kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Kapcsolat   /  

Elégedetlenség külsővel

Nem szereted látni a tükörben, de a férfi imádja nézni: meglepődsz, hogy mi az

Ha elégedetlen vagy magadon valamivel, most megkönnyebbülsz.

Forrás: Femina.hu

Talán a média hamis képeinek hatására, talán másért, de sajnos rengeteg nő elégedetlen azzal, amit a tükörben lát. Ha te is tudnál olyan dolgot mutatni magadon, ami nem tetszik, vagy van olyan helyzet, amelyben úgy érzed, nem vagy csinos, most meg fogsz lepődni.

Bár erre nagy valószínűség szerint egy nő sem gondol, néha éppen az lehet a legvonzóbb, legtetszetősebb a férfiszem számára, amivel a női szem nem elégedett vagy nincs kibékülve. Értelmetlen dolog hát aggódni miatta, inkább meg kell próbálni megszeretni az adott külsőséget. A férfi véleménye lehet ebben egy jó segítség, noha a tükörkép elfogadása valójában egyszemélyes feladat.

Ami a nőnek nem tetszik, a férfinak igen

Alábbi képgalériánkban olyan külsőségeket vettünk egy csokorba, melyek rengeteg nőt zavarnak, illetve hoznak zavarba, miközben a férfiakat éppen hogy gyönyörködtetik.

Amennyiben van olyan dolog rajtad, amit nem szívesen látsz a tükörben, ettől a perctől kezdve megnyugodhatsz. Kattintsd végig a galériánkat, garantáltan meg fogsz lepődni azon, amiket tíz képünkön látsz!

10 dolog, amit sok nő nem szeret magán - De a pasiknak tetszik
10 dolog, amit sok nő nem szeret magán - De a pasiknak tetszik
12 jel, hogy hosszú távon számíthatsz a pasiraA pasik kedvenc női testrészei15 csúnya, de vérforralóan szexi pasi12 dolog, ami nélkül nem lesz hosszú a kapcsolatod15 árulkodó jel, hogy tetszel a férfinakSzeretnél csábító lenni a férfiak szemében? – Ezek az alapdarabok segíthetnekMinden idők 20 legszexisebb pasija16 tulajdonság, amit a komoly férfi keres a nőkben – Benned megvannak?Ennyit változott a szexideál az évszázadok alatt14 randiszabály, amit ismerned kell

Még nincs hozzászólás

Hosszú kapcsolat

A boldog és hosszan tartó kapcsolat csak ezekkel együtt létezhet.
Kapcsolat
Szerelmes idézetek

Blog.hu ajánló

hirdetés
hirdetés
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.