kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Kapcsolat   /  

Forró előjáték-tippek kizárólag férfiaknak (18+)

Forró előjáték-tippek kizárólag férfiaknak (18+)

Mitől lesz szenvedélyes egy nő? Mit kell tenned, hogy a legcsodálatosabb szeretkezést ajándékozd párodnak? Segítünk!

Szerző: Nagy Miklós
Forrás: Femina.hu

- Lassíts nagyfiú! Megkapsz mindent a menüről, de kezdjük egy kis étvágygerjesztővel!
És mennyire igaza volt, gyorshajtottam, mint egy Lamborghini kormányánál. A nő gyönyörű volt. Hogy tudtam volna ellenállni? Nyitott ajtón kopogtattam, hiszen mindenét felkínálta, csak azt szerette volna, ha eljátszadozom vele, mielőtt ragadozóként lecsapok.

Ha az emberek autókként tengetnék napjaikat, akkor a nők esetében az alaputasítás az lenne: vezetés előtt melegítsd fel! A férfiak 0-ról 100-ra 10 másodperc alatt is eljutnak, de a nőknél melegíteni és nedvesíteni kell a nagy futam előtt. Persze néha a nők is benne vannak egy gyors menetben, de ha igazi szexről vagy szerelmeskedésről van szó, akkor a varázsige az előjáték.

A jó szerető titka az előjáték

A jó szeretőt nem a mellbősége vagy péniszének mérete, mágikus ereje vagy hipnotikus képessége teszi azzá. A jó szerető az adás és kielégítés művésze, a csábítás és önzetlenség jegyében. És ezt mivel mással lehetne jobban leírni, mint az előjátékkal, egy kis játékkal a nagy játék előtt.

Képzeld magad egy filmforgatásra, ahol te vagy a sztár

Miközben partnereddel játszol, képzeld magad egy forgatás kellős közepére, ahol te és párod vagytok a főszereplők. Játssz a képzeletbeli kamerának - hirtelen nem fogsz sietni, mivel a legjobbat akarod nyújtani a felvétel kedvéért.
Légy csábító, használd a szád, a kezed, és forró, suttogó leheleted.

Amikor két ember szexuális vonzalmat érez egymás iránt, és eljutnak az aktusig, mind a kettő fejében kész már a vágyaik alapján íródott forgatókönyv. Éppen ezért kísérletezni nemcsak szórakoztató, de hasznos is.

Próbáld ki!

Fektesd partneredet a hátára, és fedezd fel a testét a száddal, de kerüld el az intim helyeket, és koncentrálj a többire. Mivel az igazán érzékeny részeket kihagyod, szinte robbanásig fokozhatod partnered izgalmát. Egy érzéki masszázs is kiváló étvágygerjesztő lehet. Ne tarts attól, hogy nem vagy profi, csak légy gyengéd. Használd a kezed, alkarod, könyököd és még az állad is párod izomzatának masszírozására. Ez a masszázs ellazítja és stimulálja partnered. Ha időnként mégis felgyorsulnál, akkor jusson eszedbe, hogy kamera előtt teszed!

Előjáték-zónák

A nők egyes testrészei jobban reagálnak az ilyenfajta kényeztetésre, és könnyebben elérheted célod. A masszázs után gyengéd érintésekkel ingereld partnered. Ujjaiddal érj a bimbókhoz és finoman a füle tövéhez, miközben csókolod. Ha partnered túl szaporán veszi a levegőt, és türelmetlen lesz, akkor mindent tökéletesen csinálsz.

Nincsenek korlátok

Ha igazán szenvedélyes szeretkezésre vágysz, akkor játssz partnereddel akár egy órát, mielőtt bevégeznéd a dolgod. Ne félj segédeszközöket vagy olajat használni, hiszen ezek segítségével fokozhatod mindkettőtök izgalmát.

A legfontosabb azonban az, hogy mindig gondoskodj előbb partnernődről. Minden perc, amit rászánsz - hogy kellően felizgasd, még mielőtt megkapnád -, kamatostul hullik majd az öledbe a forró végkifejletkor.

Még nincs hozzászólás

5 szexi huncutság, amire a pasik titokban vágyakoznak (18+)

Ismerd meg a legbujább szexpraktikákat, melyekkel garantált sikered lesz!
Kapcsolat

4 pajkos szexjáték, amit a pasid is imádni fog (18+)

Tudni szeretnéd, ki hogyan teszi játékosan izgatóvá a nappaliból a hálószobáig tartó utat? Meríts ihletet élményeikből!
Kapcsolat
Szerelmes idézetek
  hirdetés
  hirdetés
  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.
  18
  Kedves olvasónk!

  Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

  Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves