kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Hazai sztár   /  

Zakariás Éva szinkron

Hasonlít Liptai Claudiára? A magyar színésznőt rendre összekeverték vele

Zakariás Éva színésznő az egyik legnépszerűbb szinkronhang.

Forrás: Femina.hu

Zakariás Éva színésznő neve színházi szerepei mellett számos kasszasiker filmhez is kötődik, ugyanis az egyik legkeresettebb női szinkronhangként világhírű színésznőket szólaltatott meg magyarul. Szinkronizálta többek között Charlize Theront, Laura Linney-t vagy Julie Delpyt, emellett nincs olyan sikersorozat, amelynek a szinkronizálásában ne vett volna részt: Vészhelyzet, Két pasi - meg egy kicsi, Szex és New York, Szellemekkel suttogó, Homeland - A belső ellenség.

Életében az utóbbi időben kissé háttérbe szorult a színház, szinkronos munkái kötötték le, ezért is örül annak a különleges lehetőségnek, amellyel ötvözhette két nagy szerelmét: Valentin-napon ő is fellép a Szerelmes Szinkron a Karinthy Színházban, avagy Zenés Szinkron Színház a "Magyar Változat Munkatársai"-val című esten. A magyar szinkron legjobbjait tömörítő csapat először fog áll produkciójával a széles nyilvánosság elé. 

A 45 éves sztárt egyébként sokáig összekeverték Liptai Claudiával, amikor utóbbinak még vörös volt a haja, és többet szinkronizált. A két színésznő egyébként jó barátságot is ápol egymással. Nézd meg a fotóikat - hasonlítanak?

Zakariás Éva és Liptai Claudia - jó pár évvel ezelőtt, amikor Liptai haja még vörös volt, folyton összekeverték őket.

Forrás: Facebook/Zakariás Éva
Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
1 / 3

Női világsztárok és magyar hangjuk

Nézd meg, kik adják a leggyönyörűbb hollywoodi sztárok magyar hangját! Mennyire hasonlít egymásra Julia Roberts és a magyar hangja vagy Sharon Stone és szinkronhangja!

Női világsztárok és magyar hangjuk
Női világsztárok és magyar hangjuk
A legismertebb női szinkronhangokA legnépszerűbb férfi szinkronhangokA legszexibb sorozatdokik és magyar hangjaikGyönyörű magyar színésznők 50 fölöttLegendás szinkronhangok, akiktől 2015-ben örökre búcsút vettünkAz elmúlt években elhunyt legendás szinkronhangokFérfi sorozatsztárok magyar hangjaiA 2016-os Comet-gála sztárpárjaiSztárpárok a 2017-es Story-gálán A 2017-es Story-gála sztárjai

2 hozzászólás
FM       2016-08-08 12:13
3.
Fenét hasonlítanak! Mindkettő lányból van és ennyi.
Mircike       2016-01-24 07:39
2.
Egyáltalán nem hasonlítanak! Claudiának sokkal helyesebb arca van, az orruk és a szemük formája is teljesen más.

Frakk magyar hangja

Tudod, kik szólaltatták meg a Frakk, a macskák réme szereplőit? Nézd meg a híres színművészeket!
Hazai sztár
Sztárlexikon

Blog.hu ajánló

hirdetés
hirdetés
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.