amivel feltüzelheted a pasit15 szerelemébresztő női praktika15 tipikus női baki a párkapcsolatban15 jel, hogy elmúlt a szerelem10 dolog, amit sok nő nem szeret magán - De a pasiknak tetszikÖsszeillesz a pároddal? 12 jel, melyből biztosan kiderül10 árulkodó jel, hogy a férfi szerelmesAz elmúlt század legszebb erotikus filmjei, melyeket látnod kellA 15 legforróbb férfi szexfantázia 12 dolog, ami nélkül nem lesz hosszú a kapcsolatod

Ez is bizonyosságot nyert

Az, hogy az agyműködés és a szex összefüggésben áll egymással, még valamit bizonyított. A szerv és a tevékenység kapcsolata alátámasztja, hogy az agy is egyike a szerveknek, melyek a szexben szerepet kapnak. Korábban mi is írtunk már arról, hogy az agy az egyik legfontosabb erogén zóna, nem hiába játszhat kulcsszerepet az ágyban a beszéd: kattints ide, és olvasd el a cikket!

3 ok, amiért párod nem kívánhat - Nincs minden veszve

Az elhidegülésnek több oka lehet, tudnod kell, mi az amin még lehet változtatni és mi az, ami visszafordíthatatlan következményekkel járhat. Szakértőnk elmondja, mire kell figyelned.

Még nincs hozzászólás

Örök szerelem idős párok

Megható fotók, melyeken olyanok szerepelnek, akik megtapasztalták az örök szerelmet.
Kapcsolat

Férfitest Photoshop 18 orszag

Egyetlen test 18 változata, melyet más-más nemzetek retusáltak.
Kapcsolat
Szerelmes idézetek
    hirdetés
    hirdetés
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.