Szekeres Nóra
foglalkozás:
műsorvezető
kor:
36 év
születési idő:
1980. szeptember 2.
születési név:
Szekeres Nóra
születési hely:
Budapest, Magyarország
csillagjegy:
Címkék: szekeres nóra
kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Hazai sztár   /   Sztárlexikon   /  

Szekeres Nóra életrajz, cikkek, képek, videók

4 bombázó magyar sztármami, aki 25 éves kora előtt szült

Íme, hazánk legszebb sztáranyukái, akik fiatal koruk ellenére már két csemetével is büszkélkedhetnek.

Szerző: Boros Mariann
Forrás: Femina.hu

Bár mostanában a nők többsége fiatal éveiben az anyai örömök helyett inkább a karrierre koncentrál, akadnak kivételek, akikhez már húszas éveik elején ellátogat a gólya. A magyar sztárvilágban sincs ez másképp, a csúcsformában lévő fiatal anyukák pedig azt is bebizonyítják, hogy család és gyerek mellett is lehet szakmai sikereket elérni.

Szekeres Nóra - 19 évesen

A 29 éves, gyönyörű Szekeres Nóra első ránézésre inkább tűnik fiatal egyetemistának, mint kétgyermekes családanyának. Elmondása szerint a gyerekek utáni rohangálás épp eléggé karbantartja alakját, plusz edzésre nincs szüksége. A kamerával már fiatalon, tízéves korában kapcsolatba került a Kölyökidő című ifjúsági sorozat szereplőjeként. Hat évig volt képernyőn, és a népszerűség mellett a szerelmet is a tiniknek szóló műsornak köszönheti.

Szekeres Nóra Noával és Bálinttal
Szinetár Dóra férjével, Bereczki Zoltánnal és fiával, Marcival

Alig 13 éves volt, amikor megismerte férjét, a nála 16 évvel idősebb Szatmári Péter operatőrt, és nem volt még 20, amikor megszületett első gyermekük, Noa.

A kislány pedig másfél évvel később kapott egy kisöcsit, Milánt. Bár életéből kimaradt a féktelen bulizások időszaka, nem bánja, hogy fiatalon vált anyává, gyönyörű gyerekei mindenért kárpótolják. A képernyőre 2007-ben tért vissza a TV2 Favorit című műsorával, és azóta is folyamatosan dolgozik: ő volt a Sztárok a jégen és a Megasztár 4 háziasszonya, jelenleg a Babavilág című műsorban láthatjuk.

Szinetár Dóra - 20 évesen

Szekeres Nórához hasonlóan a 33 éves Szinetár Dóra is egészen fiatalon került közel a színpadhoz és a szerelemhez. Első férjéhez, a 20 évvel idősebb Lőcsei Jenő balett-táncoshoz 18 évesen ment hozzá, 1996-ban pedig megszületett kisfia, Marci. Bár a házasságnak öt év múlva vége lett, a bájos színésznő újra megtalálta a boldogságot színházi kollégája,  Bereczki Zoltán oldalán.

2005 nyarán házasodtak össze, 2007 decemberében pedig megszületett kislányuk, Zora Veronika.

Csótó Klára fiaival, Ádámmal és Olivérrel
Pintér Adrienn fiaival, Bencével és Bálinttal

A sztáranyuka kisfia nevelése mellett is irigylésre méltó karriert futott be, 2001 óta folyamatosan játszik az Operettszínház színpadán, tehetségét 2005-ben Súgó Csiga-díjjal, 2006-ban pedig Jászai Mari-díjjal jutalmazták. Férjével együtt játszottak a Rómeó és Júliában, és több duettlemezt is kiadtak már. Színpadon legközelebb márciusban láthatjuk, a Rebecca - A Manderley-ház asszonya című darabban, melyben ismét együtt áll színpadra a sztárpár.

Csótó Klára - 24 évesen

A Szeress most! Konrád Alexájaként ismertté vált Csótó Klára is a fiatalon gyermeket vállaló színésznők táborát erősíti, 24 évesen adott életet első kisfiának, Ádámnak. Kedvesével a forgatás befejeztével, 2004-ben házasodtak össze, és egy évvel később született meg kisfia. A kistestvérre sem kellett sokáig várniuk, a család 2007 őszén újabb kisfiúval, Olivérrel bővült.

A legdögösebb magyar sztármamik
A legdögösebb magyar sztármamik
Magyar sztárok és lányaikA 2014-es Story-gála sztárjaiMagyar színésznők a Playboy címlapjánAz utóbbi évek legdögösebb magyar kismamáiA 2012-es Story-gála legdögösebb sztárjaiA legdögösebb magyar musicalszínésznőkKözkedvelt magyar sztárok és párjaikA 2011-es Story-gála legdögösebb sztárjaiA 2017-es Story-gála sztárjai Magyar sztárok piros ruhában

A két gyerek után is elragadó fiatal anyuka élete gyökeresen megváltozott, mióta családanya. Az eredetileg pedagógus végzettségű szépség még kismamaként elvégezte a Budapesti Gazdasági Főiskolát, jelenleg pedig főállású anyaként a két csöppség tölti ki mindennapjait.

Pintér Adrienn - 23 évesen

A becenevén Adaként ismert műsorvezetőnő ikrei 2006 januárjában születtek, 2009-ben pedig már a Playboy-ban mutatta meg bájait, és tökéletes alakján semmi nyoma nem volt a szülésnek. Szintén a munkának köszönhette a szerelmet, mely az ugyancsak a Viva Tv-nél dolgozó műsorvezetőtársa, Bánszki László - ismertebb nevén Timo - iránt lobbant fel. A sztárpár 2005 augusztusán házasodott össze, Ada ekkor már a szíve alatt hordta az ikreket. A szülés nem volt komplikációmentes, a kismama ugyanis terhességi mérgezést kapott, de végül teljesen egészségesen jött világra a mamára nagyon hasonlító Bálint és Bence.

A zenecsatorna rajongóinak nem kellett sokáig nélkülözniük az újdonsült anyukát, aki fél év főállású babázás után visszatért a Viva Tv képernyőjére. Sajnálatos módon azonban a munka és a gyerkőcök körüli rengeteg tennivaló közepette férjével elhidegültek egymástól, ezért 2009 áprilisában úgy döntöttek, különköltöznek. Ősszel aztán el is váltak, de a szülők között megmaradt a baráti viszony, és továbbra is sok időt töltenek együtt a picikkel.

Fotók: Europress, Csótó Klára.

Még nincs hozzászólás
Tudtad?
Szekeres Nóra gyerekkora óta tévézik: 2007-ben a TV2 Favorit című műsorának háziasszonyaként tért vissza a képernyőre. Majd ő lett a Sztárok a jégen és a Megasztár 4. egyik műsorvezetője is. 2009-től pedig a kismamáknak szóló Babavilág új háziasszonya.
Élete fordulópontjai
2002 Kisfia, Milán is a világra jött
2000 Megszületett kislánya, Noa
1998 Férjhez ment Szatmári Péterhez
1990 Képernyőre került a Kölyökidővel
Főbb műsorai
2009 Babavilág
2003 Nekem nyolc
1996 Repeta
1990 Kölyökidő
Sztárlexikon

Blog.hu ajánló

    hirdetés
    hirdetés
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.