kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Hazai sztár   /  

Tatár Csilla Magyarország, szeretlek!

Jakupcseket követelik vissza! Tatár Csilla ezért nem jött be a nézőknek
A részletek

Nem tetszik a nézőknek az új Magyarország, szeretlek!

Forrás: Femina.hu

Január 31-én, vasárnap este debütált Tatár Csilla és Harsányi Levente a Magyarország, szeretlek! című szórakoztató vetélkedő csapatkapitányaként.

A páros, akik tavaly óta az Eurovíziós Dalfesztivál magyar válogatóműsorát, A Dalt vezették közösen, nem nyerték el a nézők tetszését.

Jakupcseket követelik vissza

Tegnap este a köztévé két sorozatának, a Csak színház és más semminek és a Munkaügyeknek a szereplői csaptak össze Tatár Csilla és Harsányi Levente csapatkapitányok vezetésével a Duna TV-n.

A két műsorvezető ekkor debütált a Magyarország, szeretlek! két új csapatkapitányaként, de a műsor Facebook-oldalára érkezett kommentek alapján még nem nyerték el a nézők bizalmát, a hozzászólók szerint Jakupcsek Gabriella és Csiszár Jenő nyomába sem érnek.

"Nem tetszett, mert sótlan volt!!! Gabi és Jenő élcelődése, humora, profizmusa és összeszokott párosa pótolhatatlan! Miért kell mindent elrontani, amit a nézők szeretnek?"

"Sajnos az egész görcsös volt, a két csapatkapitány feszengett, Vajk próbált életet vinni a műsorba, a csapat tagok jók voltak. Még megnézek párat, ha nem lesz fesztelenebb, sajnos én sem nézem tovább. Hiányzott a humor, a fesztelen évődés, a rutin, és a tudás, ami biztonságot adott Gabriellának és Jenőnek. Erre lehetett számítani."

"Talán, ha nem próbálnák, őket utánozni, ők egy másik korosztály, miért nem saját magukat adják, nekik más trükköket kéne kitalálniuk. Látszik rajtuk, nem is igazán szeretik."

Volt, akiknek nem volt a csapatkapitányok személyével különösebb gondja, A Dalban szívesen nézték mindkettőjüket, de úgy vélték, a szórakoztató vetélkedő nem az ő műfajuk. Úgy tűnik viszont, hogy Dióssy Klári, aki Jakupcsek Gabriellát a Ridikülben váltotta, lassan megszeretteti magát a talkshow közönségével.

"Nem jó választás volt a Csilla, valahogy nem neki való ez a műsor. A Dalban hiába van baki (nem is kevés), de ő ott jól mutat. A Ridikülben a Klári viszont nagyon jó választás volt, aranyos és tökéletes."

Fotó: Facebook/Magyarország, szeretlek!

15 hozzászólás
Norbert1970       2016-02-05 18:18
16.
Egyetértek Zsuzsocicával, ég és föld a különbség, főleg a műsorvezetők műveltsége között ! Ez nagyon meglátszott és az is, hogy Gabi és Jenő élvezte a műsort az új műsorvezetők pedig nem.Pár adás és meg fog szünni a műsor ha nem jönnek vissza Gabiék.... tovább »
zsuzsocica       2016-02-04 23:43
15.
Ez a személyi csere olyan volt mind ha egy mercédeszt trabatra cseréltek volna!!! Remélem fog lépni a tisztelt  "vezérkar" ha nem is a régi stábot, hozzák vissza, de ezt a két személyt lecsrélik,ha nem akarják, hogy a nézettség lecsökkenjen annyira, ... tovább »
zsuzsocica       2016-02-04 23:43
14.
Ez a személyi csere olyan volt mind ha egy mercédeszt trabatra cseréltek volna!!! Remélem fog lépni a tisztelt  "vezérkar" ha nem is a régi stábot, hozzák vissza, de ezt a két személyt lecsrélik,ha nem akarják, hogy a nézettség lecsökkenjen annyira, ... tovább »

Tatács Csilla Magyarország, szeretlek! csere

Ősszel már egy új női műsorvezetőt láthatunk Harsányi Levente oldalán.
Hazai sztár
Sztárlexikon

Blog.hu ajánló

    hirdetés
    hirdetés
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.