kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Kalkulátorok   /   A karma spirituális ereje   /  

Karmikus csapdád

Karmikus csapdád

Ha párkapcsolataid rendre hasonló pontokon buknak el, előfordulhat, hogy a karmád áll a háttérben. Kerüld ki ezt a csapdát, és legyen boldogabb a szerelmi életed!

Forrás: Femina.hu

A számmisztika szerint minden ember születésnapjához tartozik egy szám egytől kilencig. Mivel mindegyik számjegyre más-más energiák jellemzőek, az általuk jelölt emberek az élet számos területén - így például a szerelemben is - különböznek.

Sztárpárok a 2017-es Story-gálán
Sztárpárok a 2017-es Story-gálán
A 2017-es Story-gála sztárjai Sztárpárok a 2014-es Story-gálánA 2016-os Comet-gála sztárpárjaiA 2016-os Glamour-gála szerelmespárjaiSztárpárok a 2016-os Story-gálánStory-gála 2016 - A Barátok közt színésznőiA 2015-ös Glamour-gála szerelmespárjaiSztárpárok a 2015-ös Story-gálánA 2014-es VIVA Comet sztárpárjaiSztárpárok a 2013-as Story-gálán

Számold ki alapszámodat, és tudd meg, vajon a túlzott odaadásod vagy éppen a függetlenség utáni olthatatlan vágyad jelenti-e szerelmi életed karmikus csapdáját.

1-es alapszám

Mivel meglehetősen bizonytalan vagy a hétköznapokban, gyakran előfordul, hogy olyan partnert keresel, akire támaszkodhatsz, és minden körülmények között felnézhetsz rá. Ez azonban nem oldja meg a benned rejlő belső bizonytalanságot, ráadásul könnyen előfordulhat, hogy így a kapcsolat kiegyensúlyozatlanná válik. Igyekezz elkerülni ezt a csapdát: próbálj jobban bízni önmagadban, és ne másban keresd a megoldást!

2-es alapszám

A kezdődő kapcsolatban rendszerint nem sokat törődsz saját szükségleteiddel, és kizárólag párod igényeire koncentrálsz. Ezt a fajta kezdeti önzetlenséget és odaadó viselkedést azonban az idő múlásával felváltja az ellenállás és a merevség. Karmikus szerelmi csapdád, hogy ilyenkor hirtelen arra vágysz, hogy a te kívánságaid is teret kapjanak. Mivel azonban kedvesed ehhez szokott hozzá, sok konfliktushelyzet adódik magatartásodból.

3-as alapszám

Karmikus csapdád, hogy rendkívül zárkózott ember vagy, nagyon nehezen nyílsz meg még a hozzád közel álló személyeknek is. Ez pedig megnehezíti a párkapcsolatod alakulását, hiszen kedvesed nem gondolatolvasó, nem tudja kitalálni, mit szeretnél, mire vágysz. Itt lenne az ideje, hogy megpróbálj őszintébbé és nyitottabbá válni. Ez szükséges ahhoz, hogy zökkenőmentesen alakulhasson a kapcsolatod.

4-es alapszám

Meglehetősen hullámzó természetednek köszönhetően hol a fellegekben jársz a boldogságtól, hol a pokol kénköves tüzét érzed a bőrödön. A külvilág legapróbb rezdülései is igen intenzív reakciókat váltanak ki belőled. Kedvesednek nincs egyszerű dolga, hiszen nehéz lehet számára követni ezt az érzelmi hullámvasutazást. Ha el akarod kerülni a párkapcsolati csapdákat és buktatókat, nem ártana kiegyensúlyozottabban viselkedned.

5-ös alapszám

Nem vagy egyszerű eset. Gyakran érzed magad boldogtalannak a párkapcsolatban, így sokszor előfordul, hogy felveszed a nyúlcipőt. Mindez karmádnak köszönhető: hol túlzottan függőnek érzed a viszonyt, amiben élsz, hol a korlátlan szabadság bosszant a szerelemben. Amíg nem lelsz rá a másoktól független, belső szabadság érzésére, addig valószínűleg nem úszod meg ezeket a nehézségeket.

6-os alapszám

Az élet többi területén tanúsított viselkedésedhez hasonlóan a szerelmi kapcsolatban is arra koncentrálsz, hogy mindent jól csinálj. Eközben azonban rendszerint elfeledkezel arról, hogy megéld az érzelmi sebezhetőség és gyönyörűség mélyebb szintjeit. Ehhez ugyanis szükséged van arra, hogy elengedd magad, és ne aggódj a következményeken. Amíg ezt nem tanulod meg, a párkapcsolatod harmonikus működését akadályozhatod.

7-es alapszám

Mivel mindig mereven ragaszkodsz a saját határaidhoz, ritkán vagy képes szerető, bizalommal teli viszonyt kialakítani. Távolságtartóan viselkedsz a kapcsolatban, és erős az igény benned, hogy kedvesed meghagyja számodra önálló életteredet, melyben biztonságban érzed magad. Mindezek miatt a szerelmi viszony számodra egyfajta alku, amíg pedig így tekintesz rá, nem könnyíted meg sem a saját, sem kedvesed dolgát.

8-as alapszám

Első ránézésre félénknek, rendkívül szelídnek és biztonságra törekvőnek látszol. Csendes és kedves viselkedéseddel rendszerint meg is téveszted a férfiakat. A párkapcsolat előrehaladtával azonban többnyire kiderül, hogy a legkevésbé sem vagy az az ártatlan teremtés, akinek a férfi gondolt. Ez a rád jellemző különös álarc csapdát rejt magában, nagyban megnehezíti a szerelmi viszonyt. Itt lenne az ideje, hogy megszabadulj tőle.

9-es alapszám

Kizárólag akkor lehetsz boldog valakivel, ha először önmagaddal békét kötsz. Amíg nem értetted meg lelked minden rezdülését, addig képtelen leszel arra, hogy igazán szeress egy másik embert. Szerelmi életed karmikus csapdája tehát az lehet, ha önmagaddal harcban állsz. Ilyenkor ugyanis energiáid nagy részét leköti saját egód, és másra már nem tudsz koncentrálni.

Még nincs hozzászólás

Nagy Réka Király Viktor szakított

Nagy Réka és Király Viktor a reggeli műsorban meséltek a szakításról.
Hazai sztár

Inzulinrezisztencia és pajzsmirigybetegség

Olyan összefüggésekre mutat rá a szakértő orvos, amelyekre nem gondolnál.
Egészség
Anya és gyerek

Blog.hu ajánló

    hirdetés
    hirdetés
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.