kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Hazai sztár   /  

Fotók! Bájos ifjú nővé érett a Szomszédok Mágenheim Flórája

Fotók! Bájos ifjú nővé érett a Szomszédok Mágenheim Flórája

Kisbabaként ismertük meg. De hol van most a Mágenheim Flórát alakító kislány, Nicsovics Franciska?

Forrás: Femina.hu

Talán nem véletlenül gondolják úgy Hollywoodban, hogy az már fél siker, ha egy filmben gyerekszereplők is vannak.

Tény, hogy az apróságok megszínesítik, egyszersmind emberközelibbé varázsolják a mozivásznon tálalt történeteket, és hát egy édes pofinak lehetetlen ellenállni.

Természetesen a sorozatokra is igaz mindez, ezért is döntött jól annak idején Horváth Ádám, amikor Frajt Edit terhességét egyszerűen beleírta a Szomszédok sztorijába.

Babaként kezdte

Így aztán Nicsovics Franciska feltehetően a legkisebb gyereksztárként írta be magát a filmtörténetbe, ugyanis tulajdonképpen már pocaklakóként szerepelt a magyar teleregényben!

A nézők tizenegy éven keresztül, 1988 és 1999 között követhették nyomon Mágenheim Flóra életét, a babás gőgicséléstől az első lépéseken át az általános iskolás korig - utána viszont eltűnt a szemünk elől.

Nem akart színésznő lenni

Köszönhetően azonban a jelenleg oly népszerű közösségi portáloknak, bárki az ifjú hölggyé érett Franciskára bukkanhat, ha elég szemfüles. A továbbra is szőke hajú 21 éves szépség egyébként nem érdeklődik a színészet iránt, sokkal inkább vonzza a régmúlt.

Íme, a legkedveltebb gyereksztárok most
Íme, a legkedveltebb gyereksztárok most
Sztárok gyerekkori fotóiÍgy néznek ki most a 80-as évek popsztárjaiA 80-as évek legkedveltebb sztárjai régen és mostA leggyönyörűbb sztáresküvőkA legdögösebb sztárok nagy pocakkalAz elmúlt évek legemlékezetesebb Oscar-díjaiHaszontalan celebmacákA legismertebb sztárok bikinibenA Met-gála legemlékezetesebb ruháiSzínészek meglepő átalakulása egy szerepért

Ahogy édesanyja a Mokka egy korábbi adásában elmondta, lánya a Szegedi Tudományegyetemre felvételizett történelem-régészet szakra, és jelenleg is a tanintézet hallgatója.

Érdekesség még, hogy Franciska szereti a kutyákat, emellett pedig nagy zene- és focirajongó, így bizonyára követi a vb eseményeit is.

Fotók: Iwiw, sajtoklub.rtlklub.tv/Bársony Bence

Még nincs hozzászólás
Sztárlexikon

Blog.hu ajánló

    hirdetés
    hirdetés
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.