kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Kapcsolat   /  

Szerelmes férfi

Térképezd fel az érzelmeit anélkül, hogy mondaná: jelek, hogy a férfi szerelmes

Nem minden férfi ad hangot könnyen az érzelmeinek.

Forrás: Femina.hu

Szerencsés helyzet, ha a férfi, aki mellett az ember lánya kiköt, nem vonakodik szavakkal is kifejezni érzelmeit, ám sajnos gyakori ennek az ellenkezője is, amikor a férfiból harapófogóval sem lehet kihúzni azt a bizonyos "sz" betűs vallomást.

Szerencsére a probléma nem megoldhatatlan. Tény és való, hogy vannak férfiak, akik nem szeretnek érzelmekről beszélgetni, szerelmet vallani, viszont esetükben is felfedezhetőek bizonyos jelek, amelyek érzelmeikről árulkodnak.

E jeleket akarva vagy akaratlanul is küldhetik, de egy bizonyos, hogy azok választ és megnyugvást adhatnak azoknak a nőknek, akik szomjazzák a szeretlek szót, mégsem kapják meg. Nyaggatni a férfit ugyanis nagy hiba lehet, a jelek láttán viszont egyértelműsödhet, hogy olyan férfi mellett kötöttek ki, aki éppen a fent említett, nem túl szószátyár típusba tartozik, érzelmei azonban a helyükön vannak.

Jelek, hogy a férfi szerelmes

Kattints a galériára, és ismerd meg a jeleket, hogy a férfi a szívébe zárt!

10 árulkodó jel, hogy a férfi szerelmes
10 árulkodó jel, hogy a férfi szerelmes
15 szerelemébresztő női praktikaMire vágyik a férfi a párkapcsolatban?15 jel, hogy elmúlt a szerelemÖsszeillesz a pároddal? 12 jel, melyből biztosan kiderül15 tipikus női baki a párkapcsolatban12 dolog, ami nélkül nem lesz hosszú a kapcsolatod15 árulkodó jel, hogy tetszel a férfinak10 izgalmas szexhelyszín a lakásban15 jel, hogy a pasi megcsalHogy kérte meg a kedvesed a kezed? - Ezt árulja el róla

Még nincs hozzászólás

Titkok házasságban

A nők hajlamosak titkolózni bizonyos dolgokat illetően.
Kapcsolat

Kapcsolat megmentése

Minden kapcsolatban vannak hullámvölgyek, de ezeken lehet segíteni, ha mindketten akarjátok.
Kapcsolat
Szerelmes idézetek

Blog.hu ajánló

    hirdetés
    hirdetés
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.