kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Kapcsolat   /  

Szerelmes férfi

Térképezd fel az érzelmeit anélkül, hogy mondaná: jelek, hogy a férfi szerelmes

Nem minden férfi ad hangot könnyen az érzelmeinek.

Forrás: Femina.hu

Szerencsés helyzet, ha a férfi, aki mellett az ember lánya kiköt, nem vonakodik szavakkal is kifejezni érzelmeit, ám sajnos gyakori ennek az ellenkezője is, amikor a férfiból harapófogóval sem lehet kihúzni azt a bizonyos "sz" betűs vallomást.

Szerencsére a probléma nem megoldhatatlan. Tény és való, hogy vannak férfiak, akik nem szeretnek érzelmekről beszélgetni, szerelmet vallani, viszont esetükben is felfedezhetőek bizonyos jelek, amelyek érzelmeikről árulkodnak.

E jeleket akarva vagy akaratlanul is küldhetik, de egy bizonyos, hogy azok választ és megnyugvást adhatnak azoknak a nőknek, akik szomjazzák a szeretlek szót, mégsem kapják meg. Nyaggatni a férfit ugyanis nagy hiba lehet, a jelek láttán viszont egyértelműsödhet, hogy olyan férfi mellett kötöttek ki, aki éppen a fent említett, nem túl szószátyár típusba tartozik, érzelmei azonban a helyükön vannak.

Jelek, hogy a férfi szerelmes

Kattints a galériára, és ismerd meg a jeleket, hogy a férfi a szívébe zárt!

10 árulkodó jel, hogy a férfi szerelmes
10 árulkodó jel, hogy a férfi szerelmes
15 szerelemébresztő női praktikaMire vágyik a férfi a párkapcsolatban?15 jel, hogy elmúlt a szerelemÖsszeillesz a pároddal? 12 jel, melyből biztosan kiderül15 tipikus női baki a párkapcsolatban12 dolog, ami nélkül nem lesz hosszú a kapcsolatod15 árulkodó jel, hogy tetszel a férfinak10 izgalmas szexhelyszín a lakásban15 jel, hogy a pasi megcsalHogy kérte meg a kedvesed a kezed? - Ezt árulja el róla

Még nincs hozzászólás

Kapcsolat megmentése

Minden kapcsolatban vannak hullámvölgyek, de ezeken lehet segíteni, ha mindketten akarjátok.
Kapcsolat

Titkok házasságban

A nők hajlamosak titkolózni bizonyos dolgokat illetően.
Kapcsolat
Szerelmes idézetek

Blog.hu ajánló

    hirdetés
    hirdetés
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.