kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Kapcsolat   /  

Hazugság jelei

Könnyű téged megvezetni? Ha ezt nem ismered fel, akkor igen

A hazugságnak egyértelmű jelei vannak, de nem mindenki elég érzékeny rájuk.

Forrás: Femina.hu

Bármennyire is szeretné elkerülni az ember, sajnos szinte biztos, hogy lesz olyan ember a környezetében, aki minden további nélkül a szemébe hazudik. Ez mindig kellemetlen, ha kiderül, és akkor fáj legjobban, ha olyasvalaki teszi, aki érzelmileg fontos is az embernek, például a párja vagy egy ígéretesnek tűnő randipartner.

Éppen ezért mindenképpen érdemes figyelni azokat a jeleket, amelyek hazugságra utalnak. A tudatalatti ugyanis kíméletlenül elárulja az illetőt, és a mozdulatok által lelepleződik az őszintétlenség.

Miért érdemes résen lenni?

Bármennyire kellemetlen is rájönni azonban, hogy a férfi ferdít, még mindig jobb, mint elhinni minden szavát, melyeknek valójában a fele sem igaz. Egyrészt azért, mert később így is kiderülhet, miben és mikor lódított, a dolog azonban akkor már sokkal jobban fájhat, mint ha idejében fény derült volna rá.

Másrészt a kamuzás nem egy jó pont, és érdemes tisztában lenni a helyzettel, hogy a férfiról valós kép alakulhasson ki. Felmerülhet persze a kegyes hazugság szövevényes kérdésköre, okok és miértek, ám szándék ide vagy oda, a hazugság csak hazugság marad, aminek senki sem akar áldozatul esni.

A hazugság jelei

Gyanakvó semmiképpen se légy, inkább csak légy résen, és ne hagyd, hogy megvezessenek! Vajon elég figyelmes vagy ahhoz, hogy leleplezhesd a hazudozót? Galériánkban azokat a jeleket láthatod, amelyeket észre kell venned hozzá.

A hazugság 12 leggyakoribb jele
A hazugság 12 leggyakoribb jele
Erről árulkodik a testbeszéded az első találkozáskor15 árulkodó jel, hogy tetszel a férfinakÍgy kelts jó benyomást 5 perc alattA legrosszabb helyszínek az első randihozEzek a legvonzóbb dolgok a nőben a férfi szerint13 dolog, amit tegyél meg, ha boldog kapcsolatra vágysz12 férfi, akivel semmiképpen se randizz12 jel, hogy hosszú távon számíthatsz a pasira10 jel, hogy manipulálnakAnyai veszélyek? Így védd a kapcsolatod!

Még nincs hozzászólás

Tetszel neki jelek

15 jele is lehet, de ha nem veszed észre őket, bizonytalan maradhatsz, tetszel-e neki, vagy sem.
Kapcsolat
Szerelmes idézetek

Blog.hu ajánló

hirdetés
hirdetés
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.