kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Kapcsolat   /  

A pasik legnépszerűbb csajozós dumái

A pasik legnépszerűbb csajozós dumái
Ha ezt mondja, tetszel neki

A megkomponált és az egyszerű szöveg is árulkodhat vonzalomról. Mit mond a pasi, ha bejössz neki?

Szerző: Székely Sarolta
Forrás: Femina.hu

A kezdeményező szerepet a pasinak is nehéz felvállalni, hiszen köztudott, hogy az ismerkedést illik frappánsan indítani, ami ugyanakkor biztosítja a lehetőséget a folytatásra is. Nem csoda hát, hogy változatosabbnál változatosabb felszedős szövegek léteznek.

Akármivel is próbálkozik azonban a férfi, nehéz eldönteni, hogy csupán sportként tekint az ismerkedésre, vagy tényleg felkeltetted a figyelmét, és szeretne jobban megismerni. Az érdeklődést tanúsító nyitányokat most egy csokorba szedve megismerheted!

- Szia, jól táncolsz, hol tanultad?

Amennyire egyszerűnek és talán kissé esetlennek hangzik ez a mondat, annyira lehet árulkodó számodra arról, hogy a látványod teljesen elvonta a pasi tekintetét potenciális versenytársaidról. Ha a barátnőiddel önfeledten ropjátok a parketten, és egy pihenő alkalmával ezzel a mondattal támad le egy férfi, valószínűleg burkoltan azt próbálja a tudtodra adni, hogy perceken keresztül a mozgásodat figyelte, és szeretné személyesen is megtapasztalni tudásodat.

A tánc említésével pedig lehetőséget kínál egy hosszabb beszélgetésre is, de természetesen nem utolsó szempont a kedves bók sem, amit a dicséret magában rejt. Nem kizárt, hogy a mozgásod egy cseppnyi erotikus érdeklődést is ébresztett benne, és azt sem vetné meg, ha a későbbiekben megpillanthatna ruha nélkül is, de, ha jól reagálsz a szövegére, akár egy ígéretesebb ismerkedés is kerekedhet a találkozásotokból.

- Ne haragudj, elhagytam a telefonszámomat, elkérhetném a tiédet?

Ezzel a mondattal lényegében bárhol szembesülhetsz: egy szórakozóhelytől kezdve a buszmegállón keresztül a kávézóig. Alapvetően nem tűnik nagy dolognak, ha egy pasi elkéri a számodat, hiszen a visszahívásra sokuknál semmi garancia nincs. Ha azonban az említett példához hasonlóan egy cseppnyi humort is csempész mondanivalójába, az őszinte érdeklődésről árulkodik. Elsőnek talán kicsit rámenősnek gondolhatod azt a személyt, aki így próbálja a tudtodra adni érdeklődését, de, mivel a kezdeményezés és a pozitív első benyomás megszerzése nehéz vállalkozás, ne légy túl szigorú vele.

15 árulkodó jel, hogy bejössz a pasinak
15 árulkodó jel, hogy bejössz a pasinak
15 tipp, amivel elcsábíthatod a pasitA pasik kedvenc női testrészei14 randiszabály, amit ismerned kellSzeretnél csábító lenni a férfiak szemében? – Ezek az alapdarabok segíthetnek15 csúnya, de vérforralóan szexi pasi15 árulkodó jel, hogy tetszel a férfinakMit iszik a pasi az első randin? Ezt árulja el rólaMinden idők 20 legszexisebb pasija10 jel, hogy egyáltalán nem jössz be a pasinak15 szerelemébresztő női praktika

A rámenősség mögött némi lazaság is megbújhat, hiszen kevesen mernek hasonlóan határozottan ismerkedni. A frappáns kérdéssel a pasi egyértelműen a további érdeklődéséről biztosít téged, ha pedig neked sincs ellenedre egy randevú, ne szalaszd el a lehetőséget.

- Nem találkoztunk mi már valahol?

Az említett mondat vitathatatlanul az egyik legkedveltebb a pasik körében, mellyel valószínűleg azok próbálnak a közeledbe férkőzni, akik túlságosan zavarban vannak ahhoz, hogy humoros és eredeti szöveget agyaljanak ki. De legalább nem rámenős embert takarnak ezek a szavak, hiszen nem ront egyből rád, nem akar egy erőltetetten jópofa kérdéssel kellemetlen helyzetbe hozni - ami mindenképpen jó pont -, és, ha már ennyire felkeltetted a figyelmét, inkább egy nyerésesélyes örökzöldet húz elő a tarsolyából.

Ha ezzel a kérdéssel szembesülsz, biztos lehetsz abban, hogy a pasi nem azért akar sikert elérni, hogy az egóját növelje, hanem a személyed iránt érdeklődik. A finom közeledés pedig azt sugallja, hogy az elutasító reakciót is elfogadja az illető, de szívesen megtudna rólad többet is, egy hosszabb beszélgetés keretei között.

- Meghívhatlak egy italra?

A szórakozóhelyeken valószínűleg sokszor találkozhatsz ezzel a kérdéssel, ami szintén az örökzöld formulák közé sorolható. Ha a pultnál a tömegben álldogálva szeretnél egy hűsítő frissítőt rendelni, és hirtelen egy magas, jóképű pasas melletted terem a kérdéssel, akkor feltételezheted, hogy már egy ideje szemmel tart.

Emellett az ital azt is jelenti, hogy legalább addig szeretne szóval tartani, amíg szürcsölgeted, amivel megvendégelt. Persze az is köztudott, hogy a lányoknál nem utolsósorban több jó pontot is be lehet zsebelni ezzel a gesztussal, hiszen amellett, hogy a meghívás udvarias dolog, ami legyezgeti a hiúságodat, még a pénztárcádat sem kell kinyitnod kedvenc koktélodért. Ez pedig az egyik legjobb próbálkozás arra a férfi részéről, hogy biztosítsa a helyét melletted az este további részére, és még jobban megismerhessen - már amennyiben a te érdeklődésedet is felkeltette.

Még nincs hozzászólás

Bejössz a pasinak, vagy csak szexet akar?

- Így bukik le a nőcsábász

Vajon csak egy kósza éjszakára vagy hosszabb távra tervez a férfi? Most elmondjuk, hogy mely jelekre figyelj!
Kapcsolat

3 jel, hogy a pasi komolyan gondolja

Kétségeid vannak, nem tudod, mennyire hosszú távúak párod szándékai? Eláruljuk, honnan tudhatod, hogy téged akar!
Kapcsolat
Szerelmes idézetek

Blog.hu ajánló

    hirdetés
    hirdetés
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.