kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Kapcsolat   /  

Legszexibb férfi arca

Íme, az arc, amibe minden nő beleszeret - Tudat alatt ehhez vonzódnak a legtöbben

Képeken mutatjuk a legszexibb férfiarc tulajdonságait.

Forrás: Femina.hu

Az, hogy mit vagy kit nevezünk szépnek, szubjektív, ám érdekes módon ha emberi arcokról van szó, a szépség matematikailag is mérhető. Korábbi cikkünkben a legszebb női arc tulajdonságait vettük górcső alá, most pedig azt a férfiarcot mutatjuk meg, melybe minden nő beleszeret.

Érdekes egybeesés, hogy arra az arcra, amit az emberi szem attraktívnak lát, illik az aranymetszés arányossága is. Az aranymetszés arányosságait már az ókorban is ismerték, Leonardo Da Vinci Vitruvius-tanulmányában pedig az emberi test és arc arányosságaira vetítette azt ki. Vitruvius megelőzően az emberi test arányainak az építészetben való megjelenéséről írt.

A szépnek látott arc tehát matematikailag is arányos. Számos férfi sztár arca például, melyek vonásaiért tömegek rajonganak, megközelítik a tökéletes arányt. Így például Brad Pitt vagy Tom Cruise arcvonásai is. Jensen Ackles színész-rendező arcvonásaira pedig tökéletesen illik az aranyarány.

Látván arca szimmetriáját, még bonyolult számítások nélkül is hihető, hogy arcvonásai az aranyarány szerintiek: "Az áll hegyétől az orrig, illetve a hajtőtől a szemöldökig terjedő távolsága egyforma, s a fülhöz hasonlóan az arc egyharmada" - fogalmazta meg tanulmányában az arcarányokat Da Vinci.

Marquardt dél-kaliforniai sebész aranymetszésszabályok alapján elkészített virtuális maszkja pedig nyilvánvalóan mutatja is a meglévő arányosságokat a következő képen.

Forrás: ethnicelebs.com
Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
1 / 5

A legszebb női arc

A férfiarc után most nézd meg azt is, milyen az a női arc, amibe minden férfi beleszeret. Kattints!

Mit néznek meg legelőször a pasik a nőn?

A vizualitás kétségtelenül fontos a férfiak számára. Videónkból megtudhatod, mely női testrészeket tartják a legcsábítóbbnak, így te is hangsúlyozhatod őket, ha szeretnél behálózni valakit!

Még nincs hozzászólás
Szerelmes idézetek
    hirdetés
    hirdetés
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.