kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Kapcsolat   /  

Igaz történetek: a barátnőm nyúlta le a pasimat

Igaz történetek: a barátnőm nyúlta le a pasimat

A barátnődet régóta ismered, a férfit viszont szereted - kiben bízhatsz, ha ők összegabalyodnak?

Forrás: Femina.hu

Ha újdonsült kedveseddel túl vagytok azon a néhány héten, amikor másra sem tudtok összpontosítani, csak egymásra, újabb kihívások állnak előtted. Amennyiben az már biztos, hogy ti különlegesek vagytok egymásnak, minden bizonnyal alig várod, hogy a legjobb barátnődnek is bemutathasd, hiszen az ő véleménye sokat számít.

Hasonló helyzetben minden lány azon izgul, hogy a lehető legszimpatikusabb legyen egymásnak a barátnő és az új pasi - valószínűleg nem sokakban merül fel az a gyanú, hogy mi van, ha túlságosan is rokonszenveznek egymással. Pedig a dolog megeshet - ebben az esetben pedig nehéz döntés lehet, hogy kiben bízhatsz, netán egyszerre két emberben kell csalódnod, illetve az érzéseiddel megbirkózni. Tudd meg, mások hogyan élték meg a hasonló helyzetet!

Utálatból megcsalás

Amikor először bemutattam őket egymásnak, a barátom utálta a barátnőmet, azt mondta, idegesítő. De később azon kaptam magam, hogy állítólag a legjobb barátok lettek, és többet sms-eztek egymással, mint én a barátommal.

A késő esti telefonbeszélgetéseket hamarosan a mi szakításunk követte, ami után kiderült számomra, hogy kétszer lefeküdtek egymással, mialatt mi jártunk. Az exemnek megbocsátottam, és adtam még egy esélyt, de a barátnőmnek képtelen voltam. Anikó, 24

Sokan azt mondják, hogy, ha a férfi az igazi nagy szerelem, megéri feláldozni egy barátságot, illetve visszaszerezni a pasit. Másrészt viszont hasonló esetekben az a szomorú igazság, hogy nem lehet csak a barátnő árulására kenni az egészet.

Ha a pasinak megbocsátasz, akkor azzal a tudattal kell tovább folytatnod a kapcsolatot, hogy nem sok erkölcsi tabu van számára, ami kizárná a csábítást, hiszen még a barátnődre sem tudott semlegesen tekinteni. Fennáll a veszélye tehát annak, hogy a jövőben mindig nyugtalanítani fog a gondolat, hogy kin akadt meg a szeme, és vajon valóban őszinték-e irántad az érzései.

15 árulkodó jel, hogy bejössz a pasinak
15 árulkodó jel, hogy bejössz a pasinak
15 tipp, amivel elcsábíthatod a pasitA pasik kedvenc női testrészei14 randiszabály, amit ismerned kell15 árulkodó jel, hogy tetszel a férfinakSzeretnél csábító lenni a férfiak szemében? – Ezek az alapdarabok segíthetnek15 jel, hogy a pasi megcsal15 csúnya, de vérforralóan szexi pasi15 szerelemébresztő női praktikaErről árulkodik a testbeszéded az első találkozáskorAz elmúlt század legszebb erotikus filmjei, melyeket látnod kell

Különös randi

Az egészen addig legjobb barátnőmnek számító lány árulta el, hogy randizni fognak a barátommal. A dolog valójában a fiú hibája, ugyanis ő hívta randira a barátnőmet, de akkor is hihetetlenül ideges lettem rá, hiszen tudta, hogy mennyire szeretem a pasit, és egészen eddig úgy tűnt, hogy ő is engem. Az incidens óta mindkettejüket próbálom elkerülni, illetve túltenni magam a történteken. Vera, 29

A legjobb barátnő az, akire testvérként tekint, és akiben minden körülmények között szeretne bízni egy nő. Ezzel csak a partner versenyezhet, akit ideális esetben szintén korlátlan bizalommal ajándékozna meg a legtöbbünk. Egészen addig, amíg azzal vissza nem él, de a szimpla megcsalásnál sokkal nagyobb törést okozhat, ha ez történetesen azzal esik meg, akiről sosem gondolnád.

Ugyanis ekkor nem csupán a párodat, de azt is elveszíted, akihez a nehéz helyzetben fordulnál - és nem utolsósorban az a kérdés is felmerülhet benned, hogy te voltál-e a hibás, hogy valamit nem vettél észre. Amennyiben hasonló helyzettel találod szemben magad, nincs kihez fordulnod, és nehéz egyedül megbirkózni a csalódással, feltétlenül kérd szakember segítségét!

Hogyan éld túl a szakítást?

A legjobb barátnő elvesztésének orvoslására sajnos nincsen receptünk, de abban tudunk segíteni, hogyan vészeld át a szakítást követő nehéz időszakot. Ha kíváncsi vagy, mi a megoldás hasonló helyzetben, nézd meg videónkat!

Hogyan lépj túl a szakításon?

A szakítás utáni időszak egyik félnek sem könnyű, de természetesen annak a legnehezebb, akit elhagytak. Ha nem tudod, hogyan vészeld át ezt a szomorú periódust, nézd meg videónkat, szakértőnk tippjei a segítségedre lehetnek!

Dátum: 2010. április 29.
Készítette: Femina.hu

Sikeres sztori

Már szakítófélben voltunk a barátommal, amikor a barátnőm felhívta arra a figyelmem, hogy feltűnően sokszor keresi őt msn-en. Először nem is foglalkoztam a dologgal, de kissé elkezdett zavarni, amikor a lány beismerte, hogy, bár nem történt semmi közöttük, a pasim flörtöl vele, ő pedig vonzódik hozzá. Ezután a pasimmal végleg szakítottam, és egy ideig a barátnőmet is kerültem, de végül neki megbocsátottam, és azóta is mindent meg tudunk beszélni. Zita, 31

Sokan állítják, hogy egy igaz barátnő tabunak tekinti a párodat, és aki nem így tesz, az nem is érdemli meg a barátságodat. Való igaz, hogy, ha egy számodra kedves ember tudatosan becsap, akkor érdemes átgondolni, hogy nem ismerted-e félre, de lehet a kellemetlen helyzeteket jól is kezelni. Ha az iránt ébred szerelem a barátnőben, aki iránt nem kellene, de ezt még azelőtt elárulja neked, hogy bármi történne közöttük, lehet, hogy elsőre ugyanúgy becsapva érzed magad, mintha utólag derült volna ki. A harag első hullámának elmúltával azonban megeshet, hogy a barátságotok újra feléledhet, legfeljebb egy hűtlen pasinak kell csak hátat fordítanod.

Még nincs hozzászólás

A 3 legmegalázóbb szakítási módszer a pasik szerint

Olykor könnyű a lehető legrosszabb opciót választani, pedig egy korrekt szakítást mindenki megérdemel.
Kapcsolat

A nő ribanc, a férfinál normális, ha szeretőt tart? - Felháborító sztereotípiák

Az egyenlőség korát éljük, a férfiak mégis sokszor a maguk javára billentenék a mérleget. Ne hagyd!
Kapcsolat
Szerelmes idézetek

Blog.hu ajánló

hirdetés
hirdetés
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.