kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Kalkulátorok   /   Mutatós növények   /  

Papucsvirág

Papucsvirág
Szerző: Mondovics Pálma
Forrás: Femina.hu

A papucsvirág

A feng shui szerint a szerelem és a házasság területén a föld elem a domináns. Ennek megfelelően erre a területre elsősorban olyan növényeket érdemes helyezni, amelyek színeikben az őszt idézik, virágzatuk kerekded, tömör, virágaik pedig többnyire laposak.

A Calceolaria hybrida, más néven a papucsvirág kiváló "szerelemhozó" növény. Nevét apró, piros pöttyökkel díszített papucsokra emlékeztető virágairól kapta, amelyekből akár ötven-hatvan is lehet a növényen a virágzás időszakában.

Hogyan tartsd?

A papucsvirág egynyári növény, gondozása pedig egyáltalán nem bonyolult. Kedveli a napfényt, ezért világos helyre érdemes tenni, de ügyelj arra, hogy ne érje tűző nap, mert azt egyáltalán nem kedveli. A bő, tápoldatban gazdag öntözést azonban nagyon is szereti. A locsolásnál figyelni kell, hogy ne érje víz a leveleket és a virágokat, ha ugyanis ezek sokáig áznak, akkor a növény könnyen megbetegedhet.

Még nincs hozzászólás

Gyerekjáték hatvanas évek

Ritka fotókon mutatjuk be, milyen lehetett akkor gyereknek lenni.
Gyerek

Szexmandzsetta

Nemcsak izgalmasabbá teszi a szexet, még valamiben segít.
Nő és férfi
Így lehet olyan a tekinteted, aminek egy pasi sem tud ellenállni

Egy sminkfelszerelés alapdarabja a szemceruza, amivel gyönyörű, pasibolondító tekintetet varázsolhatsz, ha jól alkalmazod. Megmutatjuk, hogy használd!

Dátum: 2013. november 11.
Készítette: Femina.hu
Sztárlexikon
    hirdetés
    hirdetés
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.