kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Kalkulátorok   /   Magyaros receptek   /  

Vajas galuska

Vajas galuska
Szerző: Fehér Ági
Forrás: Femina.hu

Vajas galuska

Hozzávalók:

  • 200 g liszt
  • 2 db tojás
  • 120 ml víz
  • kevés vaj
Tegyél fel forrni egy lábasnyi vizet. A hozzávalókat keverd el. Először a lisztet és a tojásokat, majd fokozatosan adagold hozzá a vizet, hogy félig lágy tésztát kapj. Ha a víz felforrt, galuskaszaggatóval vagy kanállal adagold a tésztát a forró vízbe. Néha keverd meg, hogy ne ragadjanak össze. Ha megfőttek, szűrd le őket, majd forgasd át kevés olvasztott vajon.

Még nincs hozzászólás

Zöldborsós brassói recept

Ilyen finom zöldborsós brassóit a vendéglőkben is csak ritkán eszel.
Recept

A tél veszélyei

Már Magyarországra is megérkezett a tél és a hideg idő, készülj fel te is a veszélyekre!
Terasz
Tudtad? Budapest egyik legszebb természeti kincse a Margitsziget

A Margitsziget Budapest egyik legszebb és legkedveltebb helye, valódi zöld oázis a főváros szívében. Nézd meg videónkat, és ismerd meg kihagyhatatlan látnivalóit!

Dátum: 2010. szeptember 26.
Készítette: Femina.hu
6 hét 6 kiló fogyókúraprogram
    hirdetés
    hirdetés
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.