kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Kapcsolat   /  

4 apró, de árulkodó jel, hogy bejössz a pasinak

4 apró, de árulkodó jel, hogy bejössz a pasinak

A pasi szavak nélkül is elárulja, ha tetszel neki, és nem hajlandó lemondani a következő randiról. Csak figyeld a tetteit!

Szerző: Székely Sarolta
Forrás: Femina.hu

Az első randevúk legnagyobb titka a másik fél véleménye, hiszen lehet bókolni, találkákat kezdeményezni, ám ezek nem biztos, hogy a férfi hosszú távú szándékát jelzik, és komolyabb érdeklődésről tanúskodnak. Igaz, úgy tartják, a nők a titokzatosak, a gondolkodásuk pedig sokszor követhetetlen, az ellenkező nem képviselői az emocionális zárkózottságukból fakadóan legalább ekkora rejtélyt jelenthetnek.

Főleg akkor, ha még épp csak az ismerkedés kezdeti szakaszában jártok, ám a komoly szándék és az igazi vonzalom szavak nélkül is felismerhető, ezért figyelj az alábbi jelekre!

Árulkodó tekintet

Nem véletlenül mondják azt, hogy a szem a lélek tükre, hiszen egy pillantásból sok minden kiderülhet. A szemek nem képesek hazudni, ezért a legpontosabb és leghívebb jeladásokat küldik feléd. Ha a találkozások során azt tapasztalod, hogy a férfi pupillája ki van tágulva, akkor abban biztos lehetsz, hogy rendkívül kellemes és szép látvány vagy a számára.

Kutatóknak köszönhetően már ismerjük ugyanis a tényt, miszerint a szem eme része izgalom hatására akár négyszeresére is duzzadhat. Ezért, ha ilyen pasiszemekkel találod szembe magad, nyerő helyzetben vagy, és elfelejtheted az aggasztó kérdéseket, melyek a kellemes perceket stresszhelyzetté változtatnák.

Kérdez és figyel

Köztudott, hogy a pasik egy-egy randevú során szeretnék magukat minél jobb színben feltüntetni, hogy más férfit észre se vegyél majd - ez amolyan randitörvény. Ezért sokszor előkerülnek vagány és fellengzős történetek, ami az irántad való érdeklődés rovására mehet. Ha azonban a férfi kérdezget a szokásaidról, kedvenc dolgaidról, a válaszokat pedig láthatóan figyelemmel hallgatja végig, és közben nem kezdi az óráját lesni, illetve a teremben nézelődni, akkor igazán felkeltetted az érdeklődését.

Ha pedig a saját, semleges témájú történetei végén a te véleményedre is rákérdez, akkor egyértelműen a közös pontokat keresi, ami sejteni engedi, hogy nem csak egyetlen randi erejéig jössz be neki. Ez lehet az egyik legbiztosabb jele az ígéretes jövőnek, ne hagyd tehát cserben a válaszaiddal!

Üzenetek napközben

Az ismerkedés kezdeti szakaszában mindig sarkalatos pont, hogy mikor, mennyi idő után és milyen formában jelentkezik a szimpatikus férfiú. Talán nem is gondoltad volna, de mindez sokkal árulkodóbb momentum lehet, mint annak a kifejezése, hogy eszébe jutottál. Ha napközben is érkezik tőle üzenet a telefonodra, vagy esetleg e-mailt küld neked, az arra utal, hogy még a munkahelyi kötelezettségek sem feledtetik el vele a létezésedet.

15 árulkodó jel, hogy bejössz a pasinak
15 árulkodó jel, hogy bejössz a pasinak
15 árulkodó jel, hogy tetszel a férfinak15 tipp, amivel elcsábíthatod a pasitA pasik kedvenc női testrészei14 randiszabály, amit ismerned kellSzeretnél csábító lenni a férfiak szemében? – Ezek az alapdarabok segíthetnek15 csúnya, de vérforralóan szexi pasi15 szerelemébresztő női praktika10 árulkodó jel, hogy a férfi szerelmesÍgy kelts jó benyomást 5 perc alattMit iszik a pasi az első randin? Ezt árulja el róla

Ellenkező esetben, ha csupán az esti órákban jutsz eszébe, akkor hiába próbálod magadban a munkaidőre építeni a mentegetését, valószínűleg nincs szó másról, mint arról, hogy az üres óráit kívánja veled egy darabig kitölteni. Ugyanis, ha napközben nem csupán a hogyléted felől érdeklődik, de a következő találka egyeztetését is kezdeményezi, akkor egyrészt figyel arra, hogy a napi iga után ne kapkodva kelljen elkészülnöd, de jelzi azt is, hogy nem csak akkor kíván veled eltölteni pár órát, ha késő délután derül ki, hogy semmi programja nem akad estére.

Nemcsak tetszel neki?

Arra is érdemes felfigyelned, ha a tetszés időközben már komolyabb érdeklődésbe fordult át partnered részéről. Nézd meg videónkat, és megtudhatod, ha a férfi szerelmes beléd!

A szerelem leggyakoribb jelei

A szerelem nem mindig a legnyilvánvalóbb formában ad hírt magáról. Amennyiben párod nem a szavak embere, jó, ha a kevésbé egyértelmű jelekből is tudsz olvasni. Tudd meg, milyen megnyilvánulások árulkodnak a lángoló érzelmekről!

Dátum: 2012. december 15.
Készítette: Femina.hu

Röpke randevúk

A potenciális barátalapanyagnak számító pasi olyan esti találkákat kezdeményezett, melyek meghitt hangulatú helyszíne valamelyikőtök lakásához esik közel? Akármennyire bókol a randevúk ideje alatt, a sanyarú igazság arra enged következtetni, hogy elsődleges célja nem az, hogy minél jobban megismerjen, hanem, hogy minél közelebb legyetek a szexcsata helyszínéül szolgáló ágyhoz.

Abban az esetben azonban, ha a munkahelyetek esik közel egymáshoz, és már napközben, az ebédszünet alatt közös ebédet, esetleg kávézást javasol, biztos lehetsz abban, hogy komolyan érdeklődik irántad, és nem csupán a tested, de a személyiséged is megfogta. A röpke találkák arról árulkodnak, hogy nem jelent neki gondot nyíltan felvállalni téged, hiszen ilyenkor nem nehéz kollégákkal, ismerősökkel összefutni.

Még nincs hozzászólás

4 apró, de árulkodó jel, hogy a pasi hazudik

A mesteri hazudozó legtöbbször önmagát buktatja le, ám ehhez neked is ismerned kell a gyanús jeleket. Ehhez nyújtunk egy kis segítséget!
Kapcsolat

4 árulkodó jel, hogy a pasi akar tőled valamit - Figyeld a testbeszédét!

Kíváncsi vagy, hogy az első találkozásból mekkora eséllyel lesz folytatás? A pasi gesztusai elárulják!
Kapcsolat
Szerelmes idézetek

Blog.hu ajánló

    hirdetés
    hirdetés
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.