kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Hazai sztár   /  

Tatár Csilla vallomás Milán Ruben

Egy perc alatt rémálommá vált a magyar műsorvezető szülése - Szívszorító vallomás

Tatár Csilla küzdelmeiről vallott.

Szerző: Vágó Júlia
Forrás: Femina.hu

Tatár Csilla tavaly novemberben adott életet fiának, Milán Rubennek, de csak most derült ki pontosan, milyen komplikációk adódtak akkor a szülésnél.

A bájos kismama a Nők Lapjának vallott őszintén terhességéről és nehéz szüléséről.

Milán elakadt a szülőcsatornában

A műsorvezető amikor megtudta, hogy jelenlegi férjétől, Balázstól vár gyermeket, először nem is akarta elhinni. Állítja, végigaggódta a terhességét, de a szülőszobában még rosszabb dolog történt. Kiderült, hogy kilenc óra vajúdás után a baba szívverése lelassult.

- Milán nagyobb baba volt a becsült koránál, biztosra vettem, hogy előbb fogok szülni, de a kiírt időpontra sem akart jönni, végül el kellett indítani a szülést. Küzdelmes volt mindkettőnk számára, mert Milán elakadt a szülőcsatornában - mondta a lapnak a műsorvezető, aki blogbejegyzésében is részletesen mesél arról, hogyan vált számára rémálommá a szülés.

- Jött a mondat, amit tuti egy nő sem akar hallani a szülőágyán: Milán tartalékai elfogytak. A szülőszoba négyfős stábja hirtelen kétszeresére duzzadt - osztotta meg a rettenetes pillanatot, de a szülést vezető orvos és segítői gyors reagálásának köszönhetően végül Milán egészségesen felsírt.

Azóta Tatár Csilla kisfia hét és fél kiló, és szépen cseperedik.

Ezt viselte Tatár Csilla A Dal döntőjében

Ezeket a ruhákat láthattuk Tatár Csillán A Dal című műsorban.

Fotók: Facebook/Tatár Csilla

Még nincs hozzászólás
Sztárlexikon

Blog.hu ajánló

hirdetés
hirdetés
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.