kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Kalkulátorok   /   A karma spirituális ereje   /  

Kínai karmahoroszkóp

Kínai karmahoroszkóp

Ha megismered a kínai csillagjegyedre leselkedő csapdákat, nagyobb eséllyel kerülheted el őket. Horoszkópunk segít az útvonal kidolgozásában.

Forrás: Femina.hu
2010.07.16.

Kínai születési jegyed meghatározza bizonyos adottságaidat, tulajdonságaidat, melyeket azért kaptál, hogy megvalósíthasd az előző életedből hozott karmikus feladatod.

Rejtélyes, misztikus helyek
Rejtélyes, misztikus helyek
8 lenyűgöző, látványos tengerpartA 8 legviccesebb hely a bolygónA világ legijesztőbb helyeiA világ legszebb kertjeiA világ 10 legcsúnyább épülete7 félelmetes, elhagyott látnivaló a bolygónÉlhető városok a világban: te szépnek tartod őket?Képeken a világ 10 legfélelmetesebb kísértetkastélya7 kísérteties zarándokhely20 legendás úti cél a filmek szerelmeseinek

Megnyilvánulásaid során ezek az adottságok, tulajdonságok túlságosan is dominánssá válhatnak - így azonban az eredeti céllal ellentétben rossz karmát teremthetsz, akár ebben az életedben, akár valamelyik következőben. Előzd meg a bajt!

Kínai horoszkóp

Számold ki, milyen jegyben születtél a kínai horoszkóp szerint, és olvasd el az elemzést!

Mikor születtél? (év - hónap - nap)

Számol »

Patkány

Patkányként állandó mozgásban vagy: viszonylag könnyen váltasz munkahelyet, nem visel meg a költözés, az utazást pedig egyenesen imádod. Úgy tűnik, mintha sehol sem tudnál megmaradni. Az új emberek, helyek és helyzetek izgalomba hoznak - akár aránytalan kockázatot is vállalsz, hogy megismerd őket, aztán tovább is állsz.
Karmikus csapdád: a sors olyan körülményeket teremthet, hogy, ha tetszik, ha nem, kénytelen leszel röghöz kötötten élni.

Bivaly

A kínai horoszkóp szerint akkor is megmaradsz egy élethelyzetben - munkahelyen, kapcsolatban -, ha az már réges-rég megérett a változásra. Mivel megdolgoztál az adott pozícióért vagy emberért, nem szívesen mondasz le róla, annak ellenére, hogy már nem sokat tudtok adni egymásnak.
Karmikus csapdád: a sors számos apróbb jelzés után egy komolyabb - és fájdalmasabb - üzenet formájában hozhatja a tudomásodra: lépned kell.

Tigris

Legszívesebben olyan munkát végzel, ami nagyfokú függetlenséget, ugyanakkor tekintélyt biztosít számodra. Tigrisként adottságaid arra predesztinálnak, hogy a csúcsra juss. Rendkívüli energiáidnak köszönhetően szinte akadálymentesen haladsz a cél felé, miközben nem karrierizmusból, hanem figyelmetlenségből szem elől téveszted a körülötted lévők érdekeit.
Karmikus csapdád: erőfeszítéseid ellenére méltánytalan módon félreállíthatnak.

Nyúl

A kínai horoszkóp szerint gyámoltalannak tűnsz, ami arra készteti a környezetedet, hogy támogatást nyújtson számodra. Valójában erre nincs szükséged, amit mi sem bizonyít jobban, mint az, hogy tényleges vészhelyzetben pillanatok alatt megtalálod a megoldást - egyszerűen kényelmesebb így számodra.
Karmikus csapdád: a külvilág számára terhessé válhat a folytonos rendelkezésre állás, így kapcsolataid meglazulhatnak.

Sárkány

Csodálatos képzelőerőd különösen állhatatossá, magabiztossá és eltökéltté tesz. Sárkányként nem ismersz lehetetlent. Megeshet azonban az is, hogy egyszerűen csak nem vagy hajlandó meglátni a további alternatívákat, illetve, ha látod is, figyelmen kívül hagyod őket. Ilyenkor sem a jó szándékú intelmek, sem a nyilvánvaló tények nem tudnak letéríteni az utadról.
Karmikus csapdád: a sors oly módon kényszeríthet irányváltoztatásra, ami számodra fájdalommal jár.

Kígyó

Kínai jegyed nagyfokú érzékenységgel és szenvedélyességgel áldott meg. Mindezt azonban - nyilván valamiféle önvédelemből - nem, illetve csak részben nyilvánítod ki környezeted felé. Egyfajta misztikum vesz körül, és még azoknak sem adod ki magad igazán, akik a legközelebb állnak hozzád.
Karmikus csapdád: környezeted hidegségnek értékelheti tartózkodásodat, ami kapcsolataid rovására mehet.

Lóként öntudatos, büszke teremtés vagy. A kívülálló számára úgy tűnhet, nagyon is jól boldogulsz egyedül. Valójában minden más jegynél jobban igényled a társat. Ha nincs melletted valaki, akivel megoszthatod gondolataidat, és aki esetenként szellemi-lelki támaszt nyújt számodra, félembernek érzed magad.
Karmikus csapdád: ennek megfelelően az energiáid is megcsappannak, önbecsülésed egyre csökken, és az élet minden területén alacsonyabb szinten teljesítesz.

Kecske

A kínai horoszkóp szerint olyannyira keményen dolgozol, hogy hajlamos vagy a magadé mellett mások munkáját is elvégezni, ami a túlzott megfelelési vágyból fakad. És, bár aránytalan terheket veszel a nyakadba, hosszú ideig úgy tűnhet, belső erődnek köszönhetően képes vagy megbirkózni velük. Nehezen látod be, hogy teljesítőképességed - mint mindannyiunké - véges.
Karmikus csapdád: a sors előbb-utóbb betegség vagy veszteség formájában kényszeríthet pihenésre.

Majom

Rendkívüli becsvágy él benned. Majomként az élet minden területén kiválóan teljesítesz, és a versenyzés sem áll távol tőled. Álmaidat általában megvalósítod, bár megesik, hogy nem tudod, hol kell megállni. Mindeközben nem feltétlenül vagy tekintettel mások érzéseire - holott a lelked mélyén nagyon is érzékeny vagy, csak az előtted lebegő cél elhomályosítja a látásodat.
Karmikus csapdád: az emberek érzéketlennek, közönyösnek hihetnek, és elfordulhatnak tőled.

Kakas

Hatalmas belső energiákkal rendelkezel, melyeket mindig képes vagy arra összpontosítani, amivel éppen foglalkozol. A kínai horoszkóp szerint kiváló verbális készséggel áldottak meg az égiek, a vitákban általában győzelmet aratsz. Ráadásul egyenes és őszinte is vagy, mindez azonban esetenként végletes módon nyilvánulhat meg, még akkor is, ha valójában jót akarsz.
Karmikus csapdád: a nyerseséget attól kaphatod vissza, akitől a legkevésbé várnád!

Kutya

Bármilyen területen tevékenykedsz is, előbb-utóbb annak szakértőjévé válsz. Kutyaként legritkább esetben futamodsz meg a nehézségek elől. Mindemellett valódi csapatjátékos vagy, akit mindenki tisztel és szeret. A folyamatos teljesítés és alkalmazkodás közepette azonban aránytalanul sokat adhatsz ki magadból.
Karmikus csapdád: ha az alacsony energiaszint állandósul, rányomja bélyegét a teljesítményedre is, és ezzel elveszítheted a többiek megbecsülését.

Disznó

A kínai horoszkóp szerint hajlamos vagy a lassúságra. Bár felfogóképességed jó, képes vagy pillanatok alatt átlátni a helyzetet, majd meghozni a megfelelő döntést, mindezt lehetőség szerint másokra hagyod. A kényelem és nyugalom fényében néha még az sem zavar, ha környezeted szerényebbnek ítéli meg képességeidet.
Karmikus csapdád: a sors kényelmetlen, sőt, akár fájdalmas helyzetekbe hozhat, melyek megkívánják a gyors döntést és cselekvést.

Még nincs hozzászólás

Karácsonyi dekoráció üveg

Sem pénz, sem idő nem kell hozzájuk sok, és varázslatosak.
Karácsony
Terhesség hétről hétre
hirdetés
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.