kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Kapcsolat   /  

3 elfojtott vágy, ami miatt a pasi megcsal

3 elfojtott vágy, ami miatt a pasi megcsal
Jogosan teszi?

Van, aki azért menekül más nő karjaiba, mert valamit nem kaphat meg a partnerétől.

Forrás: Femina.hu

Mivel a párkapcsolatban két különböző ember él együtt, nehéz megvalósítani, hogy mindenkinek a vágyai maradéktalanul teljesüljenek. Ez részben rendben is van így, hiszen az a folyamat, melynek során az igények egymáshoz idomulnak, szükségszerű a kompromisszumos, ugyanakkor harmonikus boldogság eléréséhez.

Nem mindenben éri meg ugyanakkor megalkudni. Előfordul, hogy valaki a szerelem nevében olyasmit ad fel, ami egyébként fontos lenne a számára: hasonló esetben az elfojtott vágy hosszú távon akár meg is keserítheti a kapcsolatot. Íme, a férfiak leggyakoribb eltitkolt óhajai, amelyek végül tiltott kapcsolatba vihetik őket.

Van okod gyanakodni?
A megcsalás persze sokszor a hajlamon is múlik. Ha nem tudod, a párod mennyire megbízható, teszteld le. Amennyiben pedig hasznosnak találtad az elemzést, nézd meg a többi Szex és szerelem tesztünket is!

Szexuális vágyak

A férfiak esetében a megcsaláshoz vezető elfojtott vágyak döntő hányada szexuális jellegű. Talán azért, mert az ő esetükben a félrelépés maga is legtöbbször nemi alapon történik, tehát sokan nem kevernek érzelmeket a tiltott viszonyba.

Még több szex

Ha valaki sűrűbb összebújásokra vágyik, azt alapvetően fölösleges titkolni. Mégis, amennyiben állandósul az a helyzet a kapcsolatban, hogy a pasi több szexet szeretne, de a nő részéről mindig visszautasításban részesül, idővel lehet, hogy nem teszi többé szóvá, ám a háttérben továbbra is megmarad a beteljesületlen vágy.

Ebben az esetben pedig könnyen érezheti úgy, hogy máshoz kell fordulnia, ha szeretné kielégíteni az étvágyát, vagyis szinte szó szerint a hormonok viszik tévútra.

Nem azt állítjuk, hogy ha szeretnéd magad mellett tartani a pasit, akkor mindenképpen ügyelj rá, hogy a napi szexigénye teljesüljön: amennyiben egyáltalán nincs kedved ágyba bújni, mert stresszes vagy, netán érzelmi okok rejlenek a háttérben, nem kell erőltetni.

15 jel, hogy a pasi megcsal
15 jel, hogy a pasi megcsal
A történelem leghíresebb szeretői10 árulkodó jel, hogy a férfi szerelmes15 tipikus női baki a párkapcsolatbanMire vágyik a férfi a párkapcsolatban?15 jel, hogy elmúlt a szerelem15 szerelemébresztő női praktika15 árulkodó jel, hogy tetszel a férfinakEzek a legvonzóbb dolgok a nőben a férfi szerint13 dolog, amit tegyél meg, ha boldog kapcsolatra vágyszA legidegesítőbb szokások, melyek tönkretehetik a kapcsolatot

Ugyanakkor a hosszú kapcsolat esetében az is megeshet, hogy egyszerűen megszokásból ritkulnak meg az alkalmak. Hasonló esetben, ha a párod nem is próbálja változatosabbá tenni számodra a dolgot, illetve nem jelzi a problémáját, hanem kapásból máshol keresgél, nem érdemel mentséget. De neked is érdemes nyitva tartanod a szemed, és ha úgy érzed, többre vágyna, törekedhetsz egy kis újításra, amivel talán a saját kedvedet is meghozhatod a gyakoribb együttlétekhez.

Hiányzó technikák

Nem csak a mennyiség lehet azonban problémaforrás. Sok férfi kifejezetten vágyódik bizonyos szexuális mozzanatok után, mint amilyen az orális szex. Persze ha olyan óhajai vannak a párodnak, amelyeket megalázónak tartasz, nem kell csak azért eleget tenned a kívánságának, hogy elkerülhesd ezáltal a megcsalást.

Amennyiben durva különbségek vannak köztetek szexuális téren, és ő sok olyan technikát részesítene előnyben, amit te el se tudsz képzelni, az már önmagában intő jel lehet, hogy talán nem egészen illetek össze.

De ha csak arról van szó, hogy nem is próbálod elengedni magad mellette, és az orális szexet is tapasztalatok nélkül utasítod el - nem csak a művelés, de a részesülés szintjén is -, a partnered könnyen érezheti azt, hogy nem vagy hajlandó igazán beengedni őt az intim szférádba, és a testét sem fogadod el.

Ez pedig nem pusztán a fizikai kielégületlenség, inkább egyfajta feltárulkozó gesztus hiánya miatt vezethet a részéről félrelépéshez. Persze az más kérdés, ha tapasztalati okai vannak, hogy elutasítasz bizonyos szextechnikákat, ugyanakkor próbáld megtalálni annak a módját, hogy éreztesd a pároddal: teljes mértékben elfogadod őt, és ha mondjuk az ajkaiddal nem szereted érinteni odalent, időnként helyettesítsd ezt a kielégítési formát a kezeiddel!

A férfias szerep iránti vágy

Nem csak a szexben lehetnek azonban olyan elfojtott óhajok, amelyek végül tönkretehetik a viszonyt. A kapcsolatban a férfiak leggyakrabban a klasszikus irányító szerepre, vagy legalábbis tiszteletre, elfogadásra vágynak. Amennyiben azonban egy irányító, netán túlságosan önálló nővel találják szemben magukat, ezek az igények háttérbe szorulhatnak, hiszen a másik fél erőteljesebb akarata elnyomhatja őket.

Hogyan kezeld, ha kiderül?

Mit tegyél, ha megcsalt a párod?

Ha fény derül a megcsalásra, komoly próba elé állíthat, hogy mit tegyél. Amennyiben egyedül képtelen vagy meghozni a döntést, videónk segíthet!

Dátum: 2010. április 30.
Készítette: Femina.hu

Amennyiben egyáltalán nem adsz teret a párodnak, hogy legalább a látszatát meghagyd, miszerint ő melletted az erős férfi, ha nem is a legtisztességesebb reakció, de valahol érthető, hogy keres egy másik nőt, aki mellett megkapja, amire vágyik. Néha tehát érdemes egy mosollyal nyugtáznod, ha előreenged az ajtónál, és akkor is hagynod, hogy segítsen, ha valamit egyedül ugyanúgy meg tudnál oldani. Ám ha csak arról van szó, hogy a pasi a hiúságán ejtett csorbának veszi, hogy szerinted egy ideális párkapcsolatban férfi és nő egyenlő, és mintegy visszavágásként csal meg, az vitathatatlanul a nem jogos és még kevésbé megbocsátható kategóriába esik.

4 hozzászólás
pampalini20       2011-04-08 14:39
5.
És persze nehogy azt gondoljuk, hogy a férfi majd örül annak, ha mi kerékbe is törjük magunkat - mert lassan ez válik a természetessé, az alappá. A mai nő tízszer annyit strapálhatja magát a mai férfi tizedannyi öröméért, mint azt tette mondjuk 50 é... tovább »
válasz a 4. kommentre (pampalini20 - 04-08)
pampalini20       2011-04-08 14:14
4.
Azért akadnak valóban NŐKÉRT szóló internetes oldalak, ahol meredeken más a szemlélet: http://nokert.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=755:kedvessegert-kedvesseget-avagy-egyenrangu-kapcsolatokat&catid=39:parkapcsolatok&Itemid=78#pc_483... tovább »
válasz a 3. kommentre (Keltalady - 04-08)
Keltalady       2011-04-08 02:26
3.
Igen az előttem szólónak teljesen igaza van!!! Manapság minden arról szól hogy a nő legyen szexi, kiváló anya, főzzön remekül és még ha lehet akkor dolgozzon is akár napi 10 órát a munkahelyén de lehetőleg ne érezzen semmit. Se fáradtságot, sem egyéb... tovább »

A 4 legfontosabb női tulajdonság, ami a szerelemhez kell - A pasik szerint

Okos vagy inkább csak csinos légy, ha pasira vágysz? Tudd meg!
Kapcsolat

A hűség csak döntés kérdése, vagy nem létezik? - Íme, az igazság!

Egyes férfiak azt hangoztatják, hogy a megcsalás a vérükben van. Utánajártunk, mi igaz ebből.
Kapcsolat
Szerelmes idézetek

Blog.hu ajánló

    hirdetés
    hirdetés
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.