kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Hazai sztár   /  

Törőcsik Mari és Maár Gyula

Nős férfiba szeretett bele a magyar színésznő - Mindketten beadták a válási papírokat

Tudod, melyik színésztől vált el Törőcsik Mari?

Szerző: Vágó Júlia
Forrás: Femina.hu

Törőcsik Mari, a nemzet színésze azt álltja, 18 éves koráig meg sem fordultak utána a fiúk. Pedig szemrevaló fiatal nő volt, akibe sok férfi szerelmes lett az évek során.

A 80 éves színésznőért bolondultak a férfiak, és ő is könnyen szerelembe esett. Kétszer házasodott, első férje Bodrogi Gyula volt, akivel még pályájuk elején házasodtak össze, 1955-ben. Még ki sem mondták a válást, amikor találkozott Maár Gyulával. A vele való kapcsolata 40 évig, a filmrendező haláláig tartott.

"Mindenkin át tudtam lépni"

A kétszeres Kossuth-, kétszeres Jászai Mari- és Balázs Béla-díjas színművésznő fiatalon habzsolta az életet.

A Nők Lapjában mesélt erről az időszakról, illetve arról, hogyan ismerte meg szeretett második férjét, Maár Gyula filmrendezőt, akivel 1973-ban házasodtak össze, és akivel a férj haláláig, két évvel ezelőttig boldogan élt.

- Ami pedig a szerelmet illeti... hajlamos voltam rá. Hamar jött, hamar ment. Nem voltam visszafogott, mindenkin át tudtam lépni. Hol könnyedén, hol pajkosan, hol beleszakadó szívvel, de átléptem. Aztán jött valaki, akin nem tudtam, és nem is fogok tudni. Ő volt Maár Gyula - nyilatkozta a lapnak.

Második férjével a Szerelem forgatása közben ismerkedett meg, akkor a magyar rendező egy újságnál dolgozott.

- Én csak annyit láttam, hogy egy pacák ott ácsorog a díszletek között, de rám sem hederített, pedig észre kellett vennie, hogy sűrűn pislogok felé. Kérdeztem, ki ez a lődörgő alak itt, mondták, hogy Maár Gyula. És nős? - kérdeztem.

- Mondták, hogy igen. Ennyiben hagytam a dolgot, később azonban újra felbukkant. Odamentem hozzá és csak annyit mondtam, "itt vagyok". Ő meg azt mondta, hogy "jó". Átöleltük egymást, és attól kezdve együtt maradtunk - mondta.

Fotó: MTVA/Zih Zsolt

2 hozzászólás
agyas       2016-02-21 16:59
3.
Az írás nyilván valóan nem a jelen esetre vonatkozott,mert ha így lenne nem őt hanem a pénzét szeretnék!
milifabian       2016-02-21 11:20
2.
"A 80 éves színésznőért bolondultak a férfiak, és ő is könnyen szerelembe esett." Javaslatok: A most 80 éves színésznőért bolondultak a férfiak, és ő is könnyen szerelembe esett. A 80 éves színésznőért fiatal korában bolondultak a férfiak, és ő is k... tovább »

Páger Antal halálának évfordulója

Páger Antal tragikus hirtelenséggel hunyt el 1986. december 14-én.
Hazai sztár

Törőcsik Mari Soós Imre

Törőcsik Mari most árulta el, milyen kapcsolatban állt kollégájával.
Hazai sztár
Sztárlexikon

Blog.hu ajánló

hirdetés
hirdetés
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.