kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Kalkulátorok   /   30 pasivadító szextipp   /  

Heves jeges

Heves jeges

Csapj le a jégkockatartóra, és amikor kezd felforrósodni a levegő, játszadozz a hőérzetekkel! Tudd meg, hogyan lehet izgató egy kis fagyi, és vagy néhány darab jég.

Szerző: Fehér Ági
Forrás: Femina.hu
2009.01.17.

Heves jeges

Amikor a hangulat kezd forrósodni, hűtsétek le magatokat! Izgassátok egymást jéggel vagy jégkrémmel: a bőrön keltett különböző hőérzetek igen intenzíven fokozhatják a nemi vágyat. Csapj le a jégkockatartóra, és a szexuális masszázs során csúsztass végig egy jégkockát párod homlokán, majd rajzold körbe mellbimbóit, körözz izgatóan a hasán, a combja belső részén és a nemi szervén. Folytasd a játékot jégkásával felturbózott orális szexszel! A felláció során ez a módszer késleltetheti az orgazmust.

A jégkrém méltó befejezése lehet egy erotikus vacsorának, mert ajkatok, nyelvetek felélénkül a hideg édességtől. A hidegség új dimenziókat nyit az ételekkel való játék során. Vigyél egy tálat a szobába, és etessétek egymást, vagy figyeld meg, hogyan élvezi kedvesed a borzongást, miközben lágy jégkrémet kanalazol a mellére, és hagyod, hogy lecsorogjon a testéről. Meleg nyelveddel vedd üldözőbe a partnered bőrén olvadó cseppeket, és nyalogasd ki a a jégkrémet köldökéből, majd jéghideg nyelveddel simítsd végig a péniszét. Párod borzongani fog a gyönyörtől!

Még nincs hozzászólás

Gyerekkori elhízás

A gyerekkori elhízás veszélyes, de kivédhető. Ha a következő dologra odafigyelsz, sokat teszel ellene.
Jó étellel teljes az élet

Egy órás sült csirke recept

Otthon is gyorsan süthetsz ellenállhatatlanul omlós és ízletes csirkét.
Recept
Milyen a tökéletes nő a pasi szerint?

Vajon a makulátlan test, vagy inkább a belső értékek számítanak? Kíváncsiak voltunk, a pasik mit mondanak, ezért megkérdeztük őket. Ha téged is érdekel, ismerd meg az utca emberének véleményét!

Dátum: 2010. április 2.
Készítette: Femina.hu
Változások és jogszabályok
hirdetés
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.