kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Hazai sztár   /  

Varga Viktor Cinthya Nagy Duett

Semmi hangja nincsen, mégis egy ismert magyar énekessel duettezik

Varga Viktor és Cinthya Dictator egy párt alkot A Nagy Duettben.

Forrás: Femina.hu

Varga Viktort és Cinthya Dictatort imádták a nézők a TV2 Édes Élet című műsorában. Az egykori szerelmesek most a csatorna tavaszi showműsorában, A Nagy Duettben szerepelnek.

Bizakodóan vágnak bele a zenés szórakoztató produkció munkálataiba, pedig abban az énekes és a fotóművész lány is egyetért, hogy utóbbinak semmi hangja nincs.

"Se énekhangja, se zenei hallása"

C. D.: Nagyon rossz hangom van. Gyerekkoromban a szüleim nem énekeltek nekem, beteges voltam, ezért nem jártam óvodába, így a gyerekdalok is kimaradtak. Csak mesekazettát hallgattam. Az első zene, amivel találkoztam 13 éves koromban, Marilyn Manson volt.

V. V.: Gyerekkorában nem énekeltek neki soha, ezért nem is tudott kifejlődni sem az énekhangja, sem a zenei hallása. Ez elég nagy hátrány, mert emellett még tempóérzéke sincsen, és a ritmus se megy neki. Viszont ha olyan dalt kap, amit az évek során már sokszor hallott, az megy. Meg ha magyarul van.

- Mit tudsz kezdeni egy ilyen helyzettel?

V. V.: Sajnos arra is rá kellett jönnöm, hogy nem tudom, hogyan kell éneket tanítani. Nekem ösztönösen jön, evidensnek veszem, ezért nem tudom elmagyarázni, mit kellene csinálnia, hogyan kellene változtatnia. El kellett mennünk közösen énektanárhoz, hogy lássam, ő hogy tanít, hogyan adja át a tudását. Most már tudom. 

- Lehet, hogy Cinthyának nincs hangja, de előnyötökre válhat, hogy egykor szerelmespárt alkottatok, jól ismeritek a másikat, már nem kell összecsiszolódnotok.

C. D.: Ez nemcsak előny, hátrány is. Túl régóta és túl jól ismerjük egymást. Sokszor egymásnak feszülünk, míg azok, akik nem ismerik egymást annyira, megtartanak egymással szemben egy bizonyos határt. Mi viszont szinte kést rántunk, ha idegesek vagyunk a másikra. Illetve régebben így történt, most is tartottam tőle, hogy ez lesz, de Viktor nagyon türelmes velem a próbákon. 

A 2016-os Story-gála sztárjai
A 2016-os Story-gála sztárjai
A 2015-ös Story-gála sztárjaiA 2017-es Story-gála sztárjai A 2014-es Story-gála sztárjaiSztárpárok a 2016-os Story-gálánA 2015-ös Glamour-gála sztárjaiStory-gála 2016 - A Barátok közt színésznőiA 2013-as VIVA Comet legdögösebb sztárjaiA 2016-os Playboy-gála sztárjaiA 2016-os Glamour-gála sztárjaiA 2013-as Story-gála legdögösebb sztárjai

- A Nagy Duett előző évadaiban nem feltétlenül azok a párok jutottak a döntőbe, akiknél a nem profi énekesnek is remek hangja volt. Ti mivel tudjátok megnyerni majd magatoknak a közönséget?

V. V.: Még ha nem is vagyunk igaziból az életben egy pár, érződik a kettőnk közötti vibrálás, és abban bízunk, hogy a nézők is látják ezt. Az emberek szeretik, hogy egykor mi voltunk az igaz szerelem megtestesülése. 

Fotó: TV2 Sajtószoba

Még nincs hozzászólás

Fésűs Nelly Berki A Nagy Duett

Berki Krisztiánnak egy erős nő lesz a partnere A Nagy Duettben.
Hazai sztár

A Nagy Duett 2016 sztápárok

Nézd meg, hogy kik lettek a 2016-os A Nagy Duett sztárpárjai. Te felismered őket?
Hazai sztár
Sztárlexikon

Blog.hu ajánló

    hirdetés
    hirdetés
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.