kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Hazai sztár   /  

Teszári Nóra szakított

Elvesztette állását, és párjával is szakított az RTL Klub műsorvezetője
A részletek

Teszári Nóra 2016-ban már nem vezet műsort az RTL Klubon.

Forrás: Femina.hu

Teszári Nóra szakított párjával, majd az állását is elveszítette, mégsem került padlóra.

A vörös hajú műsorvezető bizakodóan néz elébe a 2016-os évnek, nincs elkeseredve.

Véget ért a 8:08 - Minden reggel

A 2015-ös év végén nemcsak az MTVA okozott meglepetést azzal, hogy megvált Jakupcsek Gabriellától, az RTL Klub megszokott műsoraitól és műsorvezetőitől is elbúcsúzhattak a nézők. 

December 22-én kiderült, hogy a jövőben már nem láthatják a nézők képernyőn a Reflektor című műsort, illetve annak műsorvezetőjét, Adát, valamint az Ízes élet Mauthner Zsófiával, továbbá az RTL Klub reggeli műsora, a 8:08 - Minden reggel Teszári Nórával  és Somogyi Zoltánnal sem jelentkezik már 2016-ban.

Váratlan kirúgásról esetükben nem volt szó, a határozott szerződések lejártak, a műsorvezetők pedig jó ideje tudták, hogy a 2013 tavaszán indult műsoroknak nem lesz folytatása.

Teszári Nóra, aki több csatornánál, köztük a köztévénél  is megfordult már, nem omlott össze, átélt már hasonló helyzetet. A változást pozitívan fogja fel: több ideje lesz a gyerekeire, és azokra az esti programokra, amit a műsorra való készülés és a korai kelés miatt évekig nem tudott beiktatni a naptárjába.

Teszári Nóra számára duplán újrakezdés a 2016-os éve: nemcsak a hivatás, de a magánélet terén is új lappal indul, néhány hónappal ezelőtt ugyanis szakított a párjával, akivel másfél évig voltak együtt.

Fotó és címlapkép: RTL Klub/Sajtóklub

3 hozzászólás
radica947       2016-01-28 14:12
4.
Nekem a legkevésbbé az "Ízes Élet" fog hiányozni, rémes volt az a nő, hogy állandóan papolt, és akkor azonnal megállt a kezében a kanál, egy rántottát fél óra alatt csinált meg.
nairam       2016-01-21 19:10
3.
Szerintem kifejezetten nem oda való volt! Ezzel a lekezelő okoskodással, "rádiós arccal" nem fog hiányozni. Mindemelett sok sikert neki!
solymikata       2016-01-21 10:20
2.
Kedvelem Nórát. Szimpatikus jelenség. De bár egyszer nekem lenne olyan állásom, amit ha elvesztek, csak a szabaddá válr idővel kellene törődnöm. :-D

Gönczi Gábor távozik az RTL Klubtól

Az RTL Klub ma sajtóközleményben tudatta, hogy Gönczi Gábor otthagyja a csatornát.
Hazai sztár

Vámos Erika szakított

Vámos Erika és fiatal szerelme csúnyán összevesztek.
Hazai sztár
Sztárlexikon

Blog.hu ajánló

    hirdetés
    hirdetés
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.