kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Kapcsolat   /  

Nem vágyik rá a férfi

3 dolog, amire nem minden férfi vágyik az ágyban: sok nő mégis azt gondolja (18+)

Tévedés, hogy minden férfinak ez a titkos vágya az ágyban.

Szerző: Kis Angéla
Forrás: Femina.hu

Sokszor olvashattál róla, beleértve oldalunk korábbi cikkeit is, hogy nagy tévedés azt gondolni, hogy a férfinak szexuális ingerekre csupán egy szerve, a pénisze igazán érzékeny. Jelen írásunkban azonban arra is szeretnénk felhívni a figyelmedet, hogy bár több szexpont is van még azon kívül, nem minden férfi vágyik rá, hogy fel is térképezd.

A testszerte adott finom csókokat és simogatást persze nagy részük nem veti meg, mivel, akárcsak a nőknél, az előjátékot esetükben is színesebbé, izgalmasabbá teszik. Ami azonban sokak számára nemkívánatos kényeztetés lehet, az a következőkben sorolt három dolog, mely egyébként teljesen természetes, ha éppen nem esik jól a férfinak: nincs két egyforma ember.

Prosztatamasszázs

Mindenekfelett a prosztatamasszázst érdemes kiemelni, mivel ez különösen intim és megosztó. Érthető, hiszen nem kívülről, hanem belülről, a végbélbe nyúlva történik. Noha sok férfi odavan az ilyesfajta kényeztetésért, sokan egyenesen borzonganak attól, hogy partnerük a hátsó ajtón kopogtasson az ujjával.

Mindenképpen érdemes előre megbeszélni tehát, ha számodra ez az ötlet vonzó, és szívesen kipróbálnád kedveseddel, hogy vajon ő mit szólna hozzá. Amennyiben nem szólsz előre, csak cselekszel, párod felszisszenhet, kellemetlenül érezheti magát, és végül te is megbánhatod a dolgot.

A végbélkörnyék simogatása

A végbél környékének simogatása rengeteg férfit önt el kéjes érzéssel, de tény, hogy akadnak olyanok is, akik számára annak a területnek a kényeztetése inkább csiklandós, semmint izgató. Ezt is, akárcsak a prosztatamasszázst, érdemes előre tisztázni, még ha ez kevésbé kellemetlen szituációt szülhet is.

A 15 legforróbb férfi szexfantázia
A 15 legforróbb férfi szexfantázia
15 izgató tipp, amivel feltüzelheted a pasitKirakatban kínálják magukat a nőkAz erotika története képekben (18+)Ennyit változott a szexideál az évszázadok alatt11 tűzforró kellék a tökéletes éjszakáhozÍgy csald ágyba a pasit15 szexi hancúrkellék, amivel tűzbe hozhatod a pasidA mozitörténet 18 legbujább filmje15 szexre csábító hely a világban16 buja színésznő, aki mindent megmutatott

Heremasszázs

A heremasszázs izgalmas kiegészítője lehet egy orális vagy kézzel történő kényeztetésnek, ám sokak számára kellemetlen a here érintése, kiváltképp pedig annak masszírozása. Íme tehát a harmadik eset, amikor érdemes előre tisztázni, mi izgató, illetve mi nem a férfi számára.

Ne legyen tabu a kérdés vagy kínos a válasz: ha egyszer ilyen intim közelségbe került egy férfi és egy nő, nincs ok a pironkodásra, ráadásul minden egyes új információ által jobb és jobb lesz a szex.

Még nincs hozzászólás

Szex egy év után

Amilyen viccesek, olyan igazak lehetnek a képek a legtöbb párra: egy év után sok minden más lesz.
Kapcsolat
Szerelmes idézetek

Blog.hu ajánló

  hirdetés
  hirdetés
  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.
  18
  Kedves olvasónk!

  Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

  Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves