Szekeres Nóra
foglalkozás:
műsorvezető
kor:
36 év
születési idő:
1980. szeptember 2.
születési név:
Szekeres Nóra
születési hely:
Budapest, Magyarország
csillagjegy:
Címkék: szekeres nóra
kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Hazai sztár   /   Sztárlexikon   /  

Szekeres Nóra életrajz, cikkek, képek, videók

4 bombázó magyar sztármami, aki 25 éves kora előtt szült

Íme, hazánk legszebb sztáranyukái, akik fiatal koruk ellenére már két csemetével is büszkélkedhetnek.

Szerző: Boros Mariann
Forrás: Femina.hu

Bár mostanában a nők többsége fiatal éveiben az anyai örömök helyett inkább a karrierre koncentrál, akadnak kivételek, akikhez már húszas éveik elején ellátogat a gólya. A magyar sztárvilágban sincs ez másképp, a csúcsformában lévő fiatal anyukák pedig azt is bebizonyítják, hogy család és gyerek mellett is lehet szakmai sikereket elérni.

Szekeres Nóra - 19 évesen

A 29 éves, gyönyörű Szekeres Nóra első ránézésre inkább tűnik fiatal egyetemistának, mint kétgyermekes családanyának. Elmondása szerint a gyerekek utáni rohangálás épp eléggé karbantartja alakját, plusz edzésre nincs szüksége. A kamerával már fiatalon, tízéves korában kapcsolatba került a Kölyökidő című ifjúsági sorozat szereplőjeként. Hat évig volt képernyőn, és a népszerűség mellett a szerelmet is a tiniknek szóló műsornak köszönheti.

Szekeres Nóra Noával és Bálinttal
Szinetár Dóra férjével, Bereczki Zoltánnal és fiával, Marcival

Alig 13 éves volt, amikor megismerte férjét, a nála 16 évvel idősebb Szatmári Péter operatőrt, és nem volt még 20, amikor megszületett első gyermekük, Noa.

A kislány pedig másfél évvel később kapott egy kisöcsit, Milánt. Bár életéből kimaradt a féktelen bulizások időszaka, nem bánja, hogy fiatalon vált anyává, gyönyörű gyerekei mindenért kárpótolják. A képernyőre 2007-ben tért vissza a TV2 Favorit című műsorával, és azóta is folyamatosan dolgozik: ő volt a Sztárok a jégen és a Megasztár 4 háziasszonya, jelenleg a Babavilág című műsorban láthatjuk.

Szinetár Dóra - 20 évesen

Szekeres Nórához hasonlóan a 33 éves Szinetár Dóra is egészen fiatalon került közel a színpadhoz és a szerelemhez. Első férjéhez, a 20 évvel idősebb Lőcsei Jenő balett-táncoshoz 18 évesen ment hozzá, 1996-ban pedig megszületett kisfia, Marci. Bár a házasságnak öt év múlva vége lett, a bájos színésznő újra megtalálta a boldogságot színházi kollégája,  Bereczki Zoltán oldalán.

2005 nyarán házasodtak össze, 2007 decemberében pedig megszületett kislányuk, Zora Veronika.

Csótó Klára fiaival, Ádámmal és Olivérrel
Pintér Adrienn fiaival, Bencével és Bálinttal

A sztáranyuka kisfia nevelése mellett is irigylésre méltó karriert futott be, 2001 óta folyamatosan játszik az Operettszínház színpadán, tehetségét 2005-ben Súgó Csiga-díjjal, 2006-ban pedig Jászai Mari-díjjal jutalmazták. Férjével együtt játszottak a Rómeó és Júliában, és több duettlemezt is kiadtak már. Színpadon legközelebb márciusban láthatjuk, a Rebecca - A Manderley-ház asszonya című darabban, melyben ismét együtt áll színpadra a sztárpár.

Csótó Klára - 24 évesen

A Szeress most! Konrád Alexájaként ismertté vált Csótó Klára is a fiatalon gyermeket vállaló színésznők táborát erősíti, 24 évesen adott életet első kisfiának, Ádámnak. Kedvesével a forgatás befejeztével, 2004-ben házasodtak össze, és egy évvel később született meg kisfia. A kistestvérre sem kellett sokáig várniuk, a család 2007 őszén újabb kisfiúval, Olivérrel bővült.

A legdögösebb magyar sztármamik
A legdögösebb magyar sztármamik
Magyar sztárok és lányaikA 2014-es Story-gála sztárjaiMagyar színésznők a Playboy címlapjánAz utóbbi évek legdögösebb magyar kismamáiA 2012-es Story-gála legdögösebb sztárjaiA legdögösebb magyar musicalszínésznőkKözkedvelt magyar sztárok és párjaikA 2011-es Story-gála legdögösebb sztárjaiMagyar sztárok piros ruhábanNői sztárok fiatalabb pasival

A két gyerek után is elragadó fiatal anyuka élete gyökeresen megváltozott, mióta családanya. Az eredetileg pedagógus végzettségű szépség még kismamaként elvégezte a Budapesti Gazdasági Főiskolát, jelenleg pedig főállású anyaként a két csöppség tölti ki mindennapjait.

Pintér Adrienn - 23 évesen

A becenevén Adaként ismert műsorvezetőnő ikrei 2006 januárjában születtek, 2009-ben pedig már a Playboy-ban mutatta meg bájait, és tökéletes alakján semmi nyoma nem volt a szülésnek. Szintén a munkának köszönhette a szerelmet, mely az ugyancsak a Viva Tv-nél dolgozó műsorvezetőtársa, Bánszki László - ismertebb nevén Timo - iránt lobbant fel. A sztárpár 2005 augusztusán házasodott össze, Ada ekkor már a szíve alatt hordta az ikreket. A szülés nem volt komplikációmentes, a kismama ugyanis terhességi mérgezést kapott, de végül teljesen egészségesen jött világra a mamára nagyon hasonlító Bálint és Bence.

A zenecsatorna rajongóinak nem kellett sokáig nélkülözniük az újdonsült anyukát, aki fél év főállású babázás után visszatért a Viva Tv képernyőjére. Sajnálatos módon azonban a munka és a gyerkőcök körüli rengeteg tennivaló közepette férjével elhidegültek egymástól, ezért 2009 áprilisában úgy döntöttek, különköltöznek. Ősszel aztán el is váltak, de a szülők között megmaradt a baráti viszony, és továbbra is sok időt töltenek együtt a picikkel.

Fotók: Europress, Csótó Klára.

Joey Tribbiani, magyar hangja Holl Nándor

Bemutatjuk neked Joey Tribbiani és Dr. Foreman magyar hangját, aki nem más, mint Holl Nándor! Az interjúból kiderül, hogy honnan indult karrierje, de emellett néhány titkot is megosztott a Femina riporterével.

Még nincs hozzászólás
Tudtad?
Szekeres Nóra gyerekkora óta tévézik: 2007-ben a TV2 Favorit című műsorának háziasszonyaként tért vissza a képernyőre. Majd ő lett a Sztárok a jégen és a Megasztár 4. egyik műsorvezetője is. 2009-től pedig a kismamáknak szóló Babavilág új háziasszonya.
Élete fordulópontjai
2002 Kisfia, Milán is a világra jött
2000 Megszületett kislánya, Noa
1998 Férjhez ment Szatmári Péterhez
1990 Képernyőre került a Kölyökidővel
Főbb műsorai
2009 Babavilág
2003 Nekem nyolc
1996 Repeta
1990 Kölyökidő
Sztárlexikon
    hirdetés
    hirdetés
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.