kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Kalkulátorok   /   A karma spirituális ereje   /  

Kínai karmahoroszkóp

Kínai karmahoroszkóp

Ha megismered a kínai csillagjegyedre leselkedő csapdákat, nagyobb eséllyel kerülheted el őket. Horoszkópunk segít az útvonal kidolgozásában.

Forrás: Femina.hu

Kínai születési jegyed meghatározza bizonyos adottságaidat, tulajdonságaidat, melyeket azért kaptál, hogy megvalósíthasd az előző életedből hozott karmikus feladatod.

Rejtélyes, misztikus helyek
Rejtélyes, misztikus helyek
8 lenyűgöző, látványos tengerpartA 8 legviccesebb hely a bolygónA világ legijesztőbb helyeiA világ legszebb kertjeiA világ 10 legcsúnyább épülete7 félelmetes, elhagyott látnivaló a bolygónÉlhető városok a világban: te szépnek tartod őket?Képeken a világ 10 legfélelmetesebb kísértetkastélya7 kísérteties zarándokhely20 legendás úti cél a filmek szerelmeseinek

Megnyilvánulásaid során ezek az adottságok, tulajdonságok túlságosan is dominánssá válhatnak - így azonban az eredeti céllal ellentétben rossz karmát teremthetsz, akár ebben az életedben, akár valamelyik következőben. Előzd meg a bajt!

Kínai horoszkóp

Számold ki, milyen jegyben születtél a kínai horoszkóp szerint, és olvasd el az elemzést!

Mikor születtél? (év - hónap - nap)

Számol »

Patkány

Patkányként állandó mozgásban vagy: viszonylag könnyen váltasz munkahelyet, nem visel meg a költözés, az utazást pedig egyenesen imádod. Úgy tűnik, mintha sehol sem tudnál megmaradni. Az új emberek, helyek és helyzetek izgalomba hoznak - akár aránytalan kockázatot is vállalsz, hogy megismerd őket, aztán tovább is állsz.
Karmikus csapdád: a sors olyan körülményeket teremthet, hogy, ha tetszik, ha nem, kénytelen leszel röghöz kötötten élni.

Bivaly

A kínai horoszkóp szerint akkor is megmaradsz egy élethelyzetben - munkahelyen, kapcsolatban -, ha az már réges-rég megérett a változásra. Mivel megdolgoztál az adott pozícióért vagy emberért, nem szívesen mondasz le róla, annak ellenére, hogy már nem sokat tudtok adni egymásnak.
Karmikus csapdád: a sors számos apróbb jelzés után egy komolyabb - és fájdalmasabb - üzenet formájában hozhatja a tudomásodra: lépned kell.

Tigris

Legszívesebben olyan munkát végzel, ami nagyfokú függetlenséget, ugyanakkor tekintélyt biztosít számodra. Tigrisként adottságaid arra predesztinálnak, hogy a csúcsra juss. Rendkívüli energiáidnak köszönhetően szinte akadálymentesen haladsz a cél felé, miközben nem karrierizmusból, hanem figyelmetlenségből szem elől téveszted a körülötted lévők érdekeit.
Karmikus csapdád: erőfeszítéseid ellenére méltánytalan módon félreállíthatnak.

Nyúl

A kínai horoszkóp szerint gyámoltalannak tűnsz, ami arra készteti a környezetedet, hogy támogatást nyújtson számodra. Valójában erre nincs szükséged, amit mi sem bizonyít jobban, mint az, hogy tényleges vészhelyzetben pillanatok alatt megtalálod a megoldást - egyszerűen kényelmesebb így számodra.
Karmikus csapdád: a külvilág számára terhessé válhat a folytonos rendelkezésre állás, így kapcsolataid meglazulhatnak.

Sárkány

Csodálatos képzelőerőd különösen állhatatossá, magabiztossá és eltökéltté tesz. Sárkányként nem ismersz lehetetlent. Megeshet azonban az is, hogy egyszerűen csak nem vagy hajlandó meglátni a további alternatívákat, illetve, ha látod is, figyelmen kívül hagyod őket. Ilyenkor sem a jó szándékú intelmek, sem a nyilvánvaló tények nem tudnak letéríteni az utadról.
Karmikus csapdád: a sors oly módon kényszeríthet irányváltoztatásra, ami számodra fájdalommal jár.

Kígyó

Kínai jegyed nagyfokú érzékenységgel és szenvedélyességgel áldott meg. Mindezt azonban - nyilván valamiféle önvédelemből - nem, illetve csak részben nyilvánítod ki környezeted felé. Egyfajta misztikum vesz körül, és még azoknak sem adod ki magad igazán, akik a legközelebb állnak hozzád.
Karmikus csapdád: környezeted hidegségnek értékelheti tartózkodásodat, ami kapcsolataid rovására mehet.

Lóként öntudatos, büszke teremtés vagy. A kívülálló számára úgy tűnhet, nagyon is jól boldogulsz egyedül. Valójában minden más jegynél jobban igényled a társat. Ha nincs melletted valaki, akivel megoszthatod gondolataidat, és aki esetenként szellemi-lelki támaszt nyújt számodra, félembernek érzed magad.
Karmikus csapdád: ennek megfelelően az energiáid is megcsappannak, önbecsülésed egyre csökken, és az élet minden területén alacsonyabb szinten teljesítesz.

Kecske

A kínai horoszkóp szerint olyannyira keményen dolgozol, hogy hajlamos vagy a magadé mellett mások munkáját is elvégezni, ami a túlzott megfelelési vágyból fakad. És, bár aránytalan terheket veszel a nyakadba, hosszú ideig úgy tűnhet, belső erődnek köszönhetően képes vagy megbirkózni velük. Nehezen látod be, hogy teljesítőképességed - mint mindannyiunké - véges.
Karmikus csapdád: a sors előbb-utóbb betegség vagy veszteség formájában kényszeríthet pihenésre.

Majom

Rendkívüli becsvágy él benned. Majomként az élet minden területén kiválóan teljesítesz, és a versenyzés sem áll távol tőled. Álmaidat általában megvalósítod, bár megesik, hogy nem tudod, hol kell megállni. Mindeközben nem feltétlenül vagy tekintettel mások érzéseire - holott a lelked mélyén nagyon is érzékeny vagy, csak az előtted lebegő cél elhomályosítja a látásodat.
Karmikus csapdád: az emberek érzéketlennek, közönyösnek hihetnek, és elfordulhatnak tőled.

Kakas

Hatalmas belső energiákkal rendelkezel, melyeket mindig képes vagy arra összpontosítani, amivel éppen foglalkozol. A kínai horoszkóp szerint kiváló verbális készséggel áldottak meg az égiek, a vitákban általában győzelmet aratsz. Ráadásul egyenes és őszinte is vagy, mindez azonban esetenként végletes módon nyilvánulhat meg, még akkor is, ha valójában jót akarsz.
Karmikus csapdád: a nyerseséget attól kaphatod vissza, akitől a legkevésbé várnád!

Kutya

Bármilyen területen tevékenykedsz is, előbb-utóbb annak szakértőjévé válsz. Kutyaként legritkább esetben futamodsz meg a nehézségek elől. Mindemellett valódi csapatjátékos vagy, akit mindenki tisztel és szeret. A folyamatos teljesítés és alkalmazkodás közepette azonban aránytalanul sokat adhatsz ki magadból.
Karmikus csapdád: ha az alacsony energiaszint állandósul, rányomja bélyegét a teljesítményedre is, és ezzel elveszítheted a többiek megbecsülését.

Disznó

A kínai horoszkóp szerint hajlamos vagy a lassúságra. Bár felfogóképességed jó, képes vagy pillanatok alatt átlátni a helyzetet, majd meghozni a megfelelő döntést, mindezt lehetőség szerint másokra hagyod. A kényelem és nyugalom fényében néha még az sem zavar, ha környezeted szerényebbnek ítéli meg képességeidet.
Karmikus csapdád: a sors kényelmetlen, sőt, akár fájdalmas helyzetekbe hozhat, melyek megkívánják a gyors döntést és cselekvést.

Még nincs hozzászólás

Darált húsos rakott krumpli

Az ízletes darált húsos rakott krumplin sokat dob a tejszín és a sajt.
Recept
Tisztítókúra

Blog.hu ajánló

    hirdetés
    hirdetés
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.