kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Kalkulátorok   /   A szex és a lélek   /  

Nimfománia

Nimfománia
Szerző: Turi Niki
Forrás: Femina.hu

Orgazmuskényszer...

Tény és tévhit

Rengetegszer felmerül az a kérdés, hogy ha sokat és sokáig szeret egy nő szeretkezni, imádja a szexet, vajon nimfomán-e. A tény: ha eléred az orgazmust minden egyes esetben, vagy legalább az esetek legtöbbjében, akkor egyáltalán nem nimfomán vagy, hanem szerencsés. Nőtársaid 10 százaléka ugyanis fizikailag is képtelen az orgazmusra!


Titokban az őrületbe

Amikor a nő egyik ágyból a másikba mászik, kergetve a soha át nem élt orgazmust, rengeteg frusztráció, düh és harag gyülemlik fel. Az egyre elkeseredettebb hajsza a kielégülésért olyan gondolatokat ébreszt, ami mégtöbb akadályt gördít a csúcsra jutás útjába. Ilyen gondolat például a frigiditás kérdése. Az ettől való félelem és az önigazolás keresése még több kalandra bíztat, számolatlan trófea gyűjtésre ösztönöz. A nimfománia épp olyan szenvedélybetegség, mint a kleptománia, vagy a dohányzás. Mindegyik hiányt pótol, egyfajta űrt tölt ki, de mindig és mindig ott marad a kielégületlen vágy. A kielégületlenség miatt a nő mindent és mindenkit okolni kezd, elviselhetetlen pánikrohamok törnek rá.

Segítség az orgazmushoz

A női orgazmus egyik alapfeltétele, hogy a szex túlmutasson magán az aktuson. Az aktus, a hús a hússal érintkezése egy nő számára nem lehet kielégítő, hiszen másképp vagyunk kódolva. Kellenek az illúziók, a körítés, a lágy, gyengéd érintések, a becéző szavak, a folytatás ígérete. Enélkül csak a kétely és a frusztráció marad.


Femina-tippek:

  • Ha tudod magadról, hogy nimfomániával küzdesz, próbálj meg először is lehiggadni. Mivel a férfiakkal való kapcsolat kialakítása nem okoz problémát számodra, egy picit könnyebb a helyzeted, mint például azoknak a nőtársaidnak, akiknek még ez sem sikerül.
  • Értékeld át a gondolataidat. Próbálj meg olyan aspektusból közeledni a férfi felé, ahogy az őrült szexhajsza során nem tetted: légy újból nő! Titokzatos, törékeny, bájos és kívánatos nő.
  • Ne erőlködj, és ne bújj az ágyba azonnal. Ne te hódíts, hagyd, hogy meghódítsanak! A szexuális aktus várasson magára! Kell, hogy felébredjen a vágy, a férfiben pedig az oltalmazás ösztöne!
  • Ha érzed a feszültséget, menj el sportolni! Olyan sportot válassz, ami megfelelő kitartást feltételez, mint például az úszás, vagy a futás. Uszodában is és a futópályákon is remek alkalmak adódnak az ismerkedésre, de ezt neked nem kell ecsetelnem.
  • Most már tudod, hogy a nimfománia nem szexuális jellegű betegség, inkább lelki eredetű. Ha teljesen kétségbe estél, keress fel jó szakembert! Nagy segítségedre lehet a szexuálpszichológus, vagy a kineziológus!
  • Ne feledd, a boldogság olyan, mint a vizes gumilabda. Minél erősebben szorítod, annál gyorsabban csúszik ki a kezeid közül!

Még nincs hozzászólás

Keresem a családom Zsolt

Zsolt élete kész romhalmaz volt, de végül minden jóra fordult.
Hazai sztár
90 napos fogyókúraprogram

Blog.hu ajánló

hirdetés
hirdetés
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.