kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Kapcsolat   /  

Orgazmusbiztos pózok a nők örömére (18+)

Orgazmusbiztos pózok a nők örömére (18+)

A jó szerető igyekszik kitalálni kedvese minden kívánságát, hogy aztán a mennyekbe röpíthesse. Íme néhány ötlet.

Szerző: Andics Lívia
Forrás: Femina.hu

A férfiak is szeretnének minél többet megtudni kedvesük vágyairól, érzéseiről, hogy még nagyobb örömben részesíthessék őket. Íme néhány tuti póz, amitől a csajod biztos beindul.

Persze ne feledkezz meg arról sem, hogy nincs egységes recept minden nőre, hiszen ahány ember, annyiféle vágy. A te barátnőd kívánságaira neked kell rájönnöd, de az alábbi ötletek jó kiindulási alapok lehetnek.

A nő van felül

Sok nő szereti szex közben átvenni az irányítást. Ilyenkor maga döntheti el, hogy a legjobb neki. Számodra ez az egyik legkényelmesebb póz. Kedvesednek ugyan többet kell dolgoznia az örömért, cserébe olyan ütemben mozoghat és olyan tempóban, ami számára a legizgatóbb.

Ha túl gyors iramot diktálna, azért éreztesd vele, hogy ez neked túl jó, nehogy a végén egyedül maradjon. Ez a póz főleg az irányító típusú, domináns nőkre jellemző, de ha a barátnőd félénkebb típus, akkor is kedvelheti ezt az elhelyezkedést az ágyban. Ehhez azonban fontos, hogy megbízhasson benned. Ilyenkor még a legszolidabb lányok is vadmacskává változnak.

A misszionárius póz

Ez az egyik legelterjedtebb póz. Az érzelgősebb, ragaszkodóbb nők szeretik leginkább. Ebben a testhelyzetben kevésbé hatolhatsz mélyre kedvesedben, azonban a szemkontaktus olyan meghitté varázsolja az együttlétet, amitől barátnőd könnyen elélvez. Csókolózhattok és ölelkezhettek is szex közben, ami még bensőségesebbé teszi az örömöket.

A kutyapóz

Ezt a pózt sok nő kedveli, a férfiak legnagyobb örömére. Hiszen a legmélyebb, legkeményebb behatolást teszi lehetővé. Nagyon jól ingerelheted így kedvesed G-pontját, ha pedig azt szeretné, akkor a csiklóját is könnyen ingerelheted. A nők szeretik, ha te irányítasz, és ez a póz erre remek lehetőség.

Az uralkodó típusú nők is odavannak ezért a szeretkezési formáért, talán ők a leginkább, hiszen a szexben olykor alárendeltként szeretnének szerepelni, mert így jobban előjön nőiességük. Persze a keménység nem egyenlő a durvasággal!

Oldalfekvés

Ezt a pózt azért kedvelik a nők, mert így a pasik tovább bírják, hiszen kevésbé éri inger a péniszt. Kedvesed rendkívül hálás lesz, ha aktus közben egyik kezeddel a csiklóját is simogatod. Kevésbé állatias, mint a kutyapóz, nem is enged olyan mély behatolást. A félénkebb lányok kedvelik, hiszen nem kell kitárulkozniuk párjuk előtt. A testi kontaktus, az ölelés azonban biztosított.

Széttárt lábakkal

Néha a nők is szeretik a gyors numerát. Amíg nem válik rendszerré, semmi gond nincs vele. Ültesd barátnődet az asztal tetejére, tárja szét jól a lábát, te pedig állva hatolj belé. A széttárt lábak gyorsabb gyönyörhöz vezetnek kedvesednél.

A legtöbb nő kedveli a hasonló spontán lerohanásokat, hiszen azt érzi belőle, hogy annyira vonzó párja szemében, hogy az nem bír neki ellenállni. Azért behatolás előtt győződj meg róla, hogy párod elég nedves-e! Ha nem, akkor kényeztesd egy kicsit az ujjaiddal és a száddal!

Még nincs hozzászólás

5 szexi huncutság, amire a pasik titokban vágyakoznak (18+)

Ismerd meg a legbujább szexpraktikákat, melyekkel garantált sikered lesz!
Kapcsolat

4 pajkos szexjáték, amit a pasid is imádni fog (18+)

Tudni szeretnéd, ki hogyan teszi játékosan izgatóvá a nappaliból a hálószobáig tartó utat? Meríts ihletet élményeikből!
Kapcsolat
Szerelmes idézetek

Blog.hu ajánló

hirdetés
hirdetés
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.
18
Kedves olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves