kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Kapcsolat   /  

Kapcsolat megmentése

Így hozd vissza a tönk széléről a kapcsolatot - 5 mentőöv, ami segíthet

Minden kapcsolatban vannak hullámvölgyek, de ezeken lehet segíteni, ha mindketten akarjátok.

Forrás: Femina.hu

Egy kapcsolatba belevágni könnyű, de sokáig együtt maradni már annál nehezebb. Természetes, hogy a pároddal időnként akadnak problémáitok, de amennyiben ezek felhalmozódnak, hosszabb távon akár a kapcsolat rovására is mehetnek.

Szerencsére akadnak olyan praktikák, amelyek jelentősen megkönnyíthetik, hogy rendeződjenek a dolgaitok, és semmiképpen se szakítás legyen a vége.

Kommunikáljatok!

A pároknál gyakran előfordul, hogy egy esetleges vita során mindkét fél csak a saját álláspontját hangoztatja, ahelyett hogy a másikat is végig hallgatná. Amennyiben az utóbbi időben nálatok is elszaporodtak a veszekedések, tegyél ellene, mert egymás véleményének elnyomása csak megnehezíti a helyzetet.

Ez nem azt jelenti, hogy mindenben egyet kell értenetek, csupán annyit, hogy meghallgatjátok a másikat, és tiszteletben tartjátok egymás nézeteit. Ha úgy tűnik, hogy nagy a baj, akkor sem kell elkeseredni: egy őszinte beszélgetés sok mindent megoldhat.

Nosztalgiázzatok!

Ha tetőznek a problémák, akkor sincs minden veszve. Amennyiben megtehetitek, térjetek vissza arra a helyre, ahol először találkoztatok. A nosztalgiázás segít felidézni a régi, kellemes emlékeket, valamint megkönnyíti, hogy újra egymásra találjatok.

Arra is ügyeljetek, hogy semmi se vonja el a figyelmeteket: felejtsétek el a mobilt erre az időre, és csak egymásra koncentráljatok.

Utazzatok el!

Párkapcsolati nehézségek esetén az is sokat segíthet, ha megpróbáltok egy kicsit kiszakadni a megszokott környezetből. Amennyiben úgy érzed, hogy nagy a baj, akkor is megér egy próbát. Mindegy, hova utaztok el, a lényeg, hogy egy közösen eltöltött hétvége erejéig tegyétek félre a problémákat.

Feltöltődve, megszabadulva a hétköznapok okozta stressztől, előfordulhat, hogy belátjátok: igazából csak felnagyítottátok a gondokat.

15 jel, hogy elmúlt a szerelem
15 jel, hogy elmúlt a szerelem
15 szerelemébresztő női praktika10 árulkodó jel, hogy a férfi szerelmesMire vágyik a férfi a párkapcsolatban?15 tipikus női baki a párkapcsolatbanA történelem leghíresebb szeretői10 izgalmas szexhelyszín a lakásbanAnyai veszélyek? Így védd a kapcsolatod!14 randiszabály, amit ismerned kellÖsszeillesz a pároddal? 12 jel, melyből biztosan kiderülAz elmúlt század legszebb erotikus filmjei, melyeket látnod kell

Szervezzetek programokat!

Amennyiben együtt is éltek, már biztosan kialakult a számotokra egy rutin, és előfordul, hogy a munka miatt kevesebb időtök jut egymásra, mint szeretnétek. Természetes, hogy mindketten rosszul élitek meg, de ne aggódj, ügyes szervezéssel ez igenis kiküszöbölhető.

A legjobb, ha minden hétre kitaláltok valamilyen közös programot. Nem kell nagy dolgokra gondolni: üljetek be a kedvenc kávézótokba, vagy nézzetek meg egy jó filmet a moziban.

Apró gesztusok

Ha az egymásnak szánt apróságok egy ideje elmaradoznak, akkor se ijedj meg. Elég egy kedves bók, egy simogatás, egy kis meglepetés, az apró kedveskedések rendkívül jól tudnak esni. Jelzik, nem kell ahhoz születésnap vagy egyéb esemény, hogy kifejezzétek azt, milyen sokat jelent számotokra a másik.

Az is jó ötlet, ha a nap folyamán írtok egymásnak egy sms-t vagy e-mailt - egészen biztosan feldobjátok a másik napját.

Még nincs hozzászólás

Boldog párkapcsolat titka

Akár házasok vagytok, akár nem, ezek a tippek hasznotokra lehetnek a stabil kapcsolat érdekében.
Kapcsolat

Szakítás előtti jelek

Milyen szokás hiánya utalhat arra, hogy kapcsolatotok elindult lefelé a lejtőn?
Kapcsolat
Szerelmes idézetek

Blog.hu ajánló

    hirdetés
    hirdetés
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.