Ördög Nóra
foglalkozás:
műsorvezető
kor:
35 év
születési idő:
1981. szeptember 8.
születési név:
Ördög Nóra
születési hely:
Mórahalom, Magyarország
csillagjegy:
Címkék: ördög nóra
kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Hazai sztár   /   Sztárlexikon   /  

Ördög Nóra életrajz, cikkek, képek, videók

Fotók! Ilyen volt, ilyen lett: Ördög Nóra - Ma 31 éves
Képekben a változás

Ördög Nóra kislányként debütált a Kölyökklubban, azóta is képernyőn van.

Szerző: Boros Mariann
Forrás: Femina.hu

Ördög Nóra 1981. szeptember 8-án született Mórahalmon. Általános iskolai tanulmányait szülővárosában végezte, már kisiskolásként részt vett szavalóversenyeken, de ekkor még nem is sejtette, hogy valaha a média világában fog mozogni.

A szegedi Radnóti Miklós Gimnáziumban tanult tovább, itt szerezte meg az érettségit. Karrierje Szegeden, egy helyi kábeltelevíziónál indult, majd az RTL Klubhoz jelentkezett gyakornoknak, ahol eleinte a háttérmunkálatokban vett részt, többek között a Mónika show szerkesztője volt.

Gazdasági főiskolára járt

Az egzotikus szépségű tévésztár szeret több lábon állni, tévés munkái mellett főiskolára is járt, a Budapesti Gazdasági Főiskolán szerzett diplomát. Képernyőn először a Top of the Pops és a Kölyökklub műsorvezetőjeként láthattuk.

Nagy álma teljesült, amikor 2006-ban őt kérték fel a Szombat esti láz című műsor háziasszonyának Stohl András mellé, hiszen ő maga is tíz évig versenytáncolt, így ez a műfaj különösen közel áll hozzá.

A nők kedvence is

Nem a táncos műsor volt egyébként az utolsó alkalom, hogy Stohl András partnereként láthattuk, hiszen a Csillag születik című nagysikerű tehetségkutatót is az összeszokott páros vezette egy évvel később. Sőt, Ördög Nóra lett az egyik műsorvezetője a 2010 őszén hazánkban induló, világszerte nagysikerű X-Faktor című tehetségkutatónak is, melyet három évadon keresztül vezetett.

2014. július 8-án váratlanul bejelentette, hogy 13 év után otthagyta az RTL Klubot, és átigazolt a TV2-höz. Ő lett a csatorna új tehetségkutatójának, a Rising Starnak a műsorvezetője. 

A bájos sztárt a közönség is imádja, kedvességével a nők szívébe is belopta magát - 2010-ben a Glamour olvasói őt választották az év műsorvezetőjének. A tévézés mellett színésznőként is kipróbálta magát, bár csak amatőr szinten. Szülőhelyén, Mórahalmon játszik egy társulatban, ahol szülei, sőt, még nagymamája is színpadra lép a különféle színdarabokban.

Magánéletét nem szívesen tárja a nyilvánosság elé, válása körül mégis nagy visszhangot keltett, hiszen 2008 augusztusában ment hozzá Rubint Kristóf producerhez, és még ugyanazon év decemberében el is váltak.

Nézd meg a legkedveltebb magyar és külföldi sztárokat a Sztárlexikonban!
Tetszett Ördög Nóra? Íme, még több népszerű tévés a Feminán:
Ilyen volt, ilyen lett: Szekeres Nóra »
Ilyen volt, ilyen lett: Liptai Claudia »
Ilyen volt, ilyen lett: Lilu »

Jelenlegi kedvesét, Nánási Pál fotóst a Playboy fotózáson ismerte meg, Nóra ugyanis a férfimagazin 2009. januári számának címlapján pózolt. Ördög Nóra és párja 2010 őszén, szűk körű szertartás keretében tették hivatalossá kapcsolatukat.

A szerelmesek 2012. november 7-én jelentették be, hogy kisbabát várnak. Elmondásuk szerint három évig vártak a gyermekáldásra, számos vizsgálat és egy műtét után végül a harmadik lombik sikeresnek bizonyult. Az új családtag, Mici 2013. május 6-án jött a világra, aki hamar a magyar sztárvilág egyik legkedveltebb babája lett.

2014. március 19-én blogjában állt elő a váratlan örömhírrel, miszerint a második gyermeküket várják férjével. Nánási Vencel 2014. augusztus 3-án született meg.

Fotók: Europress, Rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence, TV2 Sajtószoba/Nánási Pál

4 hozzászólás
orban_violetta       2012-09-09 10:28
5.
Kedves repeti! Köszönjük az észrevételt, az elírást javítottuk. Üdvözlettel: Orbán Violetta
emmersson       2012-09-08 06:59
4.
Na, igen, ennyit ér a házasság intézménye! Mintha papírral csládot lehetne teremteni...
repeti       2012-08-27 05:49
3.
Az alcímben helytelenül Kölyökidő van írva. A műsor címe helyesen Kölyökklub, ahogy lejjebb meg is van említve.
Tudtad?
A kivételes szépségű Ördög Nóra szeret több lábon állni. Tévés munkái mellett főiskolára is járt, a Budapesti Gazdasági Főiskolán szerzett diplomát. Képernyőn először a Top of the Pops és a Kölyökklub háziasszonyaként láthattuk.
Élete fordulópontjai
2010 Házassága Nánási Pállal
2008 Válása
2007- Reggeli - műsorvezető
2001 RTL Klub - gyakornok
Főbb műsorai
2010 X-Faktor
2007 Csillag születik
2006 Szombat esti láz
2003 Kölyökklub
Sztárlexikon

Blog.hu ajánló

    hirdetés
    hirdetés
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.