kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Hazai sztár   /  

Elragadó fotók! Igazi bombázó lett Szirtes Ági lánya

Elragadó fotók! Igazi bombázó lett Szirtes Ági lánya

Pálmai Anna nem csupán édesanyja szépségét, tehetségét is örökölte, évek óta aktív a színpadon.

Szerző: Boros Mariann
Forrás: Femina.hu
2010.08.29.

Hollywoodban nem ritka, hogy egy-egy sztárcsemete szülei hivatását választva megpróbálkozik a világot jelentő deszkákkal, de hazánkban is szép számmal akadnak olyanok, akik szüleiket követve a színpad felé veszik az irányt.

Pálmai Anna
Pálmai Anna
Szirtes Ági fiatalon

Elég csak Haumann Péter gyerekeire vagy akár Bánsági Ildikó lányára gondolnunk. Szirtes Ági lányát egyelőre kevesebben ismerik, pedig Pálmai Anna évek óta aktív a színpadon, de játékfilmekben is találkozhattunk már vele.

Követte édesanyját

A 26 éves barna szépség 2007-ben került ki a Színház- és Filmművészeti Egyetem falai közül, osztályfőnökei Máté Gábor és Horvai István voltak.

Már gyerekkorában is szerette a színházat, így nem volt kérdés, hogy az általános iskola után a Vörösmarty Gimnázium dráma tagozatán folytassa tanulmányait.

Érettségi után a Bárka Színház stúdiósa volt, az egyetemre 2003-ban vették fel.

Együtt dolgoznak

Gyakorlatát már a Katona József Színházban töltötte, a diploma megszerzése óta pedig a társulat tagja.

A színház egyik alapító tagja egyébként a színésznő édesanyja, így anyát és lányát - akik külsőre is nagyon hasonlítanak egymásra - a munkájuk is összeköti.

Gyönyörű magyar színésznők 50 fölött
Gyönyörű magyar színésznők 50 fölött
Női sztárok fiatalabb pasivalNői szinkronhangokA legdögösebb magyar sztármamikTudod, mi a közös Egerszegi Krisztinában és Balázs Kláriban?A legnépszerűbb magyar sorozatszínésznőkAz utóbbi évek legdögösebb magyar kismamáiSzeptemberben született magyar sztárokBéres Alexandra élete képekbenMagyar sztárok, akik plasztikáztattakA Barátok közt színésznői

Anna igazi művészdinasztia sarja, hiszen nemcsak édesanyja, de nagypapája, Szirtes Ádám is Kossuth-díjas színész, édesapja, Pálmai Zoltán pedig zenész.

A fiatal tehetséget mostanában A kétfejű fenevad és A hős és a csokoládétorta című darabokban láthatjuk, a filmvásznon pedig legutóbb Sas Tamás 2009-es Szélcsendjében bizonyított.

Fotók: Europress

Még nincs hozzászólás

Erdei Zsolt kislánya megszületett

Világra jött Erdei Zsolt kislánya. A babát csak augusztusra várták.
Hazai sztár

Oszter Alexandra kisfia 4 éves

Oszter Alexandra színésznő tündéri kisfia, Axelo négyévesen már igazi kis úriember.
Hazai sztár
Magyar sztárok és gyönyörű hajkoronáik

Vajon a sztároknak miért olyan szép a hajuk? Papadimitriu Athina, Molnár Andrea és Csepregi Éva is megosztotta a Femina riporterével hajápolási titkait, amelyek között igazán meglepő ötleteket is találhatunk.

Dátum: 2013. szeptember 12.
Készítette: Femina.hu
Sztárlexikon
hirdetés
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.