kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Hazai sztár   /  

Tóth Vera halálért könyörgött

A halálért könyörgött a magyar énekesnő! Élete legnehezebb időszakáról vallott

Tóth Verának pszichológus segített a gyógyulásban.

Szerző: Vágó Júlia
Forrás: Femina.hu

Tóth Vera mindig is bátran beszélt élete egyik legnehezebb időszakáról, illetve arról, hogyan sikerült a reménytelennek tűnő helyzetből kilábalnia.

Az énekesnő Dióssy Klári talkshow-jának vendége volt, ahol őszintén mesélt arról, hogy párkapcsolati gondjai és depressziója miatt milyen kínokat élt át 13 hónapon keresztül.

"Voltak olyan pillanatok, amikor azt hittem, meghalok"

Tóth Veránál négy éve deperszonalizációs szindrómát állapítottak meg az orvosok, amelyet csak pszichológus segítségével tudott legyőzni. Az énekesnő így vallott élete egyik legnehezebb időszakáról:

- Ennek a betegségnek különböző fokozata van, olyan érzés, mintha kívülről látnám magamat. A realitásérzékem megszűnt, és a valóságra is azt hittem, hogy álmodom. Újra kellett tanulnom azt, hogy én ki vagyok, és mi az élet értelme, ehhez pedig pszichológus segítségét kellett kérnem - kezdte a beszélgetést.

- Voltak olyan pillanatok, amikor azt hittem, hogy meghalok. A végén már az égiekkel beszélgettem: vigyetek el, elfogadtam, elengedem, nem hadakozom ellene. Vigyetek el, mert óriási szenvedésekkel jár ez az állapot. Az egyik nagyon kemény éjszakámon eljutottam arra a pontra, amikor azt mondtam, lesz, aminek lennie kell, megadom magam. Innentől kezdve reggel felkeltem, és könnyebb volt - mondta az énekesnő, aki ebben az időszakban alkoholba és gyógyszerbe fojtotta bánatát, emellett pedig önértékelési gondokkal is küzdött.

- Nem éreztem azt, hogy nő vagyok. Azt éreztem, hogy egy otromba nagy valami vagyok. A tükörben most már nem idegent látok, de magamat. Örültem, hogy vagyok, és túléltem - mondta befejezésül az énekesnő.

Fotó: Facebook/Tóth Vera

Még nincs hozzászólás

Tóth Vera nem kellett szerelmének

Volt idő, amikor az énekesnő úgy érezte, nem kell a szerelmének.
Hazai sztár

Tóth Verát volt párja kihasználta

Tóth Vera először mesélt arról, mennyire kihasználta az exe.
Hazai sztár
Sztárlexikon

Blog.hu ajánló

    hirdetés
    hirdetés
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.