kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Hazai sztár   /  

Szerelem első vérig Beri Ary ma

Ő volt a Szerelem első vérig lázadó Fügéje! 30 év alatt így megváltozott
Nézd meg!

Beri Ary rég felhagyott a színészkedéssel.

Forrás: Femina.hu

A '80-as évek egyik legnépszerűbb tinifilmje volt a Szerelem első vérig, Berencsi Attila - művésznevén Beri Ary - és Szilágyi Mariann főszereplésével.

A film férfi főszereplőjét, a magyarok első igazi lázadó tinédzserét, Fügét alakító színész rég eltűnt a nyilvánosság elől, az Aktív stábjának adott interjújában azonban elárulta, mi történt vele az eltelt 30 évben.

A háta közepére sem kívánja a hírnevet

Az idén 48 éves Beri Ary elmesélte, hogy azóta képzőművészként dolgozik, festménye, gitárja és szerelme társaságában, munkásnadrágban érzi magát a legjobban, és egyáltalán nem hiányzik neki a korábbi hírnév.

- Nekem komoly melóm, hogy végig tudjak menni úgy az utcán, hogy senki nem tudja, hogy ki vagyok. Már csak a kiállításmegnyitóimra járok el. Volt olyan, hogy olyanok jöttek be, aki látták a filmet, és megkérdezték tőlem, hogy hol a művész úr - nyilatkozta az Aktívban.

Filmezésbe semmi pénzért nem kezdene újra, szabadidejében egy közeli tóhoz jár ki, hogy megetesse kedvenc kacsáit. Az interjú végén így jellemezte magát:

- Én egyfajta szerencse folytán belecsöppenő, hátam közepére nem kívánt hírnévvel együtt élni kényszerülő fiatalember vagyok, brutálisan alulkvalifikált háttérrel.

Még nincs hozzászólás
Megrázó vallomást tett Esztergályos Cecília

Esztergályos Cecília, a Família Kft. Ágicája meglepő őszinteséggel tárta fel magánéleti titkait a Feminának, és azt is elmesélte, emlékeznek-e még rá a sorozat rajongói.

Dátum: 2011. október 5.
Készítette: Femina.hu
Sztárlexikon
hirdetés
hirdetés
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.