kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Kapcsolat   /  

A legszexibb női fazonok rangsora, ahogy a férfi szereti

A legszexibb női fazonok rangsora, ahogy a férfi szereti

Az intim trendeket egyszerre határozza meg a divat, a higiénia és az erotika. Íme, a pasi véleménye!

Forrás: Femina.hu

Ha szeretnéd elcsábítani a párodat, nem csak a fehérneműs fiókodban lapuló merész szett jöhet jól. A csipkés, szexi alsók közös tulajdonsága ugyanis, hogy a hétköznapi bugyikkal ellentétben meglehetősen rövid ideig maradnak rajtad, miután pedig párod türelmetlen vágyának köszönhetően lekerül a bugyi, nem mindegy, mi fogadja a textil alatt.

A fazonigazítás odalent nemcsak a higiénia miatt jöhet jól, de a pasi szemében is izgatóbbá tehet. Bár elsősorban az a fontos, te melyik változatot kedveled, érdemes lehet azt is figyelembe venned, párodnak vajon a kicsi csík vagy a csupasz-e az izgatóbb. Ismerd meg a pasi ízlését fazontéren!

Hódít a brazil fazon

Általánosnak mondható trend, hogy a férfiak azt szeretik, ha odalent nem ütköznek semmi akadályba, ráadásul a szexhez szükséges higiéniát te is egyszerűbben fenntarthatod, ha nemi szervedet nem fedi szőr. Ami azonban a legtöbb nőt eltántorítja a lenti csupaszságtól, az a kellemetlen, szúrós-viszkető érzés, amit néhány nappal borotválkozás vagy epilálás után tapasztalnak.

Aki azonban már hosszabb ideje brazil fazont hord, tudja, hogy ez az érzés sem tart örökké, és idővel meg sem érzi a nő a szurkálódást. Hogy a pasinak milyen érzés megtapasztalni, hogy nem csak ő lehet borostás két nap után, más kérdés, de erre a problémára is létezik megoldás. Ha hosszan tartó simaságot szeretnél, érdemes kozmetikussal gyantáztatnod, amennyiben azonban ezen a tájon nem szeretnéd megtapasztalni ezen élményt, egy jó női borotva is megteszi.

Ha először próbálod a csupasz fazont, valószínűleg benned is különös érzést kelt, hogy utoljára kislánykorodban láttad magad szőrtelennek, de hidd el, a pasidnak nem ez jut majd először eszébe. Nem a férfiak olthatatlan orális szex iránti vágyának köszönhető ugyanis a brazil divat, sokkal inkább a szexfilmeknek. Ez a pornófilmeket meghódító trend pedig óhatatlanul a férfiak ízlésére is hatással lett. Náluk tehát a brazil fazon az első.

16 buja színésznő, aki mindent megmutatott
16 buja színésznő, aki mindent megmutatott
Ennyit változott a szexideál az évszázadok alatt15 izgató tipp, amivel feltüzelheted a pasitA 15 legforróbb férfi szexfantázia Kirakatban kínálják magukat a nőkA mozitörténet 18 legbujább filmjeA 15 legszexibb ruhadarabMinden idők legszexisebb pornósztárjaiA pasik kedvenc női testrészei11 tűzforró kellék a tökéletes éjszakáhozÍgy csald ágyba a pasit

A legszexibb szamárvezető

Az sem lesz a pasid ellenére, ha nem szereted magad csupaszon látni, ezért egy kis vonalat meghagysz. Bár sokkal nehezebb azt a leheletnyi, mértani pontossággal középre igazított sávot rendszeresen rendben tartani, ha van türelmed az aprólékos borotválkozáshoz, a kis fazonnal is belophatod magad a férfi szívébe egyaránt.

A csík az ölben - akár a szamárvezető - legérzékibb pontodra tereli párod figyelmét, azonban ahhoz, hogy csábító maradhass, ezt a fazont kell a legrendszeresebben ápolnod. Ha ugyanis a környéken előbukkannak az első szőrszálak, erotikus iránytűd máris veszít bájából.

Valószínűleg néhány nő ebből az állapotból jutott el a brazil fazonig, hiszen a borotvával való igazítás nem könnyű feladat, ha pedig a szabályos egyenesbe belenyírsz, egyszerűbb, ha mindent eltüntetsz. Ezenkívül természetesen nemcsak a csupasz partokkal kell törődnöd, de a keskeny sávot sem árt rendszeresen rövidebbre vágnod.

Amit a bugyi eltakar

Ha partnered a természetesség híve, előfordulhat, hogy azt szereti, ha nem szeded magad csupaszra. Ebben az esetben is ügyelj azonban arra, hogy csak a bugyi alatt legyenek szőrszálak.

Kevés kiábrándítóbb dolog van ugyanis az ágyban, mint az, amikor a feltüzelt pasi kósza szőrszálakkal találja szemben magát legújabb, szexi bugyid mentén. Arra még egy hirtelen jött romantikus este előtt is szoríthatsz pár másodpercet, hogy ezen a részen végigszaladj a borotvával, de természetesen az sem árt, ha a szőrösebb szakaszt is rendszeresen ráncba szeded egy olló vagy egy állítható fazonnyíró segítségével.

Ha téged még ilyen formában is zavar a szőr, csak a párod kedvéért nem érdemes úgy viselned alsó bájaidat, hogy az neked kellemetlen legyen.

Ahogy te a legjobban érzed magad a bőrödben, az a pasid számára is meggyőző lesz, de akármelyik fazont választod, arra mindig ügyelj, hogy rendben tartsd.

Még nincs hozzászólás

Bukik-e a bak a kibukkanó harisnyakötőre?

A fehérnemű nem csupán arra szolgál, hogy viseld: a legegyszerűbbek is vadítóvá lehetnek!
Kapcsolat

3 szexi nőtípus, akire minden férfi felnéz - A pasi tollából

A pasik és a tisztelet? Bizony vannak olyan ellenállhatatlan csajok, akik előtt meghajol a férfinép. Eláruljuk, kik ők!
Kapcsolat
Szerelmes idézetek

Blog.hu ajánló

    hirdetés
    hirdetés
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.