kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Kapcsolat   /  

Vérforraló orális szex, amitől eláll a pasid szava (18+)

Vérforraló orális szex, amitől eláll a pasid szava (18+)

A szájmágia ma már nem tabu, hanem alap a szexben. Tudd meg, mit kell tenned, hogy a legjobb legyél!

Forrás: Femina.hu

- Sok szerencsét, Mr. Gorsky! - hangzott a Holdról Neil Armstrong rejtélyes mondata. A legmélyebb értetlenségben tengődő NASA-alkalmazottak pedig ügynökök egész hadát állították rá a misztikus alakra, hogy végre fény derüljön a rejtélyre, hogy ki is az a Mr. Gorsky.

A választ azonban Neil Armstrong maga adta meg, évtizedekkel a Holdra szállás után, miszerint az említett úriember nem más, mint orális kényeztetés után sóvárgó szomszédja, akit kedves neje egykor ezzel a mondattal térített jobb belátásra: - Majd akkor lesz orális szex, ha a szomszéd gyerek a Holdra megy!

Azóta sok rakéta felszállt, az orális szex pedig már korántsem megy olyan ritkaságszámba, mint 1969-ben. A tabu egyre kevesebb, és a legújabb jelszó: orális szexet, mindenkinek!

A legszebb furulyaszó

A legtisztábban csengő szólam, minden hamisságtól mentes akkordokkal az a kis dalocska, amit kedvesed hangszerén játszol. Bár a kényeztetés pillanataiban férfizokszó még ritkán hallatta magát, a technika azért korántsem elhanyagolható momentum, az orális szex ugyanis hatalmas evolúción ment át a Holdra szállás óta. Ami akkor még tabunak számított, ma egyenesen kívánatos: a legtöbb férfiú nem óhajt évtizedeket várni, hogy ölét csókkal illesd. Ha pedig a forró becézgetés megtörténik, ne ess abba a hibába, hogy gyermekéveid legfinomabb fagyijára gondolsz, és copfos kislány módjára látsz hozzá a kényeztetéshez.

Vad előkészületek

Az orális szexhez ízig-vérig nőnek kell lenned, úgyhogy a kislány helyett inkább a vadmacskát ébreszd fel magadban! Legyél izgató és vadító: forrjon közöttetek az indulat, és szikrázzon a szenvedély. Izgató jelenségednek párod garantáltan nem tud majd ellenállni, azonban ne engedd magadhoz közel: a játék lényege éppen az, hogy annyira felizgasd, hogy alig bírjon a bőrében maradni.

Simogasd, óvatosan harapdáld a testét, miközben az ölében ülsz, és egy apró bugyival elpáncélozod magad ágaskodó férfiasságától. A legtöbb pasi imádja, ha a finom harapások és puszik között selymes hajaddal is megostorozod egy kicsit: haladj hát ezekkel a mozdulatokkal a nyakától egészen a derekáig egész lassan, néha egy vadító csókkal fűszerezve!

Ágaskodó angolna

Ha a forró játék alatt párod ölében foglalsz helyet, időközben határozottan érzed majd a dolgok állását. Mielőtt kedvesed alsónadrágjának gombjai megadnák magukat, jobb, ha kiszabadítod az angolnát a barlangból, hogy megtörténjen az, amire párod már percek óta mohó vágyakozással gondol.

A 15 legforróbb férfi szexfantázia
A 15 legforróbb férfi szexfantázia
15 izgató tipp, amivel feltüzelheted a pasitKirakatban kínálják magukat a nőkAz erotika története képekben (18+)Ennyit változott a szexideál az évszázadok alatt11 tűzforró kellék a tökéletes éjszakáhozÍgy csald ágyba a pasit15 szexi hancúrkellék, amivel tűzbe hozhatod a pasidA mozitörténet 18 legbujább filmje15 szexre csábító hely a világban16 buja színésznő, aki mindent megmutatott

Kezdd el simogatni péniszét, és fordíts figyelmet a herékre és a gátra is: ebben a felfokozott állapotban a legkisebb érintés is kéjes érzéssel tölti el. Nyálazd be a kezed, vagy alkalmazz síkosítót, és nedvesítsd meg a makkot, majd cirógasd az ujjaid hegyével.

Csak addig játszadozz azonban a kezeddel, amíg ezek a mozdulatok újabb és újabb kéjes sóhajt csalnak elő a pasiból. Ha már megszokta kezed érintését, lepd meg! Illesd makkját egy forró nyelves puszival.

Gyönyörhozó mozdulatok

Ha igazán hosszú, elnyújtott gyönyörrel szeretnéd megajándékozni, ne tegyél semmi hirtelen mozdulatot, hanem élvezd ki az orális szex minden percét. Tanuld meg örömödet lelni partnered gyönyörében, és mindig tudod majd, hogy éppen melyik mozdulattal okozhatod neki a legnagyobb kéjt.

A makk kényeztetésekor a csókokkal, apró szívogatásokkal izgathatod fel leginkább párodat, mindeközben azonban a kezed se tétlenkedjen! Enyhén szorítsd meg a pénisz tövét: ettől merevebb lesz, és az orgazmus pillanata is hosszabb ideig tart majd.

Változó ritmusban ingereld kedvesedet a száddal és a kezeddel, hogy minél több hatás érje egyszerre, majd kalandozz el a herék felé is! Ahogy párod egyre közelebb jut a csúcshoz, fokozatosan gyorsíthatsz te is a ritmuson, illetve egyre mélyebbre engedheted a szádba. Kezeddel azonban szabályozd a behatolás mértékét, hogy az sose legyen számodra kellemetlen.

Válts sokszor tempót: kényeztesd lassan, majd gyorsabban, és miközben szádba veszed kedvesed szerszámát, a nyelveddel is izgasd.

Mielőtt elérné a csúcsot, állj be egy köztes tempóra: ezzel elnyújthatod az orgazmust, ami végül hihetetlenül intenzív hullámokban tör rá.

Még nincs hozzászólás

4 pajkos szexjáték, amit a pasid is imádni fog (18+)

Tudni szeretnéd, ki hogyan teszi játékosan izgatóvá a nappaliból a hálószobáig tartó utat? Meríts ihletet élményeikből!
Kapcsolat

Az orális szex 4 legkínosabb pillanata (18+)

Egy hajszál választ el attól, hogy izgatónak találd az orális szexet? Így kezeld a kiábrándító pillanatokat!
Kapcsolat
Szerelmes idézetek

Blog.hu ajánló

hirdetés
hirdetés
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.
18
Kedves olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves