kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Kapcsolat   /  

Hosszú kapcsolat

Ez a hosszú párkapcsolat 12 záloga: a ti kapcsolatotokban is megvan?

A boldog és hosszan tartó kapcsolat csak ezekkel együtt létezhet.

Forrás: Femina.hu

Ha azt reméled, pároddal sokáig, akár életetek végéig együtt maradtok, számíts rá, mindez csupán a mesékben jön automatikusan. Bármilyen rideg is a valóság, a boldog, hosszan tartó kapcsolat feltétele, hogy bizonyos dolgok jelen legyenek benne.

A szerelem természetesen egyike a legfontosabb összetevőknek, de a sírig tartó szerelem receptje ennél bonyolultabb. Pontosan 12 dolog van, ami nélkül nem működhet, és ami nélkül sajnos a szakítás előbb-utóbb be fog következni.

Gondolkodj el pár perc erejéig, és vizsgáld meg kapcsolatod, ez a  bizonyos 12 dolog nálatok megvan-e. Ha nincs, vagy nem maradéktalanul, akkor se keseredj el, ugyanis a probléma megoldásában a felismerés az első lépés. Mostantól a tudás birtokában, hogy mire van szükség a hosszan tartó kapcsolathoz, tudatosabban tehettek kettőtök közös jövőjéért pároddal.

Mi kell a hosszú kapcsolathoz?

A boldog és hosszan tartó kapcsolat 12 zálogát alábbi galériánkban gyűjtöttük össze. Lapozd végig, hogy megismerhesd őket!

12 dolog, ami nélkül nem lesz hosszú a kapcsolatod
12 dolog, ami nélkül nem lesz hosszú a kapcsolatod
13 dolog, amit tegyél meg, ha boldog kapcsolatra vágyszEzek a legvonzóbb dolgok a nőben a férfi szerint15 árulkodó jel, hogy tetszel a férfinak15 szerelemébresztő női praktikaErről árulkodik a testbeszéded az első találkozáskorA legrosszabb helyszínek az első randihoz12 kellék a tökéletes esküvőhöz11 dolog, amit izgatónak talál a férfi12 jel, hogy hosszú távon számíthatsz a pasiraMire vágyik a férfi a párkapcsolatban?

Még nincs hozzászólás

Nem mutat be

Minden kapcsolatban el kell érkeznie ennek a mérföldkőnek, és nem is sok idő után.
Kapcsolat
Szerelmes idézetek

Blog.hu ajánló

    hirdetés
    hirdetés
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.