kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Kapcsolat   /  

Manipuláció

Könnyű téged manipulálni? Ha ezeket nem veszed észre, akkor igen

Bárki könnyen manipuláció áldozatává válhat.

Forrás: Femina.hu

Noha a manipuláció nem a legszebb emberi viselkedés, sokan tudatosan élnek vele, hogy észrevétlenül befolyásolhassák mások döntéseit. Ha nem szeretnél az áldozatukká válni, érdemes egy kis tesztet végezned magadon.

A teszt valójában nem is teszt, inkább egyfajta megbizonyosodás arról, hogy a lent egy csokorba szedett jeleket, melyek a manipuláció jelenlétére utalnak, felismered-e. Vannak, akik jobbak ebben, mások kevésbé, de bármelyik csoportba tartozol is, a manipulációra utaló jeleket mindenképpen jó, ha megismered.

Manipuláció ugyanis előfordulhat munkahelyen, főnök-beosztott viszonyban, kolléga és kolléga között, párkapcsolatban és sajnos barátságban is. Bármely emberi kapcsolat alkalmat biztosít rá.

A manipuláció jelei

Fontos, hogy megóvd magad tőle. Véleményed legyen önálló, fogd te a gyeplőt a saját életedben. Döntéseid csakis úgy lehetnek tiszták és számodra kedvezőek, ha magad hozod meg őket, nem pedig egy külső, láthatatlan, esetlegesen rossz szándékú erő befolyásol. Nézd meg a galériában a manipuláció jeleit: eddig felismerted őket?

10 jel, hogy manipulálnak
10 jel, hogy manipulálnak
Erről árulkodik a testbeszéded az első találkozáskorÍgy kelts jó benyomást 5 perc alatt15 árulkodó jel, hogy tetszel a férfinakA hazugság 12 leggyakoribb jele10 árulkodó jel, hogy a férfi szerelmesAnyai veszélyek? Így védd a kapcsolatod!15 jel, hogy a pasi megcsal15 tipp, amivel elcsábíthatod a pasit7 árulkodó jel, hogy a pasinak csak szexre kelleszEgyetlen dolog, ami évekkel meghosszabbíthatja az életed

2 hozzászólás
wasserlilli       2016-03-09 10:16
3.
ja, egyre szarabbak...   :S
válasz a 2. kommentre (zsoo - 03-08)
zsoo       2016-03-08 20:01
2.
Elég a Fapina címeit elolvasni aki nem tudja mi az a manipuláció

Kínai arcolvasás libidó

A több mint 3000 éves módszer számos dolgot árul el rólad.
Kapcsolat
Keresztnév és küldetés

Blog.hu ajánló

    hirdetés
    hirdetés
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.