kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Kapcsolat   /  

Melltartó felvétel módja

Hogy veszed fel a melltartót? Ezt árulja el a személyiségedről

Többféleképpen is lehetséges, de vajon melyik mód mit árul el a nőről? Az egyik elemzés rád illik.

Forrás: Femina.hu

Mindennap viseled, mégsem hinnéd, hogy ilyen sokat tud rólad mesélni: ez a ruhadarab a melltartód. A mód, ahogyan bekapcsolod, árulkodó a személyiségedre nézvést. Négy embertípus valamelyikébe sorolhat a számodra megszokott módszer. Lent megtalálod a rád illő leírást.

Hogy veszed fel a melltartódat?

Hátul kapcsos melltartó hátul kapcsolva - Támogató

Ha hátul kapcsolod be a hátul kapcsos melltartódat, olyan ember lehetsz, aki mindenkivel hamar megtalálja a közös hangot, és mindenkivel nagyon jól kijön, mindemellett pedig mindenkinek szívesen segít bármiben. Barátként mindig lehet rád számítani, sohasem mondasz nemet a lelkizésre.

Hátul kapcsos melltartó előrefordítva, és vissza - Befolyásoló

Nem bízod a véletlenre a dolgokat. Szereted biztosan tudni, hogy minden a terv szerint halad, céljaidhoz közelítesz. Nem véletlenül akarod azt is a saját szemeddel látni, hogy a melltartód mindkét apró kapcsa a helyére talált. Nem sajnálod az időt és az energiát, az az ember lehetsz, aki tudni akarja, mindent jól csinál.

Elöl kapcsos melltartó elöl kapcsolva - Vezető

Olyan ember lehetsz, aki nem szereti vesztegetni az idejét, nem is véletlenül választottál tehát könnyen és gyorsan kapcsolható darabot. Hatékony, célorientált és határozott ember lehetsz, született vezető. Mindent az ellenőrzésed alatt tartasz, amit csak lehet. Kézben tartod a dolgokat.

Belebújás a bekapcsolt melltartóba - Biztosra menő

Egyszer bekapcsoltad, és azóta is úgy van a melltartód? Úgy veszed fel vagy veted le, akár egy trikót? Olyan ember lehetsz, aki nem bolygatja azt, ami szerinte úgy jó, ahogy van. Ami már egyszer bevált, arra nem szán extra energiát, hogy másképp csinálja. Kedveled az egyszerűséget, megoldásorientált lehetsz, és ezek mellett a társaság középpontja is.

16 tulajdonság, amit a komoly férfi keres a nőkben – Benned megvannak?
16 tulajdonság, amit a komoly férfi keres a nőkben – Benned megvannak?
10 dolog, amit a pasi nem szeret, pedig érte is történik10 dolog, amit sok nő nem szeret magán - De a pasiknak tetszikAz elmúlt század legszebb erotikus filmjei, melyeket látnod kell12 dolog, ami nélkül nem lesz hosszú a kapcsolatodSzeretnél csábító lenni a férfiak szemében? – Ezek az alapdarabok segíthetnek11 dolog, amit izgatónak talál a férfi12 jel, hogy hosszú távon számíthatsz a pasiraHogy kérte meg a kedvesed a kezed? - Ezt árulja el rólaEnnyit változott a szexideál az évszázadok alattA pasik kedvenc női testrészei

Még nincs hozzászólás

Szexi női arc

A szexi és vonzó női arc tulajdonságait mutatjuk képeken.
Kapcsolat

Gyerek keresztneve küldetése

Minden keresztnév valamilyen életfeladattal ruházza fel viselőjét. A te gyermekedé mi?
Gyerek
Szerelmes idézetek

Blog.hu ajánló

    hirdetés
    hirdetés
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.