kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Hazai sztár   /  

Fotók! Bájos ifjú nővé érett a Szomszédok Mágenheim Flórája

Fotók! Bájos ifjú nővé érett a Szomszédok Mágenheim Flórája

Kisbabaként ismertük meg. De hol van most a Mágenheim Flórát alakító kislány, Nicsovics Franciska?

Forrás: Femina.hu

Talán nem véletlenül gondolják úgy Hollywoodban, hogy az már fél siker, ha egy filmben gyerekszereplők is vannak.

Tény, hogy az apróságok megszínesítik, egyszersmind emberközelibbé varázsolják a mozivásznon tálalt történeteket, és hát egy édes pofinak lehetetlen ellenállni.

Természetesen a sorozatokra is igaz mindez, ezért is döntött jól annak idején Horváth Ádám, amikor Frajt Edit terhességét egyszerűen beleírta a Szomszédok sztorijába.

Babaként kezdte

Így aztán Nicsovics Franciska feltehetően a legkisebb gyereksztárként írta be magát a filmtörténetbe, ugyanis tulajdonképpen már pocaklakóként szerepelt a magyar teleregényben!

A nézők tizenegy éven keresztül, 1988 és 1999 között követhették nyomon Mágenheim Flóra életét, a babás gőgicséléstől az első lépéseken át az általános iskolás korig - utána viszont eltűnt a szemünk elől.

Nem akart színésznő lenni

Köszönhetően azonban a jelenleg oly népszerű közösségi portáloknak, bárki az ifjú hölggyé érett Franciskára bukkanhat, ha elég szemfüles. A továbbra is szőke hajú 21 éves szépség egyébként nem érdeklődik a színészet iránt, sokkal inkább vonzza a régmúlt.

Íme, a legkedveltebb gyereksztárok most
Íme, a legkedveltebb gyereksztárok most
Sztárok gyerekkori fotóiÍgy néznek ki most a 80-as évek popsztárjaiA 80-as évek legkedveltebb sztárjai régen és mostA leggyönyörűbb sztáresküvőkA legdögösebb sztárok nagy pocakkalAz elmúlt évek legemlékezetesebb Oscar-díjaiHaszontalan celebmacákA legismertebb sztárok bikinibenA Met-gála legemlékezetesebb ruháiSzínészek meglepő átalakulása egy szerepért

Ahogy édesanyja a Mokka egy korábbi adásában elmondta, lánya a Szegedi Tudományegyetemre felvételizett történelem-régészet szakra, és jelenleg is a tanintézet hallgatója.

Érdekesség még, hogy Franciska szereti a kutyákat, emellett pedig nagy zene- és focirajongó, így bizonyára követi a vb eseményeit is.

Fotók: Iwiw, sajtoklub.rtlklub.tv/Bársony Bence

Még nincs hozzászólás

Kárász Eszter kölyökidős ma

Kárász Eszter kiskora óta szerepel, színésznőnek mégsem vették fel.
Hazai sztár
Ábel Anita élete új értelmet kapott

Ábel Anita, mindenki Mágenheim Julcsija 3 évvel esküvője után, 2008-ban adott életet kislányának, Lucának. A Femina.hu egy jótékonysági partin kérdezte meg a sztárt még 2010 nyarán.

Dátum: 2010. augusztus 24.
Készítette: Femina.hu
Sztárlexikon
    hirdetés
    hirdetés
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.