kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Kalkulátorok   /   Magyaros receptek   /  

Vajas galuska

Vajas galuska
Szerző: Fehér Ági
Forrás: Femina.hu
2008.09.23.

Vajas galuska

Hozzávalók:

  • 200 g liszt
  • 2 db tojás
  • 120 ml víz
  • kevés vaj
Tegyél fel forrni egy lábasnyi vizet. A hozzávalókat keverd el. Először a lisztet és a tojásokat, majd fokozatosan adagold hozzá a vizet, hogy félig lágy tésztát kapj. Ha a víz felforrt, galuskaszaggatóval vagy kanállal adagold a tésztát a forró vízbe. Néha keverd meg, hogy ne ragadjanak össze. Ha megfőttek, szűrd le őket, majd forgasd át kevés olvasztott vajon.

Még nincs hozzászólás

Időjárás nyár utolsó hetében

Még maradtak tartalékok a nyárban, amit meg is mutat ezen a héten. De mikor jön az ősz?
Hírháttér
Egy megrázó emlékmű Budapesten - Hihetetlen, hogy ez is megtörténhetett

A Cipők a Duna-parton című alkotás, mely a második világháború idején meggyilkolt zsidóknak állít emléket, a főváros egyik legmegrázóbb helye. Ha el akarsz gondolkodni, keresd fel.

Dátum: 2010. szeptember 28.
Készítette: Femina.hu
90 napos fogyókúraprogram
hirdetés
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.