kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Húsvét   /  

Kirándulóhelyek itthon

Képeken a 10 legszebb itthoni kirándulóhely

Jön a hosszú hétvége, így hát mozdulj ki, és fedezd fel Magyarország legszebb kirándulóhelyeit! Friss levegő és csodás táj vár.

Forrás: Femina.hu

A hosszú és hideg tél után végre eljött a várva várt tavasz. A hőmérő higanyszála lassan, de biztosan kúszik egyre feljebb, így ideje végre kiszabadulni a négy fal közül a természetbe.

Ruccanj ki!

Számos olyan csodaszép hely van itthon, ahová autóval vagy akár vonattal egy-két óra alatt eljuthatsz, ha egy kis kirándulásra vagy városnézésre vágysz. A hosszú hétvége jó alkalmat kínál arra, hogy fogd a hátizsákodat, és a barátokkal vagy a pároddal útnak indulj.

A fák virágzása, a frissítő tavaszi szellő és a napsütés már önmagában segíthet abban, hogy végre kiszakadj a mindennapok kerékvágásából, ha pedig inkább az aktív pihenés híve vagy, a következő városokban szebbnél szebb történelmi látnivalókban is gyönyörködhetsz.

Az ország szerelmeseinek

Nem kell külföldre menni ahhoz, hogy élményeket szerezz. Magyarország ugyanis rendkívül gazdag kultúrát tudhat magáénak, és már néhány kilométer megtételével is csodás dolgokra bukkanhatsz.

Ha Tihanyba látogatsz, mindenképpen nézd meg az apátságot, Tatán a várat és környékét érdemes elsősorban megszemlélni, míg például Hollókőn a fő utca kínál mesés látnivalókat.

Túrára fel!

Ha kedvet kaptál ahhoz, hogy nekiindulj a nagyvilágnak, akkor nézd meg a toplistás tavaszi kirándulóhelyeket itthon!

10 gyönyörű, tavaszi kirándulóhely
10 gyönyörű, tavaszi kirándulóhely
Álomszép, 10 perces húsvéti dekorációk tavaszraKönnyen elkészíthető tavaszi virágcsokrok az asztalra10 filléres húsvéti dekorációCsodaszép húsvéti tojásokKötelező húsvéti filmek, amiket látnod kellA 10 legfinomabb vendégváró sütemény: gyorsan finomatKépeken 10 cuki, pihe-puha kisállatA 10 legszebb húsvéti képeslap a múltbólA 10 legszebb tavaszi virágA 10 dolog, ami nélkül nem húsvét a húsvét

Tervezed, hogy a hosszú hétvégén elutazol? Ha igen, hová?

Még nincs hozzászólás

A 10 legjobb nyuszikás vicc húsvétra - Nevess velünk!

Húsvétkor is gondoskodj a jó hangulatról: összegyűjtöttük a legjobb nyuszikás vicceket.
Húsvét

Húsvéti reklámok

Poénos reklámokból nincs hiány, mégis sokkal több az olyan hirdetés, amely garantáltan megbotránkoztat.
Húsvét
Bőrmegújító program

Blog.hu ajánló

hirdetés
hirdetés
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.