kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Kapcsolat   /  

Meg fog csalni

Ha ezt látod az elején, ne számíts hűségre: vészjósló jelek a férfi viselkedésében

Sajnos a megcsalásra való hajlam előjelei lehetnek.

Forrás: Femina.hu

Bár a rózsaszín szemüveg olyasmi, ami az ismerkedős szakaszban könnyen rátapad az ember fejére, valahogy mégis érdemes ki-kikandikálni mögüle. Így kivédhető lehet egy esetleges csalódás.

Az alábbiakban három olyan jelről olvashatsz, melyet, ha éppen ismerkedsz egy férfival, jó, ha észreveszel, és mérlegeled a közös jövőtöket: a hűtlenséget vetíthetik előre.

A hűtlenség legkorábbi jelei

Nehézkes egyeztetés

Ha nehéz vele randit egyeztetni, de nem mondja meg, miért nem ér rá, a férfi elfoglaltsága akár a párja is lehet - és hasonló helyzetbe könnyen kerülhetsz majd te is idővel, a férfi következő párjaként.

Az is előfordulhat, hogy egy másik nő miatt olyan elfoglalt, akivel ugyancsak ismerkedik a férfi a tudtod nélkül. Akárhogy is, a titkolózás már az elején is vészjósló jel.

Vélemény a monogámiáról

A férfi, ha a monogámia természetellenességét vallja, és hangoztatja neked vagy másnak fennhangon, sajnos nem valószínű, hogy le tud cövekelni egyetlen nő mellett. Próbálkozhat egy ideig, de végül jó eséllyel mindhiába.

Mire vágyik a férfi a párkapcsolatban?
Mire vágyik a férfi a párkapcsolatban?
15 szerelemébresztő női praktika10 árulkodó jel, hogy a férfi szerelmes15 jel, hogy elmúlt a szerelem13 dolog, amit tegyél meg, ha boldog kapcsolatra vágysz15 tipikus női baki a párkapcsolatban12 dolog, ami nélkül nem lesz hosszú a kapcsolatodEzek a legvonzóbb dolgok a nőben a férfi szerint10 izgalmas szexhelyszín a lakásban14 randiszabály, amit ismerned kellÖsszeillesz a pároddal? 12 jel, melyből biztosan kiderül

Nők vizslatása

Ha leplezetlenül bámulja a nőket, sajnos bizonyára nehezen parancsol magának hűséget, arról nem is beszélve, hogy ez borzasztó tiszteletlenség veled szemben. Ilyen esetben is érdemes mielőbb búcsút inteni, hiszen eljöhet a nap, amikor már nemcsak nézi majd a többi nőt, te pedig nagyot csalódsz benne.

Még nincs hozzászólás

Szerelem érdekességek

Nem gondolnád, mihez hasonlítja a szerelem érzését a tudomány: cikkünkből kiderül.
Kapcsolat
Terhesség hétről hétre

Blog.hu ajánló

    hirdetés
    hirdetés
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.