kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Kapcsolat   /  

A vonzó nő titka

Mennyire vagy vonzó a férfi szerint?
4 kulcstényező, ami eldönti

Tisztában vagy vele, mi mindenen múlik a női vonzerő? Nem csak a külső fontos.

Szerző: Papp Zoé
Forrás: Femina.hu

Bár mindkét nem tagjai közül sokan gondolják, hogy a külső dönt el mindent, ez többnyire csak a felszínes kapcsolatokra igaz. Tagadhatatlan, hogy a férfiakat inkább megfogják a vizuális ingerek, mint a nőket, és jobban olvadoznak a szépség láttán is, azonban nem ez az egyetlen fontos faktor náluk sem.

Ha voltál már tanúja, hogy számodra jelentéktelennek tűnő nőket férfiak egész hada rajong körül, talán elgondolkodtál arról, vajon mit esznek rajta annyira. Mi a titka a vonzerejének?

Megjelenés

Mindez azért nem azt jelenti, hogy mostantól ne is foglalkozz a külsőségekkel, annak jegyében, hogy a belső értékekre koncentrálsz. Fontos, hogy ápolt és igényes légy, de ne vidd túlzásba a mesterséges dolgokat és a műanyagot, mert ami kis mennyiségben áldásos, az nagy mennyiségben katasztrófához vezet.

A férfiaknál pedig közmegegyezés, hogy a természetességet részesítik előnyben - hiszen arra kíváncsiak, milyen egy nő valójában, és nem arra, milyen maszkot hord. A megjelenéshez pedig az is hozzá tartozik, hogy hogyan viseled mindazt, ami te vagy. Itt is szóba jöhet, hogy a természetesség, illetve a mesterkéltség és a megfelelni akarás irányít, hiszen utóbbi könnyen tévutakra vezethet.

Mennyit mutatsz magadból?

Általában a férfiak azt a nőt szólítják meg hamarabb és szívesebben, aki nyitottnak tűnik, amiről sokat elárul a testbeszéd, a gesztusok, de a szavak is. Szívesebben közelednek ahhoz, aki nem keresztezi maga előtt a végtagjait, mosolyog, szemkontaktust létesít, barátságos kisugárzása van, és az sem áll távol tőle, hogy egy-két bátorító megjegyzéssel előrébb lendítse a társalgást vagy az ismerkedés menetét. Ha belegondolsz, mindez nem ördöngösség, valószínűleg te is szívesebben közeledsz valakihez - legyen szó bármilyen ügyről -, aki megelőlegezi neked a bizalmat, és nem kell félned attól, hogy gúnyosan visszautasít.

15 tipp, amivel elcsábíthatod a pasit
15 tipp, amivel elcsábíthatod a pasit
14 randiszabály, amit ismerned kell15 árulkodó jel, hogy tetszel a férfinak15 árulkodó jel, hogy bejössz a pasinakA pasik kedvenc női testrészei15 szerelemébresztő női praktikaSzeretnél csábító lenni a férfiak szemében? – Ezek az alapdarabok segíthetnek15 csúnya, de vérforralóan szexi pasiÍgy kelts jó benyomást 5 perc alattMit iszik a pasi az első randin? Ezt árulja el rólaMinden idők 20 legszexisebb pasija

Pozitív szemlélet

A pozitív hozzáállás csalogató aurát varázsol az ember köré, és a problémák megoldásában is segít. Nem arról van szó, hogy ne vegyél tudomást a rossz dolgokról, vagy jókkal próbáld helyettesíteni őket, hanem arról, hogy ne csak arra figyelj, ami akadályoz vagy korlátoz, hanem a lehetőségeidre is, amiket megvalósíthatsz, és arra, amire büszke lehetsz magadban.

A férfiak kedvence

Milyen nőre vágyik a férfi? Vannak kedvenc típusok? Videónkból kiderül.

Milyen nőt szeretnek a pasik? Megkérdeztük

A külső vagy a belső számít jobban? Fontos az intelligencia vagy a sportosság? Megkérdeztük az utca emberét, milyen tulajdonságok nyűgözik le leginkább a nőkben. Ha kíváncsi vagy a pasik véleményére, nézd meg videónkat. 

Dátum: 2012. július 9.
Készítette: Femina.hu

Aki állandóan panaszkodik, azt könnyen energiavámpírnak gondolhatják, és előbb-utóbb elkerülik az optimistább beállítottságúak. A párkapcsolat vonatkozásában viszont annyival súlyosbodik a kérdés, hogy ha rossz passzban vagy, sokkal kihasználhatóbbnak tűnsz, és több olyan férfi fog közeledni feléd, aki könnyű prédára vágyik.

Saját magad támasza

Hasonló különbség van azok között, akik mástól várják a boldogságot, és azok között, akik felelősséget vállalnak a saját sorsukért. Bár lépten-nyomon elhangzanak ezek a mondatok, az igazságuk nem kopik: valószínűleg számodra is ijesztő lenne, ha valaki a kezedbe adná a sorsát, tessék, tegyél boldoggá felkiáltással.

Amíg azért ismerkedsz, mert menekülhetnéked van az egyedüllétből, valószínűleg nem a számodra legmegfelelőbb embereket fogod vonzani.  Ám amint rájössz, mi mindent tehetsz magadért, és mennyi mindent akadályoztál, illetve nem engedtél meg magadnak, a kapcsolataid is azonnal megváltoznak.

Még nincs hozzászólás

Flörttrükkök

Jól irányzott, apró jelzésekkel rövid idő alatt elcsavarhatod a férfi fejét. Ezt tedd, hogy levedd a lábáról.
Kapcsolat
Szerelmes idézetek

Blog.hu ajánló

    hirdetés
    hirdetés
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.