kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Kapcsolat   /  

Nem tetszel a férfinak

Időpocsékolás, hogy rá vársz? Jelek, hogy nem tetszel a férfinak

Bár nem esik jól, jobb szembesülni az igazsággal. Innen tudhatod, hogy nem tetszel a férfinak.

Forrás: Femina.hu

Az ismerkedésnek, párkeresésnek sok-sok aranyszabálya van, melyet érdemes szem előtt tartani, de az egyik legfontosabb mind közül kétségkívül az, hogy soha ne fuss olyan szekér után, amelyik nem vesz fel.

Ha tehát van egy férfi, akit egy ideje kinéztél magadnak, de bármennyire is vágysz rá, és bármilyen sok zöld jelzést is küldesz neki, nem kezdeményez, érdemes alaposabban elgondolkodnod, van-e értelme tovább várni rá.

Noha vannak félénkebb természetű férfiak, sajnos nem minden esetben az áll az ilyen esetek hátterében, hogy az áhított személy nem mer a tettek mezejére lépni, és leszólítani, randira hívni.

Sajnos akármilyen nehéz is elfogadni, egyes esetekben csupán arról van szó, hogy a férfi nem táplál hasonló érzelmeket, egyszerűen tehát nem tetszel neki.

Jelek, hogy nem tetszel neki

Ne fecséreld hát az időd, és ne várj a férfira feleslegesen. Ha részéről az alábbi galériában összefoglalt jeleket tapasztalod, tudd, jobb új préda után nézned, akinek tetszel, aki viszonozza is érdeklődésed. Kattints a galériára, és nézd meg a jeleket, amelyek arra utalnak, hogy nem jössz be a pasinak!

10 jel, hogy egyáltalán nem jössz be a pasinak
10 jel, hogy egyáltalán nem jössz be a pasinak
12 dolog, ami nélkül nem lesz hosszú a kapcsolatod15 árulkodó jel, hogy tetszel a férfinakA pasik kedvenc női testrészei14 randiszabály, amit ismerned kell10 dolog, amit sok nő nem szeret magán - De a pasiknak tetszik15 szerelemébresztő női praktikaÖsszeillesz a pároddal? 12 jel, melyből biztosan kiderül10 árulkodó jel, hogy a férfi szerelmes15 tipikus női baki a párkapcsolatbanA legrosszabb helyszínek az első randihoz

Még nincs hozzászólás

Nők szex problémák

Kár lenne azért magadban tartani, hogy ne sértődjön meg a párod: mindkettőtöknek jó, ha megoldódik.
Kapcsolat

Ha a férfiak nők lennének videó

Íme, egy sokatmondó videó, ami rámutat, mi mindent kell megélnünk nap mint nap nőként.
Kapcsolat
Szerelmes idézetek

Blog.hu ajánló

hirdetés
hirdetés
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.