kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Kapcsolat   /  

Hogyan szerezheted vissza az exet?

Hogyan szerezheted vissza az exet?
Féderer Ágnes válaszol

A helyzet nem reménytelen. Tudd meg, hogyan érheted el, hogy újra beléd szeressen az exed!

Szerző: Féderer Ágnes
Forrás: Femina.hu

Ha nem csinálsz semmit, csak várod a csodát, olyan napok, hetek, hónapok mennek el feleslegesen az életedből, amelyek szépen, boldogan, kellemesen, hasznosan is telhetnének.

Még a hollywoodi filmekben is erőlködik valamennyit a hősnő a boldog végkifejlet bekövetkezte előtt. Tudd meg, mit tanácsol Féderer Ágnes családállítás-szakértő hasonló helyzetben lévő olvasónknak.

Kedves Ágnes!

A párommal júliusban szakítottunk, immár másodjára, de én a mai napig nem tudom elfelejteni, nem tudok nélküle élni, mert még mindig nagyon szeretem. Ő viszont már nem. Vissza akarom kapni és úgymond ismét meghódítani, hogy újból belém szeressen, mert úgy érzem, hogy benne találtam meg mindazt, amit másban nem fogok. Nem ő volt az első pasim, de ő volt a legkomolyabb, és én rontottam el mindent azzal, hogy féltékeny voltam a barátaira, ki akartam sajátítani magamnak. Most már belátom, hogy hibáztam, és azt is tudom, hogyan kezeljem a féltékenységre való hajlamomat.

Hogyan szerezzem vissza őt anélkül, hogy azt látná, nyomulok rá, és ő maga térjen vissza hozzám? Kérlek, segíts, mert egyszerűen szeretem, és kétségbe vagyok esve, hogy végleg elveszíthetem.

Gitty

Kedves Gitty!

Hogyan szerezzem vissza őt anélkül, hogy azt látná, nyomulok rá, és ő maga térjen vissza hozzám? Nehéz kérdés ez. A válaszomnak meg nem igazán fogsz örülni. Nincs ugyanis bájitalom, amivel elérhetnénk, hogy egy szép napon becsengessen hozzád ezzel a szöveggel: Bocsáss meg, tévedtem, mégis te vagy számomra az igazi! Még a hollywoodi filmekben is erőlködik valamennyit a hősnő a hasonló fordulat bekövetkezte előtt.

Mire vágyik a férfi a párkapcsolatban?
Mire vágyik a férfi a párkapcsolatban?
15 jel, hogy elmúlt a szerelem15 szerelemébresztő női praktika10 árulkodó jel, hogy a férfi szerelmes15 tipikus női baki a párkapcsolatban12 dolog, ami nélkül nem lesz hosszú a kapcsolatodEzek a legvonzóbb dolgok a nőben a férfi szerint13 dolog, amit tegyél meg, ha boldog kapcsolatra vágyszA történelem leghíresebb szeretői10 izgalmas szexhelyszín a lakásbanA legidegesítőbb szokások, melyek tönkretehetik a kapcsolatot

Én bizony azt gondolom, egyetlen esélyed van: őszintén elmondod neki, hogy mit érzel iránta, mit gondolsz a kapcsolatotokról. Csak akkor nyerhetsz, ha van bátorságod kockáztatni. Viszont nincs vesztenivalód. Tudom, hogy a visszautasítástól félsz, mert az ugye milyen ciki. Vegyük végig a lehetséges fordulatokat.

  1. Nem csinálsz semmit, a csodára vársz, közben meg szenvedsz. Na, ez tényleg ciki. Olyan napok, hetek, hónapok mennek el feleslegesen az életedből, amelyek szépen, boldogan, kellemesen, hasznosan is telhetnének. Akár vele, ám nélküle is.
  2. Elmondod neki, és ő ezen meglepődik, majd időt kér, hogy mérlegeljen. Ez nem ciki, a remény ugyanis megmarad, aztán meg lesz, ami lesz. Viszont addig is kapcsolatban vagytok, tudsz bizonyítani, hogy milyen klassz csaj vagy.
  3. Elmondod neki, meglepődik, majd átölel és megcsókol, azaz: győztél!
  4. Elmondod neki, ő erre félrenéz, kínosan mosolyog, és kimondja, hogy már nem szeret téged. Ez sem ciki. Meg fogod látni, milyen sok erőt ad az a bátorság, hogy oda mersz elé állni. Így, ha visszautasít, az az ő vesztesége, nem a tiéd.

A kimondott szavaknak óriási erejük, hatalmuk lehet. A legtöbbször épp arra van szükségünk, hogy kimondjunk, vagy meghalljuk valamit, ne csupán sejtessük, és kigondoljuk. A férfiak ráadásul egyáltalán nem akarnak a gondolatainkban olvasni, ezt csak mi, nők, várjuk el tőlük, és hisszük el magunkról, hogy erre - velük ellentétben - képesek vagyunk. Megjegyzem, ezt ráadásul általában nem jól csináljuk. Ebből fakad aztán sok félreértés meg szakítás.

Így csald ágyba a pasit
Így csald ágyba a pasit
11 tűzforró kellék a tökéletes éjszakáhozEnnyit változott a szexideál az évszázadok alattA 15 legforróbb férfi szexfantázia 15 szexi hancúrkellék, amivel tűzbe hozhatod a pasidA mozitörténet 18 legbujább filmje15 szexre csábító hely a világbanAz erotika története képekben (18+)15 izgató tipp, amivel feltüzelheted a pasitKirakatban kínálják magukat a nőkA 15 legszexibb ruhadarab

Még valami: rájöttél a hibáidra, most már tudod kezelni őket. Biztos ez? Kipróbáltad éles helyzetben is? Néha azért nehéz valóban változtatnunk és megváltoznunk, mert valami mélyen megbújó érzés, minta hat ránk, ami bizonyos helyzetekben aktiválódik. A tudatos elszántság olykor kevés. Megvan a rizikó, hogy ha ideig, óráig sikerül is legyűröd a féltékenységedet, még ha úrrá is leszel most rajta, akkor egyszer netán elemi erőben robban ki belőled.

Érdemes lenne tehát megnézni családállítással, vajon mi motivál téged ilyen helyzetekben. Addig is, bárhogyan alakuljon is közöttetek a folytatás, legyél hálás ennek a pasinak, hogy a segítségével felszínre jött ez a minta. Az elengedése tesz majd alkalmassá téged egy igazán boldog párkapcsolat megélésére. Vele, vagy majd netán egy másik férfival.

A házi feladataidat tudod, ha eljönnél egy csoportomba, azt is meg tudjuk nézni, mi az, ami a volt pároddal kettőtök között zajlik, a lelketek legmélyén. Azaz van-e remény a folytatásra.

Féderer Ágnes

Még nincs hozzászólás

Mi hiányzik a párkapcsolatodból?

Tényleg hiányzik valami, vagy esetleg olyasmit is beleképzeltél a párodba a szerelem kezdetén, ami soha nem volt meg benne?
Kapcsolat

3 örök női hiba, amivel végleg elüldözheted a pasit

Szakítottatok, de rájöttél, hogy ő az igazi? Három ajánlott lépés, és három hiba, amivel ronthatsz a helyzeten.
Kapcsolat
Szerelmes idézetek

Blog.hu ajánló

hirdetés
hirdetés
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.