kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Kapcsolat   /  

Ő az igazi

Honnan ismerheted fel, hogy párod az igazi? Ettől a ponttól ne legyen kétséged

Mindenki az igazi mellett szeretne megöregedni: de ki lesz ő?

Szerző: Féderer Ágnes
Forrás: Femina.hu

Százszázalékos bizonyosságod persze csak az életed végén lesz abban, ki volt az igazi társad. Ám addig is figyelheted az előjeleket, hogy ne szalaszd el azt, aki fontos számodra.

Valójában három szempont megmutatja, ki a potenciális nagy Ő-jelölted. Összepasszoltok, be tudtok illeszkedni egymás életébe, és jól működtök együtt a hétköznapokban is.

Fél szavakból is

Lehet, hogy már az első alkalommal érzed az egyértelműséget. Mintha egymásnak teremtettek volna benneteket. Minden tetszik, amit ő csinál, és neki is bejön, ahogy te élsz. Kölcsönösen értékelitek, tisztelitek egymás munkáját, karrierjét.

Nincs gond azzal sem, mivel ütitek el a szabadidőtöket, hiszen szinte ugyanaz jelenti a kikapcsolódást mindkettőtöknek, legyen szó sportról, utazásról, moziról, színházról, könyvekről vagy akár kiállításokról. Vigyázat, mindez önmagában még nem elég.

Ha ez tényleg szerelem, azaz a kémia is működik, a kapcsolat elején bizony hajlamosak vagyunk öncsalásra. Bármiben tudunk hinni, bármit bevállalunk, ami a másikhoz közelebb visz. A következő lépés dönti el, vajon életed legfontosabb szerelméről van-e szó.

Egy viszony, sok új ember

Mindig eljön az a nap, amikor bemutatod őt a barátaidnak, kollégáidnak, illetve téged is megismernek azok, akik neki fontosak. Akkor dőlhetsz hátra, ha egyik oldalon sem ütköztök akadályokba. Amennyiben a baráti körök természetesnek veszik az összetartozásotokat, befogadnak, sőt, akár még biztatnak is titeket, megvan az első őszinte külső kontroll. Ők ugyanis megvesztegethetetlenek, és nem fogják azt pártolni, ami szerintük nem összeillő.

10 árulkodó jel, hogy a férfi szerelmes
10 árulkodó jel, hogy a férfi szerelmes
15 szerelemébresztő női praktikaMire vágyik a férfi a párkapcsolatban?15 jel, hogy elmúlt a szerelem15 tipikus női baki a párkapcsolatban12 dolog, ami nélkül nem lesz hosszú a kapcsolatod15 árulkodó jel, hogy tetszel a férfinakEzek a legvonzóbb dolgok a nőben a férfi szerint10 izgalmas szexhelyszín a lakásban15 jel, hogy a pasi megcsalA pasik kedvenc női testrészei

A neheze persze még csak most jön, látogatás mindkét családnál. Ezen is túl kell esni, lehetőleg lazán. Nem várhatod el sem magadtól, sem a többiektől, hogy mindenki azonnal szeressen mindenkit. Ha azonban az elfogadást érzed, jöhet az igazi próbatétel.

Lakva ismerni meg

Tétje akkor lesz a kapcsolatnak, ha összeköltöztök. Az az összecsiszolódás, ami ilyenkor elkerülhetetlen, megmutatja, lehet-e jövője a szerelmeteknek. Két külön életet kell együtt működtetni, méghozzá úgy, hogy bizonyos lemondásokat ne áldozatként éljetek meg. Mindkettőtöknek meg kell őriznie saját magát, a számára fontos dolgokat úgy, hogy közben közös célok is körvonalazódnak.

Előbb vagy utóbb megtanultok majd veszekedni is. Ha ő tényleg a számodra megfelelő pár, akkor ezek az összezörrenések közelebb visznek, és nem szétválasztanak. Érzitek, hogy mikor, kinek kell megtenni az első lépést a béküléshez.

Ösztönösen jól működtetitek majd a családállítás módszerének egyik legfontosabb törvényszerűségét, hogy amit adtok, azért cserébe kaptok is, és ez a folyamat mindig kiegyenlített marad.

Bármeddig tart, megéri

Amennyiben az előbbiekben megvizsgált szempontokat kipipálhatod, ne legyen kétséged, hogy megtaláltad az igazit. A többi már rajtatok múlik. Az évek előrehaladtával persze változhattok, ami netán lezárja majd a korábban tökéletesnek tűnt viszonyt. Ez így van jól, hiszen lehet, hogy a következő életszakaszodban más lesz az igazi számodra. Egy dolog biztos tehát csupán: az életre szóló kapcsolatod is az első randevúval kezdődött.

Még nincs hozzászólás

Duzzadt hüvely

Sokan nem tudják, mi okozza a szex utáni kellemetlenséget, pedig a megoldás egyszerű lehet.
Kapcsolat

Miről hazudik a férfi?

Három 30 év körüli férfit kérdeztünk meg a hazugságról a párkapcsolatban.
Kapcsolat
Szerelmes idézetek

Blog.hu ajánló

hirdetés
hirdetés
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.