kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Kapcsolat   /  

Nagyi kórház meglepetés menyasszony

Szívfacsaró ajándékot kapott a beteg nagyi: élete legszebb meglepetése lehetett

Nézd meg a megható videót! Nem bírod ki könnyek nélkül.

Forrás: Femina.hu

Bizonyos videókat végignézve az ember képtelen visszatartani könnyeit, és ilyen a következő felvétel is, melynek szívmelengető, megható történetét is elolvashatod a következőkben. Egy szerető család mosolygós nagymamája kapta meg élete talán legszebb meglepetését.

Matt Seifert és Jamie Benjaminson január 24-én kötöttek házasságot, ám már az esküvő előtt egy héttel világossá vált, hogy egy nagyon fontos személy nem fog tudni megjelenni az esküvőn. Ez az illető nem más, mint a nagymama, Pat, aki sajnos megbetegedett, és kórházba került.

Az ifjú pár ezért úgy döntött, hogy a nagy napon esküvői öltözetükben, szívükben a kórterembe víve  az esküvő hangulatát, meglátogatják a nagyit a kórházban. Pat erről mit sem tudott, meghatottsága és meglepettsége, boldog mosolya pedig mind a menyasszonyt és a vőlegényt, mind a kísérőket könnyekre fakasztotta.

Nézd meg a videót!

A felvételt valószínűleg te sem tudod anélkül végignézni, hogy könny szökjön a szemedbe. Kattints a videóra, és nézd meg a különleges meglepetés pillanatait!

Forrás: Youtube.com / Rico Roman

Még nincs hozzászólás
Szerelmes idézetek

Blog.hu ajánló

    hirdetés
    hirdetés
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.