kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Hazai sztár   /  

Szíj Melinda lefogyott

Ennyire lefogyott Szíj Melinda! A Megasztár egykori sztárja szűk ruhában mutatta meg alakját
Fotók

Szíj Melinda igazán bevállalós volt.

Szerző: Vágó Júlia
Forrás: Femina.hu

Szíj Melinda, a Megasztár ötödik szériájának versenyzője a közönség szeme előtt vált stílusos, kifinomult nővé. Évekkel ezelőtt kék kardigánjával és kissé esetlen megnyilvánulásaival a tehetségkutató egyik legemlékezetesebb énekese volt. Megosztotta az embereket - volt, aki nem értette, mit keres a TV2 tehetségkutatójában, míg mások rajongtak érte, így egészen a harmadik helyig jutott.

Azóta - talán a szerelem hatására - teljes fordulatot vett nemcsak az élete, de a megjelenése is. Jó pár kilótól sikerült megszabadulnia az utóbbi hónapokban, ruháit pedig szexibb és kifinomultabb darabokra cserélte.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen merész, szűk fazonú nadrágot húzott magára Szíj Melinda, illetve mutatjuk azokat a fotókat is, amelyeken jól látszik, mennyit változott az elmúlt hónapok alatt.

A kék kardigán már a múlté! Szíj Melinda nemcsak ettől, de a kilóktól is megszabadult. A bal oldali fotó a Megasztár előtt készült az énekesnőről, a jobb oldali pedig a minap. Talán nem is láthattuk még ilyen szűk nadrágban.

Forrás: Facebook/Szíj Melinda
Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
1 / 3

Soma ennyire lefogyott

Soma Mamagésa elárulta, hogyan tudott jó pár centit lefaragni a kényes területekről.

Zajlik az élet a Megasztár-házban

A Megasztár-házban vidáman és izgalmasan telnek a 13 versenyző mindennapjai. Ha akarják, együtt töltik az időt, de mindenkinek van egy kis vacka, ahova félrevonulhat.

Még nincs hozzászólás

Szíj Melinda 2015

Szíj Melindát a vörös ruhában nem győzik dicsérni a rajongói.
Hazai sztár
Sztárlexikon
hirdetés
hirdetés
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.