kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Kapcsolat   /  

Orális gyönyör 4 lépésben (18+)

Orális gyönyör 4 lépésben (18+)
Kizárólag férfiaknak

Mi kell ahhoz, hogy kedvesed garantáltan átélje a legforróbb gyönyört? Vadító szenvedély, no és egy kis technika.

Forrás: Femina.hu

Az orális gyönyör a nő számára a mennyek kapuja, a férfi pedig, akinek csókja ide röpíti, maga a kapuban őrködő angyal.
Ha tehát szeretnél isteni lényként tündökölni kedvesed előtt, akkor részesítsd isteni gyönyörben.

A nőt, azt csókolni kell

Az orális szexnek is vannak aranyszabályai. A legfontosabb, hogy ezúttal nem a te gyönyöröd, hanem kedvesed körül forog a világ, úgyhogy próbálj meg ráhangolódni vágya ritmusára. Mindenekelőtt a nő számára fontos az érintés és a csók, az ajkakon.

Mielőtt tehát hívogató öle felé vennéd az irányt, térképezd fel teste többi erogén zónáját is, és ne feledkezz meg az arcáról sem. A legtöbb nő imádja, ha a hajába fúrod a kezed, és dús sörényébe markolva a fejbőrét is ingerled, miközben érzéki csókot váltasz vele.

Az összes izgató simítás azonban nem érhet fel egyetlen szenvedélyes csókkal: míg a férfi hajlamos megfeledkezni a nyelves puszi erejéről, a nő számára az előjáték legforróbb része egy hosszú, izgató csók. Párod ajkát tehát ne csak akkor kényeztesd, amikor nyilvános helyen jobb híján nem jöhet szóba több, de az ágyban is környékezd meg a fogak kerítését!

Szabad-e?

Az izgató előjáték után még mindig ne tarts egyenesen a csecsebecse felé. Lassan, egész testét csókolgatva környékezd meg párod ölét, és közben figyelj a jeleire! Előfordulhat ugyanis, hogy kedvesed nem orális szexre vágyik, hanem intimebb szeretkezésre, és, ha ebben a helyzetben próbálsz meg helytállni, hősies próbálkozásod könnyen kudarcba fulladhat. Ha azonban semmilyen ellenállást nem tapasztalsz, belefeledkezhetsz a kedvesed combjai közt nyíló, hívogató virágba.

Hogyan tovább?

Ha már a szeméremtest külső dombjait alaposan bejártad ajkaddal, rátérhetsz a lényegre, vagyis a csikló izgatására. Ezen a részen használhatsz egy kevés vizes bázisú, ízesítetlen síkosítót is, minél nedvesebb ugyanis a környék, annál izgatóbb lesz minden mozdulat. Először finoman tapintsd körbe nyelveddel a csiklót, majd néhány mozdulat erejéig kalandozz el a hüvelybemenet felé: a csikló és a hüvely közt húzódó rész ugyanis a lassú, de erőteljesebb mozdulatokra kimondottan intenzíven reagál.

11 tűzforró kellék a tökéletes éjszakához
11 tűzforró kellék a tökéletes éjszakához
Az erotika története képekben (18+)Így csald ágyba a pasit15 szexi hancúrkellék, amivel tűzbe hozhatod a pasidEnnyit változott a szexideál az évszázadok alatt15 izgató tipp, amivel feltüzelheted a pasitA 15 legforróbb férfi szexfantázia Kirakatban kínálják magukat a nőkA mozitörténet 18 legbujább filmje15 szexre csábító hely a világbanA 15 legszexibb ruhadarab

A későbbiekben szívó mozdulatokkal is ingerelheted kedvesed, ez egyénenként változó, hogy kinek mekkora élvezetet okoz. A csikló hasonlóan működik kicsiben, mint a pénisz, tehát a nemi izgalom fokozódásával egyre több vér gyűlik erre a területre, és ekkor te is érezheted, hogy a domborzat egy kicsit megváltozik. Ezen a ponton beiktathatsz egy ritmusváltást, és gyorsabb mozdulatokkal izgathatod kedvesed, ügyelve arra, hogy akkor, amikor közel jár a csúcshoz, fokozatosan lelassíts. Ezzel a hirtelen ritmusváltással ugyanis elnyújthatod az orgazmust, és sokkal hosszabb, intenzívebb gyönyörben lehet része párodnak.

Dupla élvezet

Ha attól tartasz, hogy hamarabb elfáradsz, minthogy partnered eljutna a csúcsra, segíts egy kicsit ujjal. A legtöbb nő imádja, ha egyszerre minél több helyen kényezteted, miközben tehát nyelveddel a csiklóját kényezteted, ujjaddal hatolj be a hüvelyébe, és tapintsd ki a G-pontját, ami a hüvely elülső falán található, és érdesebb felületével élesen elüt a környezetétől.

Ezzel a lépéssel nemcsak azt érheted el, hogy kedvesed közelebb jusson a csúcshoz, de a gyönyör így még erőteljesebb hullámokban fog rátörni.

Még nincs hozzászólás

3 örök kedvenc férfi szexpóz (18+)

Szívesen kezdeményeznél, de nem tudod, milyen pózt válassz? Vesd be mások kedvenceit, melyek nekik már beváltak!
Kapcsolat

Melyik a kedvenc szexpózod? (18+)
- Ezt a szexjátékszert próbáld ki!

Válassz segédeszközt a legkedveltebb szexpózodhoz, hogy garantált legyen a gyönyör!
Kapcsolat
Szerelmes idézetek

Blog.hu ajánló

  hirdetés
  hirdetés
  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.
  18
  Kedves olvasónk!

  Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

  Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves