kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Kalkulátorok   /   Magyaros receptek   /  

Vajas galuska

Vajas galuska
Szerző: Fehér Ági
Forrás: Femina.hu
2008.09.23.

Vajas galuska

Hozzávalók:

  • 200 g liszt
  • 2 db tojás
  • 120 ml víz
  • kevés vaj
Tegyél fel forrni egy lábasnyi vizet. A hozzávalókat keverd el. Először a lisztet és a tojásokat, majd fokozatosan adagold hozzá a vizet, hogy félig lágy tésztát kapj. Ha a víz felforrt, galuskaszaggatóval vagy kanállal adagold a tésztát a forró vízbe. Néha keverd meg, hogy ne ragadjanak össze. Ha megfőttek, szűrd le őket, majd forgasd át kevés olvasztott vajon.

Még nincs hozzászólás
Hogyan kell a babát büfiztetni?

A kisbabádat minden szoptatás, illetve etetés után büfiztesd meg. Ilyenkor távozik az evés közben lenyelt levegő, és csökkenhet a hasfájás is. De hogyan kell helyesen büfiztetni? Íme, néhány jótanács.

Dátum: 2010. április 13.
Készítette: Femina.hu
hirdetés
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.